Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

ΣΥ.Κ.Α.- ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

                                      ΗΛΙΑΣ ΛΕΝΤΖΟΣ
Δεν αιφνιδιαστήκαμε καθόλου από την δημοσίευση ενός μικρού  κειμένου στην ''Αυγή'' την εφημερίδα που είναι και επίσημο δημοσιογραφικό όργανο του Σύριζα σχετικά με την συνέντευξη της Μις Καπιταλισμός κυρίας Γιάννας Αγγελοπούλου. Πολλοί αφελείς θα περίμεναν η ''Αυγή'' να ασκεί σκληρή Κριτική στην σιδηρά κυρία,  όμως όπως ήταν  και αναμενόμενο για τους παροικούντες στην Ιερουσαλήμ η εφημερίδα του Σύριζα είδαμε να κάνει μια ψυχρή δημοσιογραφική παρουσίαση της συνέντευξης της Γιάννας. Βέβαια πολλοί στον Σύριζα βλέπουν με καλό μάτι, ότι μία εκπρόσωπος του συστήματος λέει καλά λόγια για το κόμμα τους. Ύστερα μάλιστα και από τις αντικαπιταλιστικές επισκέψεις του Αλέξη στις Η.Π.Α, στην Λέσχη Μπίλντεμπεργκ, στον σύλλογο Ελλήνων Βιομηχάνων Σ.Ε.Β. και στον Πάπα της Ρώμης ,
 η συμπαράσταση της συντρόφισας Γιάννας προς τον Σύριζα  ήταν απαραίτητη για να συμπληρωθεί η εικόνα στο παζλ της κοροϊδίας που λέγεται Σύριζα και Τσίπρας.
Λαέ ευκολόπιστε και πάντα προδομένε που λέει και ο ποιητής όσο αντικαπιταλιστής είναι ο Κισινγκερ, τόσο είναι και το πλουσιόπαιδο  ο Τσίπρας. ΕΝ.Φ.Ι.Α ο Σαμαράς ΕΝ.Φ.Ι.Α. και ο Τσίπρας, χαράτσι η Ν.Δ.ΠΑ.ΣΟ.Κ.χαράτσι και ο Σύριζα. Μάλιστα εάν δεν βρεθούν οι 180 βουλευτές για την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας, μετά τις βουλευτικές εκλογές που θα διεξαχθούν αναγκαστικά ο Πρόεδρος για να εκλεγεί χρειάζεται 151 βουλευτές πράγμα που ο Σύριζα δεν θα διαθέτει,γιατί δεν θα έχει αυτοδυναμία. Τότε πάμε σε νέα εκλογή και πρόεδρος εκλέγεται αυτός που πήρε τις περισσότερες  ψήφους των βουλευτών. Μην εκπλαγούν πολλοί εάν τότε εκλεγεί πρόεδρος η Γιάννα με την στήριξη του Σύριζα, και τότε η Γιάννα μαζί με τον Αλέξη ηγηθούν του αντικαπιταλιστικού αγώνα που θα ξεκινήσει από το Κολωνάκι και το Ψυχικό, και αντι να σκίζουν τα μνημόνια, σκίζουν τίποτα Καλσόν πολυτελείας.
ΥΓ: Εμείς προτείνουμε στους αντικαπιταλιστές με τις μεγάλες τσέπες ,τους Συριζαίους , για να αποφύγουν τις ντομάτες από τους ίδιους τους, τους ψηφοφόρους μετά τις εκλογές γιατί άλλα υπόσχονται και άλλα θα πράξουν σίγουρα, να γίνουν πιο ειλικρινείς προς τον κόσμο όσο χρόνο έχουν, και να αρχίσουν απο  τήν αλλαγή της ονομασίας του Κομματικού μορφώματος τους, και να μετονομαστούν από ΣΥΡΙΖΑ σε ΣΥΚΑ που θα σημαίνει συνασπισμός της  καπιταλιστικής αριστεράς.