Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Ο ΦΟΒΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ, ΠΟΥ ΑΣΠΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ


ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Μετά από μια περίοδο "ύφεσης" ήρθαν οι νέες "δημοσκοπικές λάσπες" να δείξουν αυτό που όλος ο κόσμος γνωρίζει ότι δηλαδή η κατοχική χουντοδημοκατία πνέει τα λοίσθια και ως εκ τούτου επειδή τα ποσοστά της πέφτουν πρέπει αντίστοιχα να πέφτουν και τα ποσοστά του Λαικού Συνδέσμου.
Μέσα στον πανικό τους τα φερεφώνα "ξεπάγωσαν" την Χρυσαυγειάδα με το εμετικό και ευφάνταστο "πόρισμα" των κοντοχωριανών μαζί με την κατά βούληση επίθεση των τουρκοκάναλων-σαπιοκάναλων στην απέλπιδα προσπάθεια πριν ο μακαρίτης μας αφήσει οριστικά χρόνους να αποσπάσει ψηφοφόρους με τον μόνο τρόπο που πάντα χρησιμοποιούσαν και ξέρουν δηλαδή την λάσπη, το ψέμα και την συκοφαντία.
Όλα τα ρετάλια δίνουν τα ρέστα τους και την τελευταία ικμάδα των δυνάμεων τους για να πείσουν ότι αξίζουν να βρίσκονται στον αφρό και όχι στον πάτο (που σωστά) βρίσκονται.
Και αν δεν μπορούν να υφαρπάξουν οι ίδιοι τους ψηφοφόρους μας λες και πρόκειται για αντικείμενα άβουλα τουλάχιστον ευελπιστούν να καταλήξουν στα παράπλευρα αποκόμματα τις "γιάφκες συμφερόντων" που έχουν επιχειρηματικά και όχι μόνο συμφέροντα δημιουργήσει.
Έτσι έχουμε και λέμε Θεοδωράκης, Καρατζαφέρης και σια παίζονται και εμφανίζονται προκειμένου να μας πείσουν ότι είναι "δημοκράτες" και "προοδευτικοί", "πατριώτες" και "υπεύθυνοι πολιτικοί".
Το όλο σκηνικό "βρωμάει" από χιλιόμετρα με την μπόχα να ξεπερνά ακόμα και αυτή ενός πτώματος σε αποσύνθεση.
Όλοι οι κλέφτες και οι απατεώνες έχουν αποθέσει τις τελευταίες τους ελπίδες στην απομείωση του ποσοστού μας γιατί ξέρουν ότι από την επόμενη μέρα των εκλογών αν τα πράγματα παραμείνουν ως έχουν η δύναμη του Λαικού Συνδέσμου όχι μόνο θα γιγαντώνεται όταν αποκαλυφτούν και τα ψέματα των ροζ "επαναστατών" αλλά το κυριότερο για αυτούς γνωρίζουν ότι πλέον δεν θα τους χωρά ο τόπος και τα "βραχιόλα της βροντούν" θα απέχουν λίγα μέτρα μόνο από το να γίνουν μόνιμοι σύντροφοι τους.
Γνωρίζουν επίσης ότι τότε οι καλές μέρες όπου έτρωγαν και έπιναν εις υγείαν του κορόιδου θα έχουν περάσει ανεπιστρεπετί και ότι το κάθε έγκλημα θα έχει πια και την ανάλογη τιμωρία.
Τρομάζουν έτσι στην ιδέα από την ασυλία και το απυρόβλητο που βρίσκονταν για σαράντα χρόνια ξαφνικά τόσο οι ίδιοι όσο και τα "οικογενειακά τους βλαστάρια" μήπως βρεθούν στο κελί τριάντα τρία χωρίς υπηρέτες, αλλά το κυριότερο "ξεβρακωμένοι" ως προς την υστεροφημία τους, γιατί όσο παράδοξο και αν ακούγεται αυτό είναι εκτός από τα φράγκα το μόνο άλλο που θεωρούν σημαντικό.
Τώρα θα ρωτήσετε πως τέτοια υποκείμενα μπορούν να έχουν θετική υστεροφημία, θα σας απαντήσουμε μέσω των μέσων που ελέγχουν και της διαφθοράς που επικρατεί, αφού είναι το μόνο πράγμα που υπάρχει εν αφθονία και προς εξαγωγή σε αυτόν τον τόπο ο οποίος είναι η πατρίδα της διαστρέβλωσης, της συκοφαντίας και του πολιτικού αμοραλισμού.
Σε μια χώρα όπου ζητωκραυγάζονται οι ανήθικοι, οι ψεύτες, τα λαμόγια και οι προδότες, όπου το άσπρο γίνεται μαύρο και που αγνοί Έλληνες πατριώτες, αγνοί αγωνιστές κλείνονται στα κελιά ως "εγκληματίες" για τις ιδέες τους και την αγάπη τους στην πατρίδα, και την ιστορία της, τότε όλα είναι δυνατά.
Για μια όμως ακόμα φορά όπως έχει αποδείξει η μέχρι τώρα πραγματικότητα και όχι η εικονική που εκείνοι ζούνε, στο τέλος πάλι θα κοιτούν την πλάτη μας, πάλι θα χαρακτηρίζουν ο ένας τον άλλον όχι και τόσο κολακευτικά, πάλι θα αναθεματίζουν την τύχη τους, γιατί τώρα το φαγοπότι έλαβε τέλος, γιατί τώρα οι ανέμελες μέρες της διαπλοκής τελείωσαν, γιατί τώρα ένας νέος παίκτης έχει έρθει στο προσκήνιο όχι για να γίνει και αυτός σαν τα μούτρα τους, αλλά για να επιβάλει τον νόμο που ξέρει, τον νόμο που ασπάζεται, τον νόμο των προγόνων μας, τον νόμο όπου ο καθένας θα λάβει ότι του πρέπει και του αξίζει...........

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ