Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Και αυτοί το βιολί τους!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ  ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Υπάρχουν ορισμένα πράγματα τα οποία δεν εξηγούνται βάση της κοινής λογικής, καθώς κάποιοι δείχνουν εμονική εμπάθεια σε καταστάσεις οι οποίες αποδεδειγμένα φέρνουν τα αντίθετα από τα ποθούμενα για αυτούς αποτελέσματα.
Πέρα βέβαια της τραγικής εμπάθειας, μιλάμε πλέον και για συμπτώματα τρανής ηλιθιότητας!
Τα φαινόμενα – συμπτώματα αυτά, πέραν του ενδιαφέροντος που παρουσιάζουν για την ψυχιατρική παθολογία, διαθέτουν και κάποια άλλα πολύ ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά, τα οποία όμως εντάσσονται στα συμπτώματα ενός άκρατου πανικού μπροστά στην επερχόμενη για αυτούς νέμεση, αν οι άθλιοι σκοποί τους τελικά δεν ευοδωθούν, και δεν ολοκληρωθούν με επιτυχία.
Τα άτομα αυτά βρίσκονται σε απελπιστική αυτή την στιγμή θέση, καθώς είναι  στριμωγμένα κυριολεκτικά στην γωνία.
Αν κάνουν πίσω, τότε είναι σαν να υπογράφουν την παραδοχή της  αναμφίβολης συνενοχής τους όχι απλά στην εξέλιξη αλλά στην στήριξη της συνωμοσίας και της σκευωρίας κατά της Χρυσής Αυγής, επομένως… ομολογούν αυτομάτως εμμέσως πλην σαφώς την ενοχή τους.
Αν πάλι συνεχίσουν με το ίδιο βιολί, αυτό της συνεχούς καταπάτησης του συντάγματος και των νόμων, υπογράφουν το ίδιο ακριβώς, κερδίζοντας όμως μια παράταση χρόνου, η οποία δυστυχώς για αυτούς είναι πλέον καθαρά εικονική.
Αν τα διεφθαρμένα πολιτικά αφεντικά - εντολοδόχοι τους αποχωρήσουν, (κάτι που ούτως ή άλλως θα συμβεί καθώς οι εκλογές είναι πλέον πολύ κοντά), και τα επίορκα αυτά ανθρωποειδή μείνουν κάποια στιγμή «ακάλυπτα», θα μετράνε απλά ώρες πριν βρεθούν τα ίδια, εκεί που έχουν αυτή την στιγμή στείλει άλλους.
Επομένως για αυτούς δεν υπάρχουν επιλογές, αλλά ούτε και περιθώρια, καθώς… «εμπρός γκρεμός, και πίσω ρέμα…» 
Έτσι διαλέγοντας την μοναδική λύση, αυτή της «πίστωσης χρόνου» (στον απόηχο και τα πλαίσια ενός δικαστικού αίσχους που πνέει όμως τα λοίσθια),  συνεχίζουν να καλούνται σε απολογία βουλευτές της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι όμως εκτός των προφυλακίσεων πλέον καταδικάζονται και σε περιοριστικούς όρους οι οποίοι ξεπερνάνε τα όρια και αυτής ακόμα της πιο τραγικής γελοιότητας!
Η άνοδος της Χρυσής Αυγής και η εδραίωσή της ως τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας, έχει στην κυριολεξία οδηγήσει σε παροξυσμό την λαομίσητη Χούντα Σαμαρά - Βενιζέλου, η οποία αποφάσισε να συνεχίσει τις παράνομες πολιτικές διώξεις μέχρι τέλους, χρησιμοποιώντας τα επίορκα υποτακτικά οργανάκια της… μέχρι να τα «κάψει»!
Παρά το γεγονός του ότι ο ελληνικός λαός απέδειξε με την ετυμηγορία του ότι απαιτεί την άμεση αποφυλάκιση των παράνομα προφυλακισμένων Εθνικιστών, από ότι φαίνεται το μήνυμα αυτό δεν το έχει λάβει ούτε η θλιβερή χούντα, ούτε φυσικά η «παράγκα» των επίορκων λακέδων.
Στην περίπτωση αυτή αποδεικνύεται περίτρανα το «σόφισμα» του μεγάλου Αϊνστάιν που είχε δηλώσει, ότι το μόνο πράγμα που είναι αχανέστερο ακόμα και αυτού του διαστήματος, είναι μόνον η ανθρώπινη ηλιθιότητα!!!
Και η υπανθρώπινη εμπάθεια θα συμπληρώναμε εμείς.