Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΩΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ

ΠΑΠΑΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Φανταστείτε λοιπόν τι μέλλει γενέσθαι, όταν θα έρθουν στην εξουσία.
Οι άνθρωποι έχουν σχεδιάσει και ζούνε σ’ ένα ιδεατό κόσμο στον οποίο επιτρέπονται τα πάντα και η «ελευθερία» όπως την ερμηνεύουν και την οριοθετούν, τους δίδει το δικαίωμα να κινούνται και να δρουν κατά βούληση αγνοώντας και περιφρονώντας τις συνέπειες και τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει η επιπόλαιη δράση τους στην καθημερινότητα της κοινωνίας.

Ο λόγος για τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Απόστολο Αλεξόπουλο, Χρήστο Μαντά και Θεανώ Φωτίου, οι οποίοι αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά περίτρανα το αξίωμα, ότι όποιος ανήκει και εντάσσεται σε αυτό το πολιτικό εξάμβλωμα, είναι στην κυριολεξία στην καρακοσμάρα του, παραβίασαν (!!!!) την είσοδο του Πανεπιστημίου, επιτρέποντας σε φοιτητές, διοικητικούς υπαλλήλους και εξωπανεπιστημιακά στοιχεία να καταλάβουν τον χώρο. Φυσικά μετά από αυτή την πράξη ακολούθησε μηνυτήρια αναφορά του πρυτάνεως κυρίου Θεόδωρου Φορτσάκη, αλλά πλέον ήταν άνευ ουσίας, άνευ σημασίας.
Μόνο στην Ελλάδα και μόνο σε αυτό το άθλιο, μαλθακό και ανίκανο καθεστώς, δύνανται βουλευτές να καθοδηγούν  φοιτητές και εργαζόμενους και να πρωταγωνιστούν σε καταλήψεις πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων, όπως μόνο σε αυτό το δύσμοιρο και βασανισμένο τόπο μπορούν βουλευτές να ηγούνται ομάδων ροπαλοφόρων με κουκούλες και να κατευθύνονται εναντίον των γραφείων τοπικής οργάνωσης ενός κοινοβουλευτικού κόμματος. Μόνο σε αυτό το κοινοβούλιο μπορεί να βγαίνει εκλεγμένος εκπρόσωπος του Λαού στο βήμα της Βουλής και να επαινεί τους ακροαριστερούς δολοφόνους της 17 Νοέμβρη, επειδή επέλεξαν τον δρόμο της ένοπλης πάλης.  
Και όλοι αυτοί οι βουλευτές ανήκουν στην ίδια παράταξη, στον ίδιο ιδεολογικό χώρο. Στο κόμμα που φιλοδοξεί λίαν συντόμως να κυβερνήσει την Ελλάδα και να την οδηγήσει από τον οικονομικό, κοινωνικό και πολιτισμικό μεσαίωνα που την έφθασε ο κύριος Σαμαράς, στη Λίθινη εποχή.
Κατά τ΄άλλα ο μεγάλος εχθρός της δημοκρατίας και της ελευθερίας είναι η Χρυσή Αυγή. Ο Ελληνικός Εθνικισμός, είναι αυτός που υποσκάπτει τα θεμέλια της Ελληνικής κοινωνίας και της κοινωνικής ομαλότητας και όχι το αλλοπρόσαλλο, ανακόλουθο και ανερμάτιστο ρεμπέτ ασκέρι του ΣΥΡΙΖΑ που δεν έχει ούτε αρχή, ούτε τέλος, ούτε άκρη, ούτε μέση.
Ένα τσούρμο ακροαριστερών, τροτσκιστών, μαοϊκών, φαιδρών και κωμικών της εναλλακτικής διανόησης και κοινωνικής κριτικής, καθώς και καιροσκόπων, τυχοδιωκτών και αποτυχημένων που προέρχονται από τα καταποντισμένα κόμματα της κεντροαριστεράς.
Άεργοι «Κοινωνικοί επαναστάτες», φοροφυγάδες, καταχραστές, χρηματισμένοι, μπαχαλάκηδες των συλλαλητηρίων, εκδότες ακάλυπτων επιταγών, οι πλείστοι εξ αυτών με σημαντικές ακίνητες περιουσίες , δεν μπορούν μεταξύ τους να συμφωνήσουν σε μια κοινή πορεία πλεύσης, δεν μπορούν να καταλήξουν σε κάποιες κοινές πολιτικές θέσεις, ο καθείς τις προσωπικές του δηλώσεις και την τρέλα που τον διακατέχει τα προβάλουν με τη βαρύτητα και την επισημότητα επιπέδου προγραμματικών δηλώσεων κόμματος και όλοι αυτοί αγκαλιά με τους νομιμοποιημένους λαθρομετανάστες και την πολυπολιτισμικότητα, φιλοδοξούν να σώσουν την Ελλάδα και το Λαό της.
Και εν τέλει συνειδητοποιείτε τι συμβαίνει;
Μια Χώρα, ένας βασανισμένος Λαός, μια πυορροούσα Κοινωνία θα υποστούν τα αποτελέσματα των συμπλεγμάτων όλων αυτών των ηλιθίων, που ονειρεύονται ν’ αναβιώσουν το Μάη του 68, την Παρισινή Κομμούνα του 1871 και κάποιοι εντελώς «τζαζεμένοι» τις εργατοαγροτικές κολεκτίβες της Ισπανίας του 36.  
Εδώ είμαστε και εδώ είστε και το μέλλον θα μας δικαιώσει.
 
ΠΑΠΑΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ