Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Προσβολή των Νεκρών του ‘40: Παρελάσεις χωρίς Λαό, αλλά με ορδές πολιτικάντηδων και αστυνομίας


Προσβολή των Νεκρών του ‘40: Παρελάσεις χωρίς Λαό, αλλά με ορδές πολιτικάντηδων και αστυνομίας
Τι φοβούνται άραγε οι «δημοκράτες» και απαιτούν από την αστυνομία να μην αφήνει τους Έλληνες να προσεγγίσουν τον χώρο των παρελάσεων σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα;
Μέγιστη προσβολή απέναντι στους Προγόνους μας που θυσιάστηκαν κατά το Έπος του 1940, αποτελεί το σκηνικό το οποίο διαμόρφωσε η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά στις μεγάλες παρελάσεις σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα. Δυνάμεις της αστυνομίας έχουν αποκλείσει την μετάβαση στο επίκεντρο των παρελάσεων, διότι η πολιτική ηγεσία της χώρας, τρέμει τον Ελληνικό Λαό!


Τα στρατευμένα νιάτα της Πατρίδος και κυρίως, η μαθητιώσα Νεολαία, υποχρεώνονται να πράξουν το αδιανόητο: παρελαύνουν μπρος στα πολιτικά ανδρείκελα του ραγιαδισμού και της υποτέλειας, τιμώντας τους Εθνικούς Αγωνιστές της εποποιίας του 1940!
Η σημερινή Εθνική Επέτειος, 74 έτη μετά το ηρωικό Όχι του Εθνικού Κυβερνήτη Ιωάννη Μεταξά, αναδεικνύει εξόχως την πολιτική ανυπαρξία των σημερινών Τυράννων της Πατρίδος. Πολύ περισσότερο όμως, αποδεικνύει τον προδοτικό τους ρόλο στο ξεπούλημα της Ελλάδος και στην εξαθλίωση του Λαού μας.

Απαιτεί θράσος απύθμενο να εορτάζουν οι υπεύθυνοι της υποδούλωσης της Ελλάδος την σημερινή επέτειο. Καθώς έχει αποδειχθεί εντούτοις, το αντισυνταγματικό τόξο διαθέτει πλεόνασμα θράσους, γι' αυτό και δίνει εντολές στις αστυνομικές δυνάμεις να κρατούν τον Ελληνικό Λαό μακριά από τις εξέδρες των επισήμων (υπηρετών των ξένων), μετατρέποντας την γιορτή του Λαού μας σε κλειστή παράσταση για την ψοφοδεή και πατριδοκάπηλη ολιγαρχία του πλούτου.
Η Χρυσή Αυγή, ενάντια στους δειλούς και στους προσκυνημένους διακηρύσσει περήφανα: Τα ΟΧΙ θέλουν Μεταξάδες!
Ακολουθούν φωτογραφίες από Αθήνα και Θεσσαλονίκη