Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΚΤΑΚΤΟ: Αναίτιες προσαγωγές Συναγωνιστών που μεταβαίνουν στον τόπο του μαρτυρίου στον Μελιγαλά


ΕΚΤΑΚΤΟ: Αναίτιες προσαγωγές Συναγωνιστών που μεταβαίνουν στον τόπο του μαρτυρίου στον Μελιγαλά
Η Χούντα Σαμαρά συνεχίσει το έργο της, χρησιμοποιώντας τις δυνάμεις της αστυνομίας στον πολιτικό της αγώνα.
Από το πρωί πάνοπλες δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. έχουν αναλάβει να αποτρέψουν την συμμετοχή του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή στο ετήσιο μνημόσυνο στην Πηγάδα του Μελιγαλά. Οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν περικυκλώσει το μνημείο σε ακτίνα πολλών χιλιομέτρων, σταματώντας τα λεωφορεία που μεταφέρουν τους υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής, προβαίνοντας σε προσαγωγές ολόκληρων οικογενειών, ξεκινώντας από τον παππού και φτάνοντας μέχρι τα εγγόνια.

Το σχέδιο τους, όπως ομολογήθηκε, είναι να ολοκληρωθεί όλη η τελετή χωρίς παρουσία της Χρυσής Αυγής, ώστε να μην πάθει περαιτέρω εκλογική ζημιά στην περιφέρεια του ο Σαμαράς. Όπως ακριβώς ειπώθηκε «υπάρχει εντολή από το υπουργείο».
Νομίζουν οι χαχόλοι της μνημονιακής εξουσίας ότι με τέτοια φτηνά κόλπα θα καταφέρουν να αμαυρώσουν μία ιστορική εθνική επέτειο για προσωπικό πολιτικό όφελος. Οι ντροπιαστικές εικόνες του τόπου του μαρτυρίου, περικυκλωμένου από αστυνομικές δυνάμεις, αποτελούν ένα ακόμα όνειδος της χούντας Βενιζέλου – Σαμαρά, που βλέπει δημοσκοπικούς εφιάλτες με την Χρυσή Αυγή.