Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Η θέση της Χρυσής Αυγής για το γήπεδο της ΑΕΚ


Η θέση της Χρυσής Αυγής για το γήπεδο της ΑΕΚ
Η θέση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για το άρθρο 81 του ρυθμιστικού σχεδίου Αθήνας είναι η ίδια όπως είχε εκφραστεί μέσω της "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ" για την περιφέρεια Αττικής στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές: Είμαστε ΥΠΕΡ της ανέγερσης του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη φυσική της έδρα στη Νέα Φιλαδέλφεια με ονομασία "Κέντρο μνήμης και αθλητισμού ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ - Νέα Φιλαδέλφεια".

Η ΑΕΚ δικαιούται να κατασκευάσει αθλητικές εγκαταστάσεις στο χώρο που της ανήκει με σεβασμό στο περιβάλλον, διατηρώντας παράλληλα το δασικό χαρακτήρα του άλσους. Οποιαδήποτε παρέμβαση και εκμετάλλευση του άλσους (πέρα των  στρεμμάτων που παραχωρούνται με το αρθρο 81 για τις ανάγκες του γηπέδου και των αντισταθμιστικών έργων) από ιδιωτικά και επιχειρηματικά συμφέροντα θα μας βρει ΑΠΕΝΑΝΤΙ.
ΝΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ-ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΤΣΙΜΕΝΤΟΠΟΙΗΣΗ.Και μόνο ο τίτλος "ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ - Νέα Φιλαδέλφεια" παραπέμπει στο ένδοξο παρελθόν του ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ και στις σκλαβωμένες - αλύτρωτες πατρίδες του Ελληνισμού. Είναι προφανές ότι ΟΛΑ ΑΥΤΑ είναι που ενοχλούν όλους αυτούς τους ψευτο-οικολόγους και θολοκουλτουριάρηδες της αριστεράς, οι οποίοι και μόνο από την ονομασία ενοχλούνται.
Το ανθελληνικό τους μένος είναι αυτό που κυριαρχεί και τους οδηγεί σε αντιδράσεις, ενώ αν πρόκειται για κανά τζαμί... κανένα πρόβλημα!