Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Πίσω στο μαντρί: Παρών ο Καρατζαφέρης στα γενέθλια της ψοφοδεξιάς


Πίσω στο μαντρί: Παρών ο Καρατζαφέρης στα γενέθλια της ψοφοδεξιάς
Μπορεί η Νέα Δημοκρατία να πνέει τα λοίσθια και να έχει φτάσει τα επίπεδα της "Πολιτικής Άνοιξης", ο Σαμαράς να βρίσκεται σε παραλήρημα και να καταρρέει καθημερινά και στην Συγγρού να κυνηγούν τους ψηφοφόρους με το τουφέκι, αλλά οι πολιτικάντηδες συνεχίζουν και βασιλεύουν!
Όπως αποκάλυψαν τα παπαγαλάκια της πιάτσας Συγγρού οριστικοποιήθηκε η παρουσία του Γιώργου Καρατζαφέρη στους γενέθλιους εορτασμούς της ψοφοδεξιάς.

Ο τηλεπρόεδρος που επιθυμεί διακαώς την νεκρανάστασή του μέσα από το σάπιο πολιτικό κατεστημένο ύστερα από τις επαφές που είχε το τελευταίο διάστημα αποφάσισε να δώσει το παρόν στην γιορτή για τα σαράντα χρόνια από την ίδρυση της Ν.Δ., ωστόσο, δεν έχει καταλήξει αν θα παραστεί στην εκδήλωση της Χαλκιδικής στις 27 του μηνός ή στην αντίστοιχη της Αθήνας που έχει προγραμματιστεί για τις 4 Οκτωβρίου.
Η επανεμφάνιση του απολωλότος προβάτου στο μαντρί της ψοφοδεξιάς θα σηματοδοτήσει και την μεγαλύτερη κωλοτούμπα στην πολιτική ιστορία της χώρας. Υπενθυμίζουμε πως η Χρυσή Αυγή που μιλά πάντα την γλώσσα της Αλήθειας με οποιοδήποτε κόστος δεν έχει πει ούτε τα μισά, από όσα κατά καιρούς έχει καταγγείλει με λύσσα και ύβρεις ο Καρατζαφέρης στον Σαμαρά.
Ενόψει της κουτάλας όμως... όλα ξεχνιούνται!
Διαβάστε επίσηςΌλοι οι πατριδοκάπηλοι στο μαντρί: Ο Βορίδης καλεί τον Καρατζαφέρη πίσω στη ΝΔ