Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Τις Θερμοπύλες διαδέχονται η Σαλαμίνα και οι Πλαταιές!



Εκεί όπου η Εθνική Πίστη έγινε συνώνυμη της Θυσίας υπέρ της Πατρίδος...
Εκεί όπου η Θυσία μετατρέπεται σε Αιώνια Προσταγή Αγώνα για Ελευθερία,
Εκεί όπου η Ελευθερία αναδύεται ως Ιδανικό Ελληνικό, Άφθαρτο και Καθάριο στο πέρασμα των Αιώνων,


Εκεί όπου οι ορδές των βαρβάρων γονάτισαν μπρος στην Ελληνική Ανδρεία,

Εκεί οι Χρυσαυγίτες υψώσαμε ξανά τις Γαλανόλευκες και τις Σημαίες με τον Μαίανδρο, καταδεικνύοντας στους δειλούς και στους προσκυνημένους του σύγχρονου κόσμου, πως το Θάρρος μένει Άπαρτο και Φρούριο η Τιμή!
Σταθήκαμε στο Ιερό Πεδίο των Θερμοπυλών, υπερήφανοι και αγέρωχοι, Υπερασπιστές της Ελληνικής Τιμής, Θεματοφύλακες του ένδοξου Παρελθόντος, Φρουροί του Παρόντος και Διαμορφωτές του Μέλλοντος. Ορθώσαμε τις Ασπίδες και σχηματίσαμε τείχος αδιαπέραστο από τις επιθέσεις των αντιπάλων και την λάσπη των λακέδων τους. Προτάξαμε τα δόρατα της Πίστεώς μας, εξακοντίζοντας την εθνικιστική μας πρόκληση στην Αιωνιότητα.
Κι ο Αρχηγός έδωσε το σύνθημα: Ούτε βήμα πίσω!
Χιλιάδες Χρυσαυγίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Φυλετικής Ψυχής: το αιμάτινο ποτάμι της Ιστορίας φούσκωσε ξανά και νέα γενιά Εθνικιστών βαπτίστηκε στα 2500 χρόνια της Πολεμικής Ιστορίας του Μεγάλου μας Έθνους. Οι εχθροί του Κινήματος, με προεξάρχοντα τον πρασινοφρουρό Κάρολο, μας χαρακτήρισαν «ντροπή για τη χώρα». Τους περιφρονούμε! Δεν θα μας κρίνουν αυτοί, αλλά οι Αγέννητοι και οι Νεκροί!
Την έναρξη της εκδήλωσης κήρυξε όπως και το περασμένο έτος, ο συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης. Άκρατος ο ενθουσιασμός, καμία δίωξη, καμία φυλακή, καμία σφαίρα δεν δύναται να λυγίσει τους Εθνικιστές και να εμποδίσει τον Πολιτικό Αγώνα του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος!
Η φωνή του Αρχηγού καθηλώνει, εμψυχώνει και συνεγείρει. Όπως σημειώνει με έμφαση, το αντεθνικό Καθεστώς δεν έστειλε ποτέ στρατιωτικό άγημα να αποδώσει Τιμές στους Πεσόντες των Θερμοπυλών. Θα συνιστούσε όμως βεβήλωση η απόδοση Τιμών στους Ήρωες από ένα Καθεστώς προσκυνημένων.
Σιγή απλώνεται στο Πεδίο κι ακολουθεί Προσκλητήριο Νεκρών. Με τους Πολεμιστές του Λεωνίδα, τους 300 Λακεδαιμόνιους και τους 700 Θεσπιείς, σμίγουν δυο Χρυσαυγίτες, οι Συναγωνιστές Φουντούλης και Καπελώνης. Η ιαχή «Αθάνατοι» διατρέχει το Πεδίο και ξεχύνεται σε κάθε γωνιά της Πατρώας Γης.
Το αντεθνικό Καθεστώς βαστά παράνομα φυλακισμένους τον Αρχηγό και δεκάδες συναγωνιστές μας. Νοερά, στέκουν στο πλευρό μας. «Παρών», βροντοφωνάζουν οι Χρυσαυγίτες στο άκουσμα των ονομάτων τους.
Σε μια ατσάλινη κι αδιασάλευτη Ενότητα, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα πιο δυνατό από ποτέ, βαδίζει προς το Ελληνικό Μέλλον. Τιμούμε τις Θερμοπύλες και αγωνιζόμαστε για να διαμορφώσουμε την Νέα Σαλαμίνα και τις νέες Πλαταιές.
Κανένας συμβιβασμός στον Εθνικό Αγώνα- Μέχρι την Τελική Νίκη!
Ευάγγελος Καρακώστας