Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

: Ο ΑΛΙ ΜΠΑΜΠΑ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ

 ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Σε μια κατάμεστη αίθουσα γαλάζιοι ληστοσυμμορίτες από όλη την χώρα συγκεντρώθηκαν προκειμένου να αποδώσουν τιμές στον "αρχινονό" που δημιούργησε την φαμίλα των "δεξιών" απατεώνων και κλεφτών.
Μέσα στην αίθουσα μπορούσες να δεις ένα φίλμ τουλάχιστον μιας δεκαετίας πλιάτσικου και αχαλίνωτου νεποτισμού όπως αυτές αποτυπώνονταν στα πρόσωπα και στις χορτασμένες κοιλιές των μαφιόζων της Συγγρού.
Όλα τα λαμόγια άκουγαν σε ευλαβική στάση και με νοσταλγία τα "κατορθώματα" του χουντοδυνάστη Πολ Ποτ Σαμαρά για το πως εξολόθρευσαν ολόκληρες γενιές Ελλήνων μέσα σε ένα βράδυ προκειμένου να αρπάξουν τις καρέκλες της εξουσίας.
Λάβρος και με το συνηθησμένο χαζοχαρούμενο ύφος, αυτό το ίδιο το ψεύτικο που είχε και στα Ζάππεια απαριθμούσε τις "επιτυχίες" του που κόστισαν "μόνο" επτά χιλιάδες Έλληνες αυτόχειρες, τρία εκατομμύρια άνεργους και πεινασμένους και εκατοντάδες χιλιάδες μετανάστες.
Πραγματικά τέτοιο "κατόρθωμα" πολύ λίγοι έχουν πετύχει στο παρελθόν οποιουδήποτε λαού ή κράτους.
Μόνο ο Τζένγκις Χαν, ο Αττίλας ο Ούννος και ο Γιζέριχος ο Βάνδαλος αν ζούσαν θα μπορούσαν να ισχυριστούν ότι έκαναν καλύτερη δουλειά στην εποχή τους από αυτή που κάνει η ληστοσυμμορία με τα γαλάζια.
Σαν την φωλιά του Αλί Μπαμπά και των σαράντα κλεφτών του έμοιαζε η αίθουσα της Χαλκιδικής μόνο που η συγκεκριμένη φαμίλια όχι σαράντα αλλά αμέτρητους κλέφτες και απατεώνες έχει, σωστό εκκολαπτήριο παραμονίας και εγκληματικών ενεργειών που αν ζούσε θα έκανε περήφανο τον "αερομεταφερόμενο σωτήρα και ψευτοεθνάρχη"-κολαούζο και υποτακτικό των Αμερικανών.
Τα "επιτεύγματα" που έλεγε ο δημοφιλής προδότης στους Σιωνιστικούς κύκλους μέσα στην αίθουσα και τα θυελλώδη χειροκροτήματα των συνεργών του δείγμα ότι κάθε επαφή με την πραγματικότητα έχει πλέον απωλεσθεί.
Οι "χειροβομβίδες" που απασφάλισε γλύτωσαν τα άθλια πολιτικά τομάρια τους και έπληξαν θανάσιμα τον Ελληνικό λαό προκαλώντας εκατόμβες αθώων θυμάτων, που χωρίς ντροπή και αιδώ όλα τα φερέφωνα μαζί αποκαλούσαν και αποκαλούν "παράπλευρες απώλειες" λες και πρόκειται για άψυχα αντικείμενα και όχι για ζωές ανθρώπων υιοθετώντας την ρητορική που χρησιμοποιούν οι Ευρωατλαντιστές και οι Αγγλοσάξονες μέντορες τους όταν βομβαρδίζουν αθώους (Σερβία) προκειμένουν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα και να πετύχουν τα συμφέροντα τους.
Όλα τα σαπιοκάναλα μετέδιδαν όπως γίνεται και στην Βόρειο Κορέα τον λόγο ενός πολιτικού τρελού, του τρελαντώνη (κατά Καρατζαφέρη κωλοτούμπα) και τα σχόλια μετά από τα "έγκυρα χείλη" των υποτακτικών με τις πέννες έδιναν και έπαιρναν σχεδόν διθυραμβικά για την παρουσία και τις "ειδήσεις" που είχε βγάλει, για το φώς στο τούνελ, την αρχή του τέλους του μνημονίου και άλλα τέτοια φαιδρά που ούτε οι ίδιοι οι τοκογλύφοι δεν διανοούνται να αναφέρουν και να γράψουν στα δικά τους έντυπα.
Έχοντας χάσει κάθε μέτρο, κάθε αναστολή στον αγώνα για πολιτική και επιχειρηματική επιβίωση όλα τα ντόπια συμφέροντα προπαγανδίζουν από το πρωί έως το βράδυ λες και απευθύνονται σε λοβοτομημένους ακροατές, σε κατοίκους κάποιας άλλης γωνιάς του πλανήτη.
<<Τα λεφτά είναι πολλά Άρη>> είχε πει αξέχαστος Έλληνας ηθοποιός και εδώ στην περίπτωση αυτή κολλάει γάντι αφού αυτό ήταν και το μότο που ειπώθηκε κατά την δημιουργία της μαφιόζικης συμμορίας της κλεπτοδεξιάς και είναι αυτή η φράση που σηματοδότησε και έδειξε τον δρόμο σε όλα τα "κατορθώματα" που ακολούθησαν αυτά δηλαδή της μίζας, της αρπαγής, της βεβήλωσης, της εκμετάλλευσης και των ασύστολων ψεμάτων που όλες αυτές έφεραν.
Σαράντα χρόνια κλεψιάς και απατεωνιάς, σαράντα χρόνια χαμένα για την πατρίδα, σαράντα χρόνια απόλυτης καταστροφής και υποτέλειας, σαράντα χρόνια εκβιασμών και εγκληματικής δράσης.
Αλήθεια πόσο ακόμα θα τους αντέχουμε;
Πόσο ακόμα θα τους πιστεύουμε;
Πόσο ακόμα θα τους ακούμε χωρίς να αντιδρούμε;
Πόσο ακόμα θα τους ανεχόμαστε;
Η απόφαση είναι δική σου..................