Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Κάτω η Χούντα Σαμαρά - Λευτεριά στη Χρυσή Αυγή: Εκδηλώσεις κατά της σκευωρίας σε όλη την Ελλάδα (Σάββατο 19 Ιουλίου)


Κάτω η Χούντα Σαμαρά - Λευτεριά στη Χρυσή Αυγή: Εκδηλώσεις κατά της σκευωρίας σε όλη την Ελλάδα (Σάββατο 19 Ιουλίου)
Το Σάββατο 19 Ιουλίου σε όλες τις τοπικές οργανώσεις του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή θα πραγματοποιηθούν ομιλίες σχετικά με την συνεχιζόμενη παράνομη πολιτική δίωξη και την σκευωρία κατά του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας.

Θυμίζουμε πως έχουν κατατεθεί στις εφέτες ανακρίτριες Κλάπα και Δημητροπούλου από τον βουλευτή Αττικής, Ηλία Κασιδιάρη πάνω από 1000 υπογραφές Ελλήνων πολιτών (Υποψήφιοι, στελέχη, επιστημονικοί συνεργάτες, υποστηρικτές κ.α.), οι οποίοι δηλώνουν την υπεράσπιση προς τον Γενικό Γραμματέα του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Νικολάου Μιχαλολιάκου και των υπολοίπων διωκόμενων βουλευτών του κόμματος. Πρόκειται για μια ξεκάθαρη και αυθόρμητη δήλωση Ελλήνων πολιτών ενάντια στην παράνομη και συνεχιζόμενη πολιτική δίωξη κατά του νομίμου κόμματος της Χρυσής Αυγής.
Ακολουθεί η δήλωση υπεράσπισης:
Από τις 28 Σεπτεμβρίου 2013, βρίσκεται σε εξέλιξη μία καθαρώς πολιτική δίωξη σε βάρος του Γενικού Γραμματέα του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή και του συνόλου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας αυτού.
Η δίωξη δεν βασίζεται σε ποινικά στοιχεία και αποδείξεις, αλλά στοχεύει καθαρώς το φρόνημα και τον πολιτικό αγώνα των στελεχών, υποστηρικτών, οπαδών και ψηφοφόρων του κόμματος.
Χαρακτηριστικό είναι ότι οι ανακρίτριες Κλάπα και Δημητροπούλου αναφέρουν ότι μέλος εγκληματικής οργάνωσης είναι όποιος συμμετέχει σε εορταστικές συναθροίσεις, ομιλίες, όποιος έχει αναλάβει θέση εργασίας στα γραφεία του κόμματος κλπ.
Ενδεικτικά αναφέρουμε κάποιες από τις πολυάριθμες δηλώσεις θεσμικών παραγόντων που αποδεικνύουν ότι η δίωξη είναι αμιγώς πολιτική:
Αντώνης Ρουπακιώτης: «Επιχειρήθηκε πολιτική διαχείριση σε δικαστικό πεδίο. Αμερικανοεβραϊκές και αμερικανοελληνικές οργανώσεις έρχονταν στην Ελλάδα και πίεζαν για τη Χρυσή Αυγή σαφώς έπαιξε ρόλο αυτό, σαφώς ο Πρωθυπουργός έπρεπε να τους πει κάτι».


Ιωάννης Μιχελάκης: «ο Σαμαράς τους έβαλε φυλακή».
 

Αντώνης Σαμαράς: «Μπορούσα να κάνω ένα τηλέφωνο και να πω παρακαλώ πείτε τους να τους κρατήσουνε; Είδατε ότι δεν συνέβη αυτό τουλάχιστον στην αρχή..."



Νικόλαος Δένδιας: «Kατέγραφε ποσοστά που άγγιζαν ή υπερέβαιναν το 15%... Όταν ξεκίνησε η ιστορία μετά την αποστολή των δικογραφιών η Χρυσή Αυγή άρχισε να έχει μία αποκλιμάκωση, όταν οι Έλληνες πολίτες καταλάβαιναν περί τίνος επρόκειτο, έπεσε καταρχήν στο 13%. Και εδώ που είναι Ευρωεκλογές, η Χρυσή Αυγή κατέγραψε κάτω από 10%...»


Βεβαίως σε αυτό το θλιβερό απάνθισμα εξέχουσα θέση κατέχει η γνωστή στο Πανελλήνιο ομολογία Μπαλτάκου, η οποία αποτελεί τον καταστατικό χάρτη της όλης σκευωρίας και εμπλέκει στο παραδικαστικό κύκλωμα πολιτικούς και ανώτατους δικαστικούς, φτάνοντας μέχρι την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, αλλά παρόλα αυτά ουδείς θέλει να ερευνήσει τις καταγγελίες του.


Πρόσφατα στον Μιχάλη Αρβανίτη επιβλήθηκε ο ανήκουστος όσο και παράνομος περιοριστικός όρος να μη συμμετέχει στις εκδηλώσεις του κόμματος στο οποίο ανήκει!
Ο Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους με το σκεπτικό ότι αφού αποχώρησε δεν είναι επικίνδυνος για τέλεση νέων αδικημάτων. Εξ αντιδιαστολής, αυτό σημαίνει ότι προφανώς εμείς που δεν έχουμε διαχωρίσει τη θέση μας είμαστε επικίνδυνοι να τελέσουμε αδικήματα.
Ενόψει των ανωτέρω θεωρούμε το κατηγορητήριο που έχει συνταχθεί παντελώς ανυπόστατο και αστήρικτο.
Δηλώνουμε ότι συμφωνούμε με τις θέσεις που πρεσβεύει και τους σκοπούς που επιδιώκει το νόμιμο πολιτικό κόμμα Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, όπως αυτοί προκύπτουν από το επίσημο πρόγραμμά του και από το καταστατικό του που έχει κατατεθεί στον Άρειο Πάγο.
Γνωστοποιούμε τα στοιχεία μας και ζητούμε, κατ’ εφαρμογή της ερμηνείας που έχουν κάνει οι ανακρίτριες σχετικά προς το άρθρο 187 ΠΚ,  να ασκηθεί ποινική δίωξη και σε εμάς για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, καθότι είμαστε υποψήφιοι, επιστημονικοί συνεργάτες ή μετακλητοί υπάλληλοι του κόμματος.