Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Ανθελληνικό προτεκτοράτο η χώρα - ο Κώδικας Φορολογικών Στοιχείων συντάχθηκε από τους δανειστές!


Ανθελληνικό προτεκτοράτο η χώρα - ο Κώδικας Φορολογικών Στοιχείων συντάχθηκε από τους δανειστές! Αισχρούς ψεύτες βγάζει τον Σαμαρά, τον Βενιζέλο και τη Χούντα τους ο αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στις Δ.Ο.Υ., Τρ. Αλεξιάδης.

Αιτία το γεγονός πως ο Κώδικας Φορολογικών Στοιχείων έχει συντάκτη τον Ολλανδό σύμβουλο του ΔΝΤ σε θέματα φορολογίας Geerten Michielse! Ενώ λοιπόν η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά και τα δημοσιογραφικά τους φερέφωνα πανηγυρίζουν πως έσωσαν τάχα την Πατρίδα και κυρίως πως τα Μνημόνια τελείωσαν, οι εργαζόμενοι στις Δ.Ο.Υ. καταγγέλλουν πως ακόμη και ο Κ.Φ.Σ. έχει συνταχθεί από τους δανειστές και η συγκυβέρνηση των υποτακτικών απλώς τον υλοποιεί.
Κατά τα λοιπά, η Ελλάδα υπό τη Χούντα του Μνημονίου είναι ένα κυρίαρχο και ανεξάρτητο Κράτος, όπως απεγνωσμένα προσπαθούν να μας πείσουν οι συμμορίες ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και φυσικά οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι τους. Μεταξύ των όσων επέβαλε το ΔΝΤ και εκτελεί η εγχώρια Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά, είναι πρόστιμα και τόκοι που φθάνουν σε επίπεδα του 29,5% επιπλέον του φόρου που δεν πληρώθηκε από φορολογούμενο, ενώ επιπλέον προέβλεπε πρόστιμα ύψους μέχρι και 2.000 ευρώ για κάθε μη εκδιδόμενη απόδειξη!
Ο αντιπρόεδρος των εργαζομένων στις Δ.Ο.Υ. καταγγέλλει πως τα φορολογικά νομοσχέδια συντάσσονται από τους δανειστές στα αγγλικά και απλώς μεταφράζονται από την κυβέρνηση, προτού ψηφιστούν.
Όπως είναι φυσικό, αυτές οι ειδήσεις δεν παίζονται από τα «μεγάλα» κανάλια και τις φυλλάδες της διαπλοκής, διότι δεν ανταποκρίνονται στην προπαγάνδα της Χούντας περί εξόδου της χώρας από την κρίση και περί τέλους της εποχής των μνημονίων! Με δυο λόγια και κλέφτες και ψεύτες!