Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

ΟΙ "BISEΧUAL" ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΕΠΤΟΔΕΞΙΑΣ ΕΠΙ ΤΟ ΕΓΡΟ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Εικοσιτέσσερις βο(υ)λευτές της Γαλάζιας ληστοσυμμορίας "διαμαρτύρονται" για την μη τοποθέτηση ενός αγάλματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Αθήνα το οποίο υπάρχει διαθέσιμο για αυτό τον σκοπό από το 1993!!!!!!!!!
Τους πήρε ο πόνος μετά από ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ που ψήφισαν της χουντικής κατοχικής συγκυβέρνησης, την λαίπαλα των Ανθελληνικών και γενοκτονικών μέτρων για το ότι παραχαράσσεται η ιστορία και λησμονιέται.
Είναι αυτοί οι ίδιοι που χειροκτοτούν στο κυνοβούλιο (το ορθογραφικό λάθος δεν είναι λάθος αλλά η σωστή απόδοση του συγκεκριμένου κτηρίου μαζί με το περιεχόμενο του) τον πράσινο αρχηγό της τουρκικής προπαγάνδας και ενδοτισμού Τούρκογλου στην χώρα ο οποίος από βήματος ΟΗΕ δήλωσε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα τόσο ο ίδιος όσο και η χούντα που κυβερνά το προτεκτοράτο στο να δοθεί το όνομα Μακεδονία στα Σλαβικά ρετάλια-κολαούζους των Αμερικανογερμανών.
Και καλά εσύ ρε πολιτικό βαρέλι δίχως πάτο το ποιόν σου, τα έργα και οι ημέρες σου είναι γνωστές αλλά για να δώσεις κάτι πρέπει πρώτα να σου ανήκει, εσύ που το βρήκες το όνομα στη διαθήκη του πατέρα σου και το εκχωρείς ή μήπως ρώτησες κανέναν;
Είναι δε τέτοια η φαιδρότητα της κατάστασης που εγκαλούν τον........Λαθροκαμίνη γιατί είναι Ανθέλληνας!!!!!!!!!! αυτοί που λίγο καιρό πριν τον υποστήριζαν ως δήμαρχο της Αθήνας φανατικά και πίνανε στο όνομα του νερό!!!!!
Καλά τώρα έμαθαν ότι ο συγκεκριμένος είναι κολαούζος της νέας τάξης πραγμάτων, εκ δεξιών του Σόρος και διεκπεραιωτής των γνωστών ευρωατλαντικών ΜΚΟ;
Όχι βέβαια αλλά επειδή μυρίζει εκλογές όλα τα πολιτικά τομάρια σκέφτονται το.....τομάρι τους και με αυτές τις κινήσεις θέλουν να παίξουν ρόλο στα πολιτικά πράγματα της χώρας, κοινώς να επιπλεύσουν σαν κάτι άλλο που λέει ο λαός μας στο νερό γιατί είναι ελαφρύ.
Σαν τους αρουραίους που βλέπουν το καράβι να βυθίζεται πηδάνε από αυτό και θυμούνται την "πατριωτική δεξιά" και τους "αγώνες τους" για αυτή.............
Όλα τα γουρούνια την ίδια μούρη έχουν, την ίδια μαύρη ψυχή, την ίδια έφεση προς την προδοσία.
Ποτέ κανένας από τους γαλαζοπράσινους μαφιοζους της "μεταπολίτευσης" τους "δημοκράτες με τις ευαισθησίες" δεν έμεινε στην ιστορία ως πατριώτης για την πίστη στα ιδανικά του λαού μας και της πατρίδας μας.
Αντίθετα έμειναν όλοι αυτοί στην ιστορία για τον ενδοτισμό τους, την προδοσία και τον δοσιλογισμό τους, καθώς και για τον φανατισμό τους εναντίον ότι θα μπορούσε να κρατήσει ενωμένο το ηθικό και όχι μόνο υπόβαθρο των Ελλήνων.
Ένα δε από αυτά τα αρχικοράκια, τους γύπες που τρώνε τα σωθικά μας δήλωσε ότι έχει κάνει τα..........κουμάντα του σε περίπτωση εκλογών.
Πρόκειται για τον πολιτικό αρχιμπαστουνόβλαχο των Τρκάλων που είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι το ρεύμα ΔΕΝ είναι κοινωνικό αγαθό και πρώτης ανάγκης.
Για τέτοια πολιτικά αποβράσματα συζητάμε, για τέτοια τιποτένια χαμίνια που εμπαίζουν και κοροιδεύουν τον Ελληνικό λαό λέγοντας ότι περνάνε και με 1500 ευρώ έτσι ώστε να σπάσουν πλάκα με τις αντιδράσεις του κόσμου.
Το κάθε ραμολιμέντο, το κάθε σαχλοκούδουνο της τρούμπας της Συγγρού βγαίνει και αμολάει την μακακία για να σπάσει μετά πλάκα με τις αντιδράσεις.
Άλλες πάλι τα πετάνε όλα έξω λες και είναι στα σκυλομάγαζα τους και διαφημίζουν την....... "πραμάτεια" τους.
Όλος ο υπόκοσμος και ο συφερτός στο "κλαρί" για το κλαρί της εξουσίας.
Αυτές οι......"ακαδημαικές φυσιογνωμίες" είναι το "απαύγασμα" των δημοκρατικών δεξαμενών, φανταστείτε δηλαδή πως είναι οι άλλοι..........
Ξέφτίλα και κατάντια, απογοήτευση και θυμός για τα λαμόγια που θυμήθηκαν μόλις ακούσαν την λέξη εκλογές τις λέξεις Πατρίδα, Αλέξανδρος και Μακεδονία.
Όνειδος και μέγιστη προσβολή για αυτούς που έδωσαν μέχρι και το αίμα τους για να μπορέσουν σήμερα αυτά τα υποκείμενα, οι τυμβωρύχοι της ιστορίας και των αξιών να ζούνε βασιλικά εις υγείαν του κορόιδου χορεύοντας και πίνοντας στην παραλία της Ψαρού.
Έγκλημα δίχως τέλος και χωρίς τιμωρία οι πολιτικές διαδρομές τους, οι διασυνδέσεις και τα πρακτοριλίκια τους.
Μες την προδοσία οι λέξεις και οι φράσεις που βγαίνουν από το στόμα τους.
Απέραντος πόνος και θλίψη καθε φορά που ένας Έλληνας χάνεται στον βωμό του κέρδους των αγορών και της νέας τάξης πραγμάτων.
Οργή και μόνο οργή για εκείνους που έκαναν τους Έλληνες από ανθρώπους με ψυχή νούμερα κάποιας στατιστικής.
Νέμεσις για όλους εκείνους που ήπιαν και συνεχίζουν να πίνουν το αίμα και το μεδούλι του κοσμάκη.
"Φωτιά και τσεκούρι" στους εχθρούς του Έθνους.
"Φωτιά και τεσκούρι" στους προσκυνημένους.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ