Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Σταύρος Θεοδωράκης: Με όλους συνεργάζομαι, αρκεί να μπω στην κυβέρνηση!


Σταύρος Θεοδωράκης: Με όλους συνεργάζομαι, αρκεί να μπω στην κυβέρνηση!
Γράφει ο Αντίοχος
Στην Σκάλα Καλλονής Λέσβου βρέθηκε ο (υπάλληλος του Big Boss Μπόμπολα…) Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος μίλησε σε συγκέντρωση φίλων του κόμματος και διαφόρων περίεργων που πήγαν να δουν τι ρόλο βαράει.

Όσο κι αν φαίνεται περίεργο, ο Σταύρακας κατάφερε μέσα σε λίγες σειρές να χωρέσει την μετεκλογική πολιτική συμμαχιών του μορφώματός του, αν βεβαίως καταφέρει να μπει στη βουλή.
Ιδού: «Δεν θέλω να γίνω υπουργός. Το Ποτάμι δεν δημιουργήθηκε για να συμμετάσχει σε μια κυβέρνηση με πέντε- έξι υπουργούς και με στόχο να δημιουργήσει μέσω αυτών πελατειακές σχέσεις. Αλλά ξεκαθαρίζω κάτι. Το Ποτάμι δεν θα συμμετάσχει σε κυβέρνηση με ακροδεξιό υπουργό. Αλλά ούτε και σε κυβέρνηση με υπουργό κάποιον που θα εκπροσωπεί ένα χώρο που είναι εναντίον της ευρωπαϊκής προοπτικής της χώρας μας αλλά και της έννοιας της Ευρωπαϊκής Ένωσης».
Λοιπόν, αφήνουμε στην πάντα το «δεν θέλω να γίνω υπουργός» (γιατί αυτά μας τα’ παν κι άλλοι…) και πάμε στο «ψητό»: ο Σταύρακας δέχεται να συνεργαστεί με όποιον βγει πρώτος στις εκλογές. Ή με τη νουδούλα ή με τον ΣΥΡΙΖΑ, υπό έναν όρο. Αρκεί, στην πρώτη περίπτωση να μην υπάρχουν «ακροδεξιοί» υπουργοί (φαντάζομαι εννοεί τους Βορίδη και Μπουμπούκο) και στη δεύτερη περίπτωση να μην υπάρχουν «αντιευρωπαϊστές» υπουργοί, όπως π.χ. ο Λαφαζάνης. Αυτός είναι ο φανερός όρος. Υπάρχει κι ένας κρυφός, που δεν τον είπε: σαν καλός υπάλληλος που είναι, συνεργάζεται με τους πάντες, αρκεί να του δώσει το ΟΚ ο Big Boss!
(ΥΓ) 1: Κι αν πρόκειται για συγκυβέρνηση… «άμεσης ανάγκης» (για να μην… πτωχεύσουμε) και «εθνικής σωτηρίας», θα ισχύσουν οι όροι; Ε δε φανταζόμαστε…
(ΥΓ) 2: Επιτέλους, ακούσαμε και μια φορά τον Σταύρακα να καταδικάζει την τουρκική βουλιμία στο Αιγαίο μας! Μάλιστα κυρίες και κύριοι, το έκανε! Καταδίκασε «τις οργανωμένες πρακτικές υπεραλίευσης στο Αιγαίο, μερικές φορές από μεγάλες τουρκικές εταιρείες αλιείας»… Προφανώς κατά παράβαση αυτού που λένε οι όμοιοί του: «Το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του»!
Εθνικισμός.net