Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Εκτελεί και τους αγρότες η Χούντα Σαμαρά

Π. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Δυσάρεστα ξύπνησε το σύνολο των αγροτών στην χώρα μας μετά τις τελευταίες δυσάρεστες εξελίξεις με το Ρωσικό εμπάργκο. Οι Έλληνες αγρότες βγαίνοντας από τον λήθαργο στον οποίο τους είχε ρίξει η Κοινοβουλευτική Χούντα της εξαπάτησης, διαπίστωσαν με έκπληξη ότι όχι μόνο δεν ελέγχουν την οικονομία της χώρας τους, αλλά ούτε καν μετέχουν στη λήψη αποφάσεων για γεγονότα που αφορούν άμεσα την ζωή τους.
Έτσι είδαν τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς να πετάγονται στις χωματερές, και άρχισαν να διαπιστώνουν το κλίμα «πολέμου» που δημιουργεί η άθλια κυβερνητική εξωτερική πολιτική και τις επιπτώσεις αυτής στην δουλειά αλλά και την ζωή τους.
Πολλοί από τον αγροτικό κόσμο μόλις τώρα αρχίζουν και συνειδητοποιούν ότι ακόμη και η υπέρτατη απόφαση ενός λαού εάν θα αναμιχθεί η όχι σε ένα καταστροφικό πόλεμο δεν παίρνεται πια στο εθνικό επίπεδο ως όφειλε, αλλά στο υποεθνικό, από την Υπέρτατη Αρμοστεία των δανειστών και των εδώ προσκυνημένων υποτακτικών τους.
Έτσι οι γονυκλινείς υπηρέτες των μεγάλων αφεντικών της Δύσης, αντί να πράξουν το λογικό και συμφέρον για την χώρα μας, το οποίο θα ήταν η «συμπόρευση» στον δρόμο της «Ανατολικής Υπερδύναμης» που θέλει να χτίσει ο Πούτιν, πετάνε την μια μετά την άλλη τις ευκαιρίες και την χείρα βοηθείας που μας απλώνει η Ρωσική Υπερδύναμη.
Είναι δε τόσο προσκυνημένοι στα Δυτικά αφεντικά τους, ώστε έχουν φτάσει στο σημείο να λειτουργούν επιζήμια για τα οικονομικά συμφέροντα της χώρας μας, χωρίς να λογαριάζουν το κόστος που θα έχουν οι πράξεις και οι αποφάσεις τους στον χειμαζόμενο από την κρίση Ελληνικό λαό.
 
Ως πρόβατα προς σφαγή
Και σήμερα δεν μιλάμε πια για ένα απλό οικονομικό πόλεμο, αφού είναι φανερό σε κάθε μη πληρωμένο κονδυλοφόρο ότι η θύελλα που μαίνεται σήμερα, (όχι βέβαια λόγω ενδο-ιμπεριαλιστικών αντιθέσεων, όπως λένε οι Νεάτερνταλ «Μαρξιστές της συμφοράς») μπορεί κάλλιστα να είναι το πρελούδιο ενός επερχόμενου νέου παγκοσμίου πολέμου.
Ο μάλλον ανύποπτος Ελληνικός λαός σε αυτόν ακριβώς τον πόλεμο οδηγείται από τους προδότες πολιτικάντηδες «οργανάκια» των ξένων αρπακτικών και των εγχώριων «νταβατζήδων» που παριστάνουν την κυβέρνηση της κοινοβουλευτικής Χούντας, ως πρόβατο προς σφαγή.
Είναι, απόλυτα φανερό για οποιονδήποτε δεν αρκείται να καταναλώνει το κουτόχορτο που τον ταΐζουν καθημερινά τα άθλια τσοντοκάναλα της διαπλοκής, ότι το Ρωσικό εμπάργκο που δήθεν καταστρέφει τους φτωχούς αγρότες μας και κατ’ επέκταση την οικονομία «μας», άρχισε με το πραξικόπημα που αριστοτεχνικά οργάνωσε η Δύση, όταν η νόμιμα εκλεγείσα κυβέρνηση της Ουκρανίας αποφάσισε να μην υπογράψει την συμφωνία σύνδεσης της με την ΕΕ, να κάνει δηλαδή το πρώτο βήμα για την παράδοση της χώρας στις μασέλες των αρπακτικών του ΔΝΤ.
Τότε ήταν που κατέβασαν στους δρόμους τους αστούς του Κιέβου που, μαζί με τους αυτοχαρακτηριζόμενους φασίστες της Δυτικής Ουκρανίας, και κάποιους αφελείς από τον λαό, οργάνωσαν την έξωση της νόμιμης κυβέρνησης για να εγκαθιδρύσουν μια κοινοβουλευτική Χούντα από μαριονέτες σαν τη δική μας.
Παράλληλα η ΕΕ ξεκίνησε ένα άγριο οικονομικό πόλεμο σε συνδυασμό με πόλεμο προπαγάνδας με τα παγκόσμια Μέσα Μαζικής Αποβλάκωσης που ελέγχει.
Στην χώρα μας μάλιστα τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης σκάρωσαν ακόμα και δικό τους κόμμα, το οποίο μαζί με πάντα πρόθυμους αρχοντολιπαρούς «διανοούμενους» που κατέβηκαν σαν «αδιάφθοροι» το ονόμασαν «Ποτάμι», και άρχισαν να περνάνε ακέραια  όλη τη γραμμή της ΕΕ για τη Ρωσία και το εμπάργκο, όπως έδειξε η πρόσφατη κατάπτυστη ανακοίνωσή τους, που μόνο τα επιτελεία της Υ/Ε θα μπορούσαν να συντάξουν.
Σε αυτήν την ανακοίνωση, η ρωσική απόφαση παρουσιάζεται ως «παράπλευρη απώλεια» στην προσπάθεια της ΕΕ να προασπίσει τις «ευρωπαϊκές αξίες της ανεξαρτησίας και της ελευθερίας»!!!
Προφανώς, οι αργυρώνητοι συντάκτες της (αντίθετα από τη συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού) θα ταΐζονται πολύ καλά από την ΕΕ για να μιλούν για τις αξίες αυτές που υπερασπίζεται κατασφάζοντας λαούς του Αφγανιστάν, του Ιράκ, της Λιβύης, της Συρίας και τώρα και της Ανατολικής Ουκρανίας!
Όλοι αυτοί που προφανώς σε κατάσταση νάρκης χάρη στα ξεπουλημένα και καταδιαφθαρμένα συνδικαλιστικά όργανα που υποτίθεται τους εκπροσωπούν, δεν «έβλεπαν» τόσο καιρό πού οδηγούσαν οι κυρώσεις κατά της Ρωσίας ώστε να στραφούν κατά της τοπικής κοινοβουλευτικής Χούντας, τώρα νοιώθουν στο σβέρκο τους την «ανάσα» από τις αποφάσεις «θανάτου» που παίρνουν οι πολιτικοί εγκληματίες για λογαριασμό τους.
Εν τω μεταξύ, τα άθλια συνδικαλιστικά όργανα, αντί να μοιράσουν δωρεάν τα αγροτικά προϊόντα σε ανθρώπους που δεν έχουν να φάνε και έχουν καταντήσει να ψάχνουν στους σκουπιδοτενεκέδες, απαίτησαν …αποζημίωση από την ΕΕ, και οι εγκληματίες για να την τσεπώσουν και μην τη χάσουν, πέταξαν τα αγροτικά αγαθά στις χωματερές.
Ακόμη και το «διψασμένο» για εξουσία κόμμα της ροζ Αριστεράς δεν τόλμησε ούτε καν να αποχωρήσει από την Βουλή απαιτώντας άμεσες εκλογές για την απόσυρση της υπογραφής της Χούντας των προδοτών για τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας.
Και αυτό, γιατί παρόμοια πράξη θα συνεπαγόταν τελικά μονομερή έξοδο της Ελλάδας από την ΕΕ, την οποία ούτε καν διανοείται βέβαια ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος περιορίζεται πάντα σε ακίνδυνους λεονταρισμούς.
Ο άθεος «προσκυνητής» του Αγίου όρους κύριος «τα κάνω όλα και συμφέρω», έχοντας πλήρη γνώση πως αν καθόταν αυτός στον θρόνο της εξουσίας θα έκανε ότι κάνει και η Χούντα ΣαμαραροΒενιζέλου προκειμένου να μην χάσει τα προνόμια από την «πίτα» του πακτωλού χρημάτων της Δύσης (και των τοκογλύφων) που ρέει άφθονος υπόγεια πάντα προς τους εδώ προσκυνημένους προδότες υποτακτικούς της.