Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Τι κρύβεται πίσω από την παράνομη προφυλάκιση Η. Κασιδιάρη Το Χρονικό της Σκευωρίας


Π. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
Ο σκοπός της εγκληματικής χούντας των ξενοπροσκυνημένων επίορκων ήταν από την αρχή απόλυτα ξεκάθαρος. Ήθελαν, και θέλουν να τελειώνουν όσο το δυνατόν πιο σύντομα με το «αγκάθι» της Χρυσής Αυγής, ούτως ώστε να μπορέσουν να ολοκληρώσουν ανενόχλητοι το απόλυτο ξεπούλημα της χώρας και την τελική εξόντωση του Ελληνικού λαού.
Ο κύκλος των φυλακίσεων και των διώξεων που άνοιξε τον περασμένο Σεπτέμβριο, με την καλά στημένη σκευωρία κατά του κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, συγκλίνει όλος τυχαίος με την περίοδο κατά την οποία η Χρυσή Αυγή είχε απογειωθεί σε ποσοστά, ξεπερνώντας κατά πολύ και αυτό ακόμα το 15%.
Η κακοστημένη συνωμοσία η οποία είχε εξυφανθεί και προγραμματιστεί αρκετούς μήνες πριν στα σκοτεινά κυβερνητικά υπόγεια, δεν είχε υπολογίσει καλά το θέμα της πραγματικά μέχρι τότε Ανεξάρτητης Δικαιοσύνης, με αποτέλεσμα, οι τρεις πρώτοι Βουλευτές (Η, Κασιδιάρης, Η. Παναγιώταρος και Ν. Μίχος) που καλέστηκαν σε απολογία για ανύπαρκτες κατηγορίες, να αφεθούν ως ήταν απόλυτα λογικό και αναμενόμενο… ελεύθεροι.
Μετά… (όπως και το Νο 2 της κατοχικής Χούντας Π. Μπαλτάκος ομολόγησε) πέσανε τα τηλέφωνα, οι ανακριτές και ο εισαγγελέας που είχαν αφήσει ελεύθερους τους τρεις Βουλευτές αντικαταστάθηκαν, και επακολούθησαν ως είναι γνωστόν οι «χολιγουντιανής» σκηνοθεσίας συλλήψεις των επόμενων δύο Βουλευτών και του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής.
 
Σκευωρία plan B
Όμως… και αυτό είναι ένα μεγάλο όμως, ο εκπρόσωπος τύπου, ο καθ ομολογία (ακόμα και αντιπάλων) χαρισματικός επικοινωνιακά Η. Κασιδιάρης τους είχε ξεφύγει.
Εδώ ετίθεντο δύο βασικά εμπόδια για την άμεση σύλληψη του, την οποία φυσικά η κυβερνητική χούντα επιθυμούσε άμεσα όπως ο διψασμένος το νερό.
Πρώτον, δεν έστεκε σε καμία περίπτωση λογικά και για ευνόητους λόγους, κάποιος ο οποίος είχε αφεθεί ελεύθερος από την Δικαιοσύνη σε πρώτη φάση, να συλληφθεί από την «δικαιοσύνη» σε κοντινό χρονικό διάστημα αν… το ανύπαρκτο κατηγορητήριο δεν είχε «ενδυναμωθεί» και εμπλουτιστεί με νέα «στοιχεία».
Όμως… στην περίπτωση Κασιδιάρη ΚΑΝΕΝΑ απολύτως νέο στοιχείο δεν προέκυψε, πλην των δύο κυνηγετικών όπλων (το ένα ανήκε στον πατέρα του) τα οποία εξ αρχής νομίμως και με άδειες οπλοκατοχής υπήρχαν στην οικία του.
Τότε προς τι όλη αυτή η καθυστέρηση των 10 μηνών, για μια σύλληψη η οποία ήταν ευθύς εξ αρχής προγραμματισμένη και αναμενόμενη να γίνει;
Μα για τον απλούστατο λόγο του ότι, τα διεστραμμένα μυαλά των επίορκων σκευωρών, κρίνοντας πάντα «εξ ιδίων τα αλλότρια», έκαναν την «ανάγκη τους κουράγιο», και επένδυσαν σε ένα άλλο σενάριο.
Στο «σενάριο» της πιθανής διάσπασης- διχασμού του Κόμματος της Χρυσής Αυγής δια της συνεχούς λάσπης, της παραπληροφόρησης, και της «φθοράς».
Δυστυχώς για αυτούς (ως εκ των πραγμάτων απεδείχθη), η Χρυσή Αυγή επέδειξε εκπληκτική αντοχή στις παράνομες και αντισυνταγματικές πολιτικές διώξεις της τριτοκοσμικής χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά, και παρά τις λυσσαλέες προσπάθειες από τα αργυρώνητα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης των μεγαλονταβατζήδων καναλαρχών να προωθήσουν το σενάριο της «εσωτερικής φθοράς» και του διχασμού, για άλλη μια φορά… απέτυχαν παταγωδώς!
Εν τούτοις, το συντηρούσαν αυτό το σενάριο μέχρι και πρόσφατα με υπόγειες διεργασίες, μέχρι που αυτό κατέρρευσε οριστικά στα μάτια των ψηφοφόρων, με την προσέλευση στην Βουλή του παράνομα προφυλακισμένου Αρχηγού και των δύο Βουλευτών της Χρυσής Αυγής.
Η Θερμή υποδοχή από τους υπόλοιπους Βουλευτές του Κόμματος στους Ηρωικούς προφυλακισμένους από την ανθελληνική χούντα συναδέρφους τους, και ειδικά η συγκινητική υποδοχή Η. Κασιδιάρη στον πολιτικό του «Πατέρα» Νικόλαο Μιχαλολιάκο, διέλυσε όλα τα επίδοξα σενάρια των ξενοπροσκυνημένων σκευωρών.
Το θέαμα αυτό ήταν ένα ηχηρό χαστούκι στο πρόσωπο των θλιβερών μιαρών επίορκων, και ένα λαμπρό μάθημα σύμπνοιας και ενότητας για όλους τους υπόλοιπους Έλληνες!
 
Η Χρυσή Αυγή ήταν εκεί, ενωμένη σαν ατσάλινη γροθιά!
Τα σχέδια τους για άλλη μια φορά είχαν γκρεμιστεί, επομένως, και η παρουσία του Ηλία Κασιδιάρη στην Βουλή, μόνον επίπονη ήταν πλέον για αυτούς.
Η προφυλάκιση του ήταν πλέον απλά θέμα χρόνου.
Απώτερος σκοπός τους βέβαια, (όπως τουλάχιστον ο υποτυπώδης εγκέφαλος τους το αντιλαμβάνεται), είναι να φτάσει το Κόμμα «ακέφαλο» και χωρίς «φωνή» στις επόμενες εκλογές.
Αυτό το οποίο δείχνουν ότι δεν μπορούν να αντιληφθούν αλλά και να παραδεχθούν οι διαβεβαιωμένα βραδύνοες του «αντισυνταγματικού τόξου», είναι το γεγονός της ΑΠΟΛΥΤΗΣ αποτυχίας σε ΟΛΑ τα μέχρι τώρα σχέδια τους!
Η βλακεία, η εμμονή, και η ανικανότητα τους είναι αναμφισβήτητα παροιμιώδης, (όπως εξάλλου και οι δυνατότητες αντίληψης και πολιτικής προσαρμογής που διαθέτουν), άλλως, ένα τουλάχιστον από τα «πλάνα» συρρίκνωσης της εκλογικής δύναμης του Κόμματος των Ελλήνων Εθνικιστών… θα τους είχε «κάτσει».
Έχουν δοκιμάσει κυριολεκτικά τα πάντα, και το μόνο που έχουν μέχρι στιγμής καταφέρει, είναι να φτάσουν την Χρυσή Αυγή από το 6% στο 10%!!!
Αν συνεχίσουν έτσι, (και με δεδομένο το γεγονός ότι ούτε την δίκη που θα αποτελέσει την οριστική τους «ταφόπλακα» μπορούν να αποφύγουν, αλλά ούτε και τις επερχόμενες εκλογές), το μόνο σίγουρο είναι ότι θα φτάσουν και πάλι την Χρυσή Αυγή στο 20%.
Το προσπαθούν μετά μανίας, και αφού δείχνουν να το θέλουν τόσο πολύ, είναι σίγουρο ότι θα το καταφέρουν!
Εμείς από την μεριά μας, τους το ευχόμαστε ολοψύχως.
Π. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ