Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

ΨΕΥΔΟΣ, ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ

 ΠΑΠΑΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ    
Με μια μοναδική απάντηση-σοφιστία απάντησε ο υπουργός κύριος Κικίλιας στην ερώτηση δημοσιογράφου, αν υπήρξαν στοιχεία από το παρασκήνιο των ερευνών που οδήγησαν στον εντοπισμό του Νίκου Μαζιώτη.
Απάντησε λοιπόν ο κύριος υπουργός ότι δεν μπορεί να αποκαλύψει απολύτως τίποτα και ότι είναι αυτονόητο σε αυτά τα ζητήματα να γίνονται κάποια πράγματα χωρίς να λέγονται και να λέγονται κάποια πράγματα χωρίς να γίνονται.
Αλήθεια τι άλλο θα μπορούσε να απαντήσει;
Εδώ πλέον και οι πνευματικά ανάπηροι κατάλαβαν ότι βάσει της όλης διαδικασίας σύλληψης και των συμβάντων, το όλο γεγονός δεν ήταν τίποτα άλλο από μια σύμπτωση και μια αρνητική συγκυρία εις βάρος του ακροαριστερού τρομοκράτη.
Άλλωστε το συγκεκριμένο θέμα, έχει τις τελευταίες ημέρες συζητηθεί κατά κόρον και λεπτομερώς και περιττεύει να σχολιάσουμε επιπλέον.
Αυτό όμως που αξίζει να επισημανθεί, είναι ότι η κυβέρνηση απτόητη συνεχίζει να εμπαίζει και να παραπλανά τον Ελληνικό Λαό.
Το ψεύδος και η διαβολή αποτελούν πλέον τα μόνιμα εργαλεία και όπλα της και χρησιμοποιούνται κατά κόρον και σε υπέρτατο βαθμό. Μπορούμε δε μετ ασφαλείας να δηλώσουμε ότι η κυβέρνηση Σαμαρά, είναι η αθλιοτέρα από τις μεταπολιτευτικές κυβερνήσεις.
Διότι εδώ πλέον, όπως έλεγε και ο εκλιπών Σπύρος Καλογήρου στην ταινία "Λόλα",  είναι "Πολλά τα λεφτά Άρη".
Εδώ πλέον παζαρεύονται σε ευτελιστικές τιμές οι πλουτοπαραγωγικές πηγές και η Εθνική κυριαρχία της Ελλάδας.
Δεν ομιλούμε για ξένες επενδύσεις ή για εκμετάλλευση κάποιων  από τις προαναφερόμενες πηγές.
Ομιλούμε για απόλυτη οικονομική, κοινωνική και πολιτισμική κατοχή. Ομιλούμε για την πλήρη αποικιοποίηση της Πατρίδας μας, για την γενικευμένη υποτέλεια του Λαού.
Όπως ακριβώς πριν από μερικές δεκαετίες όλος ο τρίτος κόσμος αποικοκρατείτο Βελγικό Κογκό, Γαλλική Ινδοκίνα, Βρεττνική Κολομβία και άλλα πολλά, έτσι και τώρα οι Ευρωπαίοι δυνάστες έχουν σχεδιάσει και εφαρμόζουν την νεα μορφή αποικοκρατικής επικράτησης. Μόνο που αυτή την φορά δεν υπάρχει στρατιωτική κατοχή, δεν υπάρχει ξένος κυβερνήτης, αλλά  υπάρχει απόλυτη οικονομική κατοχή και εκμετάλλευση, καθώς και εντόπιες κυβερνήσεις που  λειτουργούν ως απόλυτα πειθήνια όργανα τους.
Ο Λαός  λιμοκτονεί και απομυζάται, έχει εξωθηθεί στα όρια της εξαθλίωσης, αλλά χειραγωγείται από ενα συνεχές και προβαλλόμενο μέσω των ΜΜΕ ψεύδος και υποκρισία, από μια αντεστραμένη πραγματικότητα.
Όπως πάντα το ανέντιμο κατεστημένο καταστέλλει την Λαϊκή αγανάκτηση και το μένος, όχι μόνο με το προαναφερόμενο ψεύδος, αλλά και με την κίβδηλη ελπίδα, για επερχόμενο καλύτερο μέλλον.
Όποια δε φωνή καταγγελίας ακούγεται, όποια διαμαρτυρία και αποκαλυπτική διαλεκτική θέτει σε κίνδυνο το κυβερνητικό οικοδόμημα, αποκαλύπτοντας το ανθελληνικό πρόσωπό του αντιμετωπίζεται με σκευωρίες, συκοφαντίες και στημένες διώξεις, μέσω του απόλυτου ελέγχου της δικαιοσύνης από το αστικό σύστημα, της κατάλυσης των δημοκρατικών θεσμών και της εκτροπής του πολιτεύματος.
Ας το συνειδητοποιήσουν λοιπόν όλοι, ότι μας κυβερνά μια κυβέρνηση ανέντιμων και ανθελλήνων υποκριτών, μια κυβέρνηση που ψεύδεται στον Λαό, μια κυβέρνηση που υπηρετεί πιστά τα ξένα συμφέροντα και έχει ως απώτερο σκοπό τον αφανισμό του Ελληνισμού.
ΠΑΠΑΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ