Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

ΠΩΣ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΩΚΕΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

 ΠΑΠΑΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Παραθέτουμε τις πρώτες γραμμές άρθρου από το οικονομικό site capital.gr
Ευελπιστούμε κάποιος που διαθέτει υψηλό IQ να μπορέσει να καταλάβει το νόημα.
«Λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι κι ενώ είχαν προηγηθεί οι δημοσκοπήσεις που έδειχναν άνοδο της Χρυσής Αυγής στις ευρωεκλογές, ευρωπαίοι αξιωματούχοι ρωτούσαν με ανησυχία εγχώριους συνομιλητές τους: «όσους νεοναζί θα μας στείλετε στο Ευρωκοινοβούλιο;».


Πλέον, δεν μετρούν μόνο τους τρεις ευρωβουλευτές που τους «έστειλε» η Χρυσή Αυγή αλλά ...και τους συνεργάτες τους. Οι οποίοι ανήκουν, φυσικά, στον σύνδεσμο και δικαιούνται πρόσληψης –εκτός και αν τους αποδοθούν κατηγορίες για εμπλοκή σε κάποιο από τα πολλά επεισόδια που προκάλεσε το κόμμα τους».
 
Κατ αρχάς,  οι δημοσκοπήσεις για το Ευρωκοινοβούλιο είχαν αρχίσει από τον Σεπτέμβρη του 2013; Ειλικρινά δεν θυμόμαστε κάτι τέτοιο. Γενικές δημοσκοπήσεις κατά καιρούς χωρίς να επίκεινται εκλογές πραγματοποιούνται, αλλά άλλο αυτό και άλλο η δήθεν δημοσκόπηση για τις εκλογές, η οποία μετά την δολοφονία Φύσσα κατέληξε σύμφωνα με το άρθρο του  capital.gr να προκαλέσει ανησυχία στους ευρωπαίους αξιωματούχους οι οποίοι ρωτούσαν, «πόσους (και όχι όσους) νεοναζί θα μας στείλετε στο Ευρωκοινοβούλιο;».
Φυσικά και για το ότι γίνονταν δημοσκοπήσεις για τις ευρωεκλογές τον Σεπτέμβρη του 2013 και για την δήθεν ανησυχία των ευρωπαίων αξιωματούχων για τους και καλά μαχαιροβγάλτες που θα εισέρχονταν στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο αμφιβάλλουμε.
Όλα αυτά δεν είναι τίποτα άλλο από την συνήθη αηδή και άνοστη πλέον σάλτσα των διαφόρων σαλτιμπάγκων και κομπογιαννιτών των ΜΜΕ προκειμένου να δημιουργήσουν εντυπώσεις και να δυσφημίσουν το Εθνικιστικό Κίνημα.
Όπως και να έχει όμως τα πράγμα αυτό που εμείς κατ αρχάς θα επισημάνουμε προς όλους, είναι ότι τους βουλευτές στο Ευρωκοινοβούλιο δεν τους έστειλε ούτε η Χρυσή Αυγή, ούτε η κυβέρνηση Σαμαρά, αλλά ο Ελληνικός Λαός.
Τώρα όλος αυτός ο πρόλογος του «άρθρου» που παραθέτουμε στην αρχή του κειμένου, έγινε για να αιτιολογηθεί η έρευνα που γίνεται εις βάρος Συναγωνιστή μας, επιστημονικού συνεργάτη του ευρωβουλευτή Λάμπρου Φουντούλη, όσον αφορά την εμπλοκή του στα επεισόδια που έγιναν μετά την αδικαιολόγητη και προκλητική επίθεση των ΜΑΤ εναντίον συγκεντρωμένων Συναγωνιστών μας έξω από το Εφετείο.   
Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες όχι της Αστυνομίας, αλλά του Ελεύθερου Τύπου, γιατί τώρα πια σε αυτή τη Χώρα, σε αυτό το άθλιο καθεστώς που επέβαλε ο κύριος Σαμαράς το ποιός θα συλληφθεί ή θα παραπεμφθεί, δεν καθορίζεται από τις δικαστικές ή διωκτικές αρχές, αλλά από τα ΜΜΕ, όπως επίσης το δικαστικό πόρισμα Βουρλιώτη, που σηματοδότησε τον προσχεδιασμένο κατόπιν ξένων εντολών διωγμό εναντίον της Χρυσής Αυγής, δεν συντάχτηκε βάσει αποδεικτικών στοιχείων και αποδεδειγμένων κακουργηματικών πράξεων, αλλά σύμφωνα με ένα έντυπο το οποίο ευρίσκετο και βρίσκεται στην κατοχή του «αντικειμενικού» και «φιλαλήθους» δημοσιογράφου Δημήτρη Ψαρρά και που αποτελεί σύμφωνα φυσικά με δική του μαρτυρία (!!!!!!), το γνήσιο καταστατικό της Χρυσής Αυγής το οποίο αποδεικνύει την «ναζιστική» και «εγκληματική» φύση της.
Σημειωτέον, όταν προσφάτως η ανακρίτρια κυρία Κλάπα ζήτησε από τον και καλά αυτοαποκαλούμενο δημοσιογράφο να προσκομίσει το πρωτότυπο, γιατί στον φάκελο της δικογραφίας περιφέρεται μια φωτοτυπία, εκείνος αρνήθηκε.
Διότι εν τέλει στο καθεστώς Σαμαρά, οι εγκάθετοι δημοσιογράφοι υμνητές του, έχουν μεγαλύτερη εξουσία και δύναμη από τον Νόμο, όπως αποδείχθηκε στην πρόσφατη περίπτωση της κόρης του μεγαλοδημοσιογράφου Μανώλη Καψή.     
Για να επανέλθουμε όμως στο ζητούμενο και στις πληροφορίες του Ελεύθερου Τύπου, ο συγκεκριμένος Συναγωνιστής μας φέρεται να έχει πρωταγωνιστήσει σε επεισόδιο έξω από το Εφετείο και «να ξαπλώνει στο έδαφος άνδρα των ΜΑΤ».
Καλά εδώ υπάρχουν χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι που χαρακτηρίστηκαν επίορκοι, λόγω κατάχρησης και χρηματισμού, που έλειψαν για μεγάλα χρονικά διαστήματα αδικαιολογήτως από την εργασία τους, που έχουν προβεί κατά καιρούς σε παράνομες πράξεις και που ναι μεν τελούν υπό καθεστώς απολογίας, αλλά κανείς από αυτούς δεν θίχτηκε άμεσα εργασιακά
Επίσης στο κοινοβούλιο υπήρξαν βουλευτές οι οποίοι στο παρελθόν στράφηκαν εναντίον της νόμιμης κυβέρνησης της Χώρας, πήραν τα όπλα και οδήγησαν την Πατρίδα μας σε ένα αιματηρό Εμφύλιο Πόλεμο, έβαψαν τα χέρια τους με αίμα αθώων πολιτών που το μόνο έγκλημα τους ήταν η διαφορετική ιδεολογική ταυτότητα, ισοπέδωσαν και έκαψαν εκ του εδάφους ολόκληρα χωριά.
Τέλος στο κοινοβούλιο, σήμερα υπάρχουν βουλευτές που παραδέχονται με υπερηφάνεια και αυταρέσκεια την παραβατική και παράνομη συμπεριφορά τους κατά την διάρκεια συλλαλητηρίων και την  συμμετοχή σε βανδαλισμούς και εμπρησμούς και που επίσης δηλώνουν απόλυτη ιδεολογική ταύτιση με την ένοπλη τρομοκρατία.   
Τώρα μπορεί να παρατηρήσει κάποιος, ότι άλλο είναι ο βουλευτής ο οποίος είναι εκλεγμένος απ τον Λαό και άλλο ο επιστημονικός συνεργάτης που είναι υπάλληλος.
Αν λοιπόν με αυτή την λογική ο εκλεγμένος, άμα τη εκλογή του, εξιλεώνεται για την πρότερη παραβατική και παράνομη συμπεριφορά του, τότε για ποιο λόγο κατηγορήθηκε ο Συναγωνιστής μας Ηλίας Κασιδιάρης, επειδή και καλά κατεύθυνε τα επεισόδια που έγιναν το 2011, μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του Μανώλη Καντάρη, από Αφγανούς λαθρομετανάστες;
Βλέπουμε λοιπόν ότι το αστικό καθεστώς δεν έχει πάψει στιγμή τον πόλεμο που διεξάγει εναντίον της τρίτης πολιτικής δύναμης της Χώρας, σε μια απόλυτα εναρμονισμένη ενορχήστρωση με τα άθλια και κατάπτυστα ΜΜΕ.
Μόνο και μόνο η παραδοχή της ιδεολογικής ταυτότητας του Χρυσαυγίτη, θέτει στο σταυρόνημα ενός ανηλεούς διωγμού, αξιοπρεπείς και έντιμους πολίτες, οικογενειάρχες με υποχρεώσεις. Το άθλιο σύστημα στην προσπάθειά του να βλάψει και να προκαλέσει κακό, ερευνά και αναζητεί προκειμένου ν’ ανακαλύψει ένα τυχαίο και συμπτωματικό γεγονός, κάτι ασήμαντο, παράτυπο μεν, που για οποιοδήποτε άλλον θα περνούσε απαρατήρητο και αφού το εκμεταλλευτεί στο έπακρο το χρησιμοποιεί ως όπλο για να καταστρέψει, συνεχίζοντας να συντηρεί ένα κλίμα μίσους και διχασμού στην Ελληνική κοινωνία, όπως κάποτε που έθεταν σε διαθεσιμότητα από τις δημόσιες υπηρεσίες τους χαρακτηρισμένους κομμουνιστές.
Τελειώνοντας θα επισημάνουμε για μια ακόμη φορά, ότι τίποτα δεν μας πτοεί και δεν μας καταστέλλει. Από το πιο ασήμαντο, έως το πιο σοβαρό, το αντιμετωπίζουμε με απόλυτη ψυχραιμία συνεχίζοντας υπερήφανοι τον Αγώνα μας για την απελευθέρωση της Πατρίδας και την αναγέννηση του Ελληνισμού.
Η καταξίωση μας στην συνείδηση του Λαού, είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή.
 
ΠΑΠΑΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ