Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Ευρωβουλευτές Χρυσής Αυγής: Η Ευρώπη πρέπει να αντιληφθεί τον άμεσο κίνδυνο από την προέλαση του Ισλαμικού Χαλιφάτου - 2 ΒΙΝΤΕΟ

Ευρωβουλευτές Χρυσής Αυγής: Η Ευρώπη πρέπει να αντιληφθεί τον άμεσο κίνδυνο από την προέλαση του Ισλαμικού Χαλιφάτου - 2 ΒΙΝΤΕΟΓ. Επιτήδειος: Οι “ευρωπαίοι” τζιχαντιστές δεν είναι τίποτα άλλο παρά μετανάστες δεύτερης και τρίτης γενιάς.
Στα πλαίσια της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και της συζήτησης σχετικά με τους "Ευρωπαίους" τρομοκράτες του Ισλαμικού Χαλιφάτου, ο Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Στρατηγός Γεώργιος Επιτήδειος, αποκάλυψε πως οι "Ευρωπαίοι" Τζιχαντιστές δεν είναι τίποτα άλλο παρά μετανάστες δεύτερης και τρίτης γενιάς.




Ακολουθεί το κείμενο:
Κύριε Πρόεδρε, παρακολουθούμε όλοι με φρίκη και αγανάκτηση, καταδικάζουμε και καλά κάνουμε, το πρωτοφανές φαινόμενο να μάχονται στο πλευρό των τζιχαντιστών νέοι από ευρωπαϊκές χώρες και να διαπράττουν μάλιστα εγκλήματα τα οποία δεν έχουν σχέση ούτε με τον πολιτισμό ούτε με τα ήθη και τα έθιμα της Ευρώπης. Πόσοι όμως από εμάς έχουμε αναρωτηθεί γιατί παρουσιάζεται αυτή η συμπεριφορά. Είναι γεγονός ότι οι νέοι της Ευρώπης δεν μεγαλώνουν πλέον με τις αρχές και τις αξίες εκείνες που δημιούργησαν τον Ευρωπαϊκό πολιτισμό.
Το να αγαπάς την πατρίδα σου θεωρείται εθνικισμός και φασισμός. Το να αρνείσαι την εισβολή στην χώρα σου, και στην Ευρώπη, εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών με διαφορετικές πολιτισμικές καταβολές από τρίτες χώρες, θεωρείται ρατσισμός. Και όμως η πλειοψηφία των νέων που μάχονται στο πλευρό των τζιχαντιστών είναι μουσουλμάνοι μετανάστες δεύτερης και τρίτης γενεάς, οι οποίοι έχουν επηρεαστεί απ' την ισλαμιστική προπαγάνδα. Εάν λοιπόν δεν απαλλαγούμε αμέσως από όλες αυτές τις ανόητες δεσμεύσεις, τους δισταγμούς και τα συμπλέγματα, τότε δεν πρόκειται να λύσουμε το πρόβλημα, όσα κατασταλτικά μέτρα κι να λάβουμε.
Ομιλία του Στρατηγού Συναδινού στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για την κατάσταση στο Κομπάνι και το Ισλαμικό Κράτος
Στις 22 Οκτωβρίου 2014, στο Στρασβούργο, στο πλαίσιο των εργασιών της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με θέμα την κατάσταση στο Κομπάνι και την απειλή του Ισλαμικού Κράτους, ο Στρατηγός Συναδινός λαμβάνοντας το λόγο επεσήμανε ότι η το Ισλαμικό Κράτος είναι μία εξτρεμιστική τρομοκρατική οργάνωση, και αποτελεί μία ασύμμετρη απειλή για την Ευρώπη και ολόκληρο τον κόσμο.
Τόνισε επίσης ότι το Συμβούλιο Ασφαλείας εσκεμμένα δεν βλέπει την μελλοντική μετατόπιση του κινδύνου μέσα από την μετακίνηση των πληθυσμών και την δραστηριοποίησή τους αρχικά στην Ευρώπη και σε ολόκληρο τον κόσμο.



Ακολουθεί το κείμενο της ομιλίας.
"Κύριε Πρόεδρε,
Όποιος πιστεύει ότι το Κομπάνι κείται μακριά από το γεωγραφικό χώρο της ΕΕ, οφείλει να αναθεωρήσει άμεσα και τάχιστα. Ο αριθμός των ευρωπαίων τζιχαντιστών είναι σημαντικά υψηλός, σύμφωνα με το αμερικανικό κέντρο αντιτρομοκρατίας. Επιβεβαιώνεται το γεγονός, πως οι κάτοχοι ευρωπαϊκών διαβατηρίων που μάχονται ως τζιχαντιστές στις τάξεις του ακραίου ισλαμικού κράτους είναι μια άμεση απειλή για τη χώρα καταγωγής τους και όχι μόνο.
Η πολύπαθη Μέση Ανατολή έχει ξεπεράσει το μύθο της Λερναίας Ύδρας. Ο δυτικός κόσμος χρησιμοποιώντας ως πρόσχημα την ασφάλεια, τη δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα, επί χρόνια ανακαλύπτει απειλές όπως, τον Σαντάμ, τον Άσαντ, το Ιράκ, το Ιράν, τη Συρία, την Παλαιστίνη, την Ιορδανία και επεμβαίνει. Κάθε τέτοια επέμβαση όμως δημιουργεί νέους εχθρούς, με μεγαλύτερο μίσος, εξτρεμισμό και κίνητρο εκδίκησης, στη θέση των παλιών.
Το ισλαμικό κράτος, αν και είναι σφάλμα να αποκαλούμε μια εξτρεμιστική τρομοκρατική οργάνωση, κράτος, αποτελεί μία ασύμμετρη απειλή για την Ευρώπη και ολόκληρο τον κόσμο. Το 15μελές Συμβούλιο Ασφαλείας δήλωσε ότι το  ισλαμικό κράτος πρέπει να ηττηθεί και η μισαλλοδοξία, η βία, και το μίσος που ενστερνίζεται, να παταχθούν. Εσκεμμένα όμως δεν βλέπει την μελλοντική μετατόπιση του κινδύνου μέσα από την μετακίνηση των πληθυσμών και την δραστηριοποίησή τους αρχικά στην Ευρώπη και σε ολόκληρο τον κόσμο."