Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

ΟΙ "ΟΙΚΙΟΘΕΛΕΙΣ" ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΠΟΡΡΟΙΑ ΕΝΟΣ "ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΑΥΡΙΟΥ" ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.............

 ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Η αποχώρηση του "σιντριβανάκια" ή αλλιώς "κάγκελα παντού" από την θητεία του στον Δήμο Αθηναίων από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας (ακόμα μας προξενεί εντύπωση πως δεν έχουν καταργήσει το Εθνικής και να το κάνουν σκέτο Άμυνας όπως έκαναν στο υπουργείο παιδείας οι νεοταξίτες αφού για οτιδήποτε Εθνικό τα "πουλημένα τομάρια" βγάζουν σπυριά) δύο πράγματα δείχνει.
Το πρώτο είναι οι "καλές μέρες" που έρχονται οσονούπω όπως προπαγανδίζουν οι γαλαζοπράσινοι παθολογικοί ψεύτες και που κάνουν ακόμα και πρωτοκλασάτα στελέχη να "στρίβουν δια του αρραβώνος" προτού η οργή του κόσμου πέσει επάνω τους.
Είναι πολλοί εκείνοι που δεν ξέρουν αν θα προλάβουν να φτάσουν στα ελικόπτερα ή στις πρεσβείες των Ευρωατλαντιστών θυμίζοντας μια νέα Σαιγκόν προκειμένου να ξεφύγουν από την λαική οργή όταν όλα θα έχουν καταρρεύσει και η Εθνική κυριαρχία θα έχει υποστεί μια μεγαλύτερη ήττα από αυτή των Ιμίων από τις προδοτικές πολιτικές που οι πάτρωνες τους, τους διέταζαν να πάρουν.
Το δεύτερο που γίνεται ορατό είναι ότι ο νέος "εκλεκτός" των κατοχικών δυνάμεων θα είναι ανάλογος του Στουρνάρα με αποστολή να "εκτελέσει" όπως ο προηγούμενος την οικονομία αυτός τις Ένοπλες Δυνάμεις έτσι ώστε μετά την πλήρη σαλαμοποίηση τους να γίνει ευκολότερος ο διαμελισμός της χώρας όπως έγινε και στην Γιουγκοσλαβία άσχετα αν εδώ υπάρχει συμπαγής Εθνικός πληθυσμός.
Άλλωστε οι "προσμίξεις" Πακιστανών και άλλων αυτό τον σκοπό έχει την μπασταρδοποίηση ολόκληρων περιοχών έτσι ώστε να αποσπαστούν όπως προστάζει ο "διεθνής πολιτισμός" όταν αυτός εξυπηρετεί τα συμφέροντα των Αμερικανοσιωνιστών.
Έτσι ο πρώην Εθνικής Άμυνας και καγκελάρχης αντάλλαξε τα λούσα που είχε εδώ με την σιγουριά και την ασφάλεια της "ξενιτιάς" (όχι ότι εκεί πρόκειται να πλένει πιάτα και να πεινάσει τουναντίον) εξασφαλίζοντας την βιολογική και πολιτική του επιβίωση και ποντάροντας λόγω άριστων σχέσεων με τους Αγγλοσάξονες στο χρήσμα του νέου ψευτοεθνάρχη όταν η χώρα μας θα έχει μετατραπεί σε ένα σωρό ερειπίων και θα χρειαστεί ο διεθνείς νεοταξικός παράγοντας νέο δούλο για να τον υπηρετήσει.
Βλέπετε οι Αμερικανοσιωνιστές με μεθοδικότητα και χωρίς να αφήνουν τίποτα στην τύχη τους πάντα έχουν πλειάδα προθύμων για να τους υπηρετήσουν είτε για να καταστρέψουν την χώρα ή για να την "ανοικοδομήσουν" κατ εικόμα και ομοίωση των Ευρωατλαντικών κελευσμάτων.
Τώρα αν στην πορεία χαθούν και μερικές δεκάδες χιλιάδες Έλληνες δεν τρέχει και τίποτα αφού όλοι αυτοί σκέφτονται με την λογική του διεθνισμού, της παγκοσμιοποίησης και του πρακτορισμού.
Κλείνοντας το παρόν κείμενο είμαστε πλέον σίγουροι ότι όποιος και να επιλεγεί να αναλάβει τα ηνεία του συγκεκριμένου υπουργείου από τα ονόματα που ακούγονται ως υποψήφιοι θα είναι πλήρως ελεγχόμενος και μόνο μαύρες μέρες, μέρες Εθνικής προδοσίας και ολέθρου θα περιλαμβάνει πλέον το μενού για το αύριο του τόπου εκτός και αν ο λαός για μια ακόμα φορά "επαναστατήσει" και πάει κόντρα στα προδοτικά σχέδια δίνοντας μας την δυνατότητα να αναλάβουμε τις τύχες της χώρας προκειμένου να τη γλυτώσουμε αυτή και τον λαό μας από την πλήρη γεωγραφική, γεωπολιτική και δημογαφική εξόντωση.
Έλληνες μην γελιέστε η μάχη που δίνουμε ενάντια στην προπαγάνδα και την σκευωρία τους δεν έιναι μάχη ενός κινήματος ενάντια σε ένα σάπιο γεμάτο πύον πολιτικό και όχι μόνο κατεστημένο, αλλά είναι η μάχη που δίνουν οι Έλληνες εναντίον στην προσπάθεια αφανισμού τους με κάθε μέσο έτσι ώστε στο αύριο του πλανήτη αυτού το όνομα των δοξασμένων Ελλήνων να αντηχεί όπως τόσες χιλιάδες χρόνια δοξασμένο έως την αιωνιότητα.
Δύναμη και τιμή σε όλους τους Εθνικούς αγωνιστές εκεί έξω, συνεχίστε τον ωραίο αγώνα μας έτσι όπως μόνο εμείς ξέρουμε να τον δίνουμε, έτσι όπως οι Έλληνες ξέρουν να παλεύουν.
Έως ότου έρθει η λευτεριά.
Ο αγώνας συνεχίζεται!!!!!!!!!!!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ