Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Οι πραξικοπηματίες του Κιέβου σε άτακτη υποχώρηση


Οι πραξικοπηματίες του Κιέβου σε άτακτη υποχώρηση
Σε πολλές αναλύσεις μας για την κρίση στην Ουκρανία είχαμε αναφέρει και σχολιάσει ότι οι Αμερικανοσιωνιστές και οι μαριονέτες τους πραξικοπηματίες του Κιέβου που σφαγίαζαν ρωσόφωνους στην Ανατολική Ουκρανία και Οδησσό λογαριάζουν χωρίς τον ρώσο ξενοδόχο. Επίσης είχαμε αναφέρει ότι τελικά οι ρωσόφωνοι θα επικρατήσουν στρατιωτικά στις ανατολικές επαρχίες αυτής της χώρας, διότι το ΝΑΤΟ αδυνατεί να αντιπαρατεθεί με την Ρωσία στην Ανατολική Ευρώπη, με αποτέλεσμα την αυτοδιάθεση των ρωσόφωνων αυτών περιοχών της Ουκρανίας.
Ας θυμηθούμε όμως κάποιες αλήθειες που προσπαθούν να αποσιωποιήσουν τα σιωνιστικά ΜΜΕ σχετικά με αυτή την κρίση. Στην πραγματικότητα δεν ήταν η Ρωσία αυτή που ξεκίνησε την σύγκρουση στην Ουκρανία, αλλά οι ΗΠΑ και οι Αμερικανοσιωνιστές μαζί με την Γερμανία, διοχετεύοντας δισεκατομμύρια δολλάρια σε ομάδες της αντιπολίτευσης για να αντικατασταθεί η νόμιμη κυβέρνηση από μια ομάδα πραξικοπηματιών που θα προσπαθούσε να εντάξει την χώρα στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ.

Μετά την διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης πολλές πρώην χώρες του Συμφώνου της Βαρσοβίας της Ανατολικής Ευρώπης προσχώρησαν στο ΝΑΤΟ, συμπεριλαμβανομένης της Πολωνίας, Εσθονίας, Λετονίας και Λιθουανίας. Οι ΗΠΑ μετά από αυτές τις προσχωρήσεις προσπάθησαν και επεδίωξαν να μετατρέψουν την Ουκρανία σε προκεχωρημένο φυλάκιο του ΝΑΤΟ για να περικυκλώσουν την Ρωσία. Όπως ήταν αναμενόμενο η Ρωσία αντέδρασε. Αντέδρασε για λόγους γεωπολιτικής και επειδή όφειλε και έπρεπε να προστατεύσει από τις σφαγές τον ρωσόφωνο πληθυσμό της Ουκρανίας.
Το ΝΑΤΟ επί μήνες τώρα προσπαθεί μέσω παραπλανητικών επιχειρήσεων, βλ. κατάρριψη μαλαισιανού επιβατικού αεροσκάφους, να δημιουργήσει μια εσφαλμένη εικόνα για τα τεκταινόμενα στην Ανατολική Ουκρανία. Γεγονός όμως είναι ότι αυτή η χώρα επί εκατοντάδες χρόνια αποτελούσε αναπόσπαστο μέρος της τσαρικής Ρωσίας και της μετέπειτα Σοβιετικής Ένωσης όπως επίσης είναι γεγονός ότι τουλάχιστον οι ανατολικές επαρχίες αυτής της χώρας κατοικούνται εδώ και αιώνες από Ρώσους. Πραγματικότητα αποτελεί επίσης ότι οι πραξικοπηματικές ένοπλες δυνάμεις του Κιέβου υποχωρούν ατάκτως σε όλα τα μέτωπα, ενώ πολλοί στρατιώτες και αξιωματικοί αυτομολούν προς τις ρωσόφωνες δυνάμεις και προς την Ρωσία.
Έτσι όπως έχουν τα πράγματα οι προσπάθειες των Αμερικανοσιωνιστών να εμπλέξουν την Ευρώπη σε έναν βρώμικο πόλεμο με στόχο την Ρωσία έχουν μάλλον αποτύχει, χάριν της γενναίας στάσης του Πούτιν και του ρωσικού λαού της Ουκρανίας. Οι ευρωπαϊκοί λαοί δεν πρόκειται ποτέ να συναινέσουν σε έναν πόλεμο συμφερόντων της σιωνιστικής τραπεζικής μαφίας και της ψυχοπαθητικής και μανιακής απόπειρας των Σιωνιστών να ηγεμονεύσουν στον πλανήτη.
Η Ουκρανία, μαζί με την Λευκορωσία, αποτελεί ζωτικό χώρο στην Ευρώπη για την Ρωσική Συνομοσπονδία. Η ουκρανική κρίση που προκλήθηκε από τους Αμερικανοσιωνιστές είναι ένας δείκτης για τις επικρατούσες σήμερα διεθνείς σχέσεις. Η εποχή που ξεκίνησε το 1991 με την αναγκαστική γεωπολιτική υποχωρητικότητα της Ρωσίας τελείωσε και τώρα ανατέλλει μια νέα εποχή στην οποία οι Αμερικανοσιωνιστές επιτέλους έχουν αντίπαλο που μπορεί να τους κατατροπώσει.