Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Νέο αδίκημα στο φάκελο της εγκληματικής οργάνωσης ΝΔ!


Νέο αδίκημα στο φάκελο της εγκληματικής οργάνωσης ΝΔ!
Πρώην νεοδημοκράτης δήμαρχος συνελήφθη για διακίνηση λαθραίου καπνού
Μακραίνει ο κατάλογος των έκνομων ενεργειών της εγκληματικής οργάνωσης της ΝΔ, μπροστά στις οποίες τηρεί ένοχη σιωπή η «ανεξάρτητη» δικαιοσύνη. Το πρόσθετο στοιχείο αφορά τη σύλληψη πρώην δημάρχου υποστηριζόμενου από τη ΝΔ, για κατοχή και διακίνηση τεράστιας ποσότητας λαθραίου καπνού.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί βρήκαν κατά τη διάρκεια ελέγχου σε ΙΧ αυτοκίνητο ένα κιλό ψιλοκομμένου λαθραίου καπνού, εντός τριών συσκευασιών. Κατά τη διάρκεια της προανάκρισης, οι επιβαίνοντες (ένας Έλληνας και ένας Αλβανός), υπέδειξαν ως προμηθευτή τους, πρώην δήμαρχο της Φθιώτιδας.
Μετά την έρευνα αστυνομικών παρουσία εισαγγελέα στην οικία και σε αποθηκευτικό χώρο του τελευταίου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 17 κιλά καπνού, ο οποίος ήταν ψιλοκομμένος έτοιμος προς πώληση καθώς επίσης και ποσότητα άνω των 700 κιλών λαθραίου καπνού.
Ο συλληφθείς πρώην δήμαρχος, πρόκειται να οδηγηθεί στη δικαιοσύνη αυξάνοντας τον κατάλογο των έκνομων δραστηριοτήτων της εγκληματικής οργάνωσης της Συγγρού.
Παραθέτουμε στοιχεία από την ιστοσελίδα eklogika.gr, όπου στη Φθιώτιδα και συγκεκριμένα στο Δήμο Αμφίκλειας-Ελάτειας για τις δημοτικές εκλογές του 2010 αναφέρονται τα κάτωθι: «Δήλωσε υποψήφιος ο Ν. Κ., Δήμαρχος Τιθορέας, από το χώρο της Ν.Δ.».
Η εγκληματική οργάνωση της ΝΔ αργά ή γρήγορα θα λογοδοτήσει ενώπιον του Ελληνικού Λαού: Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος!