Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΛΟΜΕΝΟΥΣ



                                   ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Σας έχουμε ενημερώσει πολλάκις για το "λεοντόκαρδο" και τα "πατριωτικά πιστεύω" των πάσης φύσεως Τούρκογλων και Τουρκοτσόγλανων,  που νομίζοντας ότι κρύβοντας την αλήθεια για τις συμφωνίες και τον σκοτεινό τους ρόλο, θα επανεκλεγούν αδιαφορώντας αν στην πορεία χάσουμε κανά δύο νησιά ή κανά δύο περιφέρειες της Ηπειρωτικής Ελλάδας.
Νομίζουν ότι θα γλυτώσουν το εκτελεστικό απόσπασμα επειδή τα αφεντικά τους θα προλάβουν να τους μεταφέρουν στο εξωτερικό όταν θα σκάσει όχι επεισόδιο τύπου Ιμίων αλλά η αναμενόμενη σύρραξη μεταξύ Ελλάδος και των Βαρβάρων.
Και εννοούμε αναπόφευκτη γιατί η άλλη πλευρά ενθαρρυμένη από την πρωτοφανή δειλία των ανδρείκελων των Βρυξελλών κλιμακώνει τις ενέργειες της μέρα με την ημέρα χωρίς να λογαριάζει τίποτα και γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων της "συμμάχους" και "συμμαχίες".
Οι μόνοι που δεν βλέπουν το τι πάει να γίνει είναι τα πολιτικά γαλαζοπράσινα κατοχικά κοπρόσκυλα που το μόνο που κοιτούν είναι η επανεκλογή τους και η διατήρηση της θέσης τους ως νονοί των κλεπτοκρατικών αποκομμάτων τους.
Πλησιάζοντας η εθνική επέτειος πάλι στο ίδιο έργο θεατές γινόμαστε με τους "Ελληνοποιημένους Αλβανούς εξ Ιωαννίνων" να σκύβουν από την μία ευλαβικά στο πέρασμα της σημαίας, και από την άλλη να υπογράφουν για να πάρουν μια από τις μεγαλύτερες αποζημιώσεις που δίνει κράτος (και φυσικά όχι πτωχευμένο όπως εμείς) ότι του φέρουν χωρίζοντας τους Έλληνες σε καλούς και κακούς, σε νομιμόφρονες του κλεπτοκρατικού τόξου και επαναστάτες "ακραίους" που πρέπει να απομονωθούν και ίσως για εκείνον να αντιμετωπιστούν όπως οι Τουρκαλβανοί "πρόγονοι" του αντιμετώπιζαν τους ήρωες της Ελληνικής Επανάστασης που είχαν την ατυχία να πέσουν στα χέρια τους.
Τα σαπιοκάναλα της διαπλοκής σφυρίζοντας αδιάφορα για μια φορά ακόμα καταπίνουν αμάσητα και μεταδίδουν την προπαγάνδα που οι εγχώριοι και οι εξωχώριοι προδότες θέλουν, κοιμίζοντας τον Ελληνικό λαό, έως παραπλανώντας τον, για να μην μάθει ότι οι Τούρκοι αλωνίζουν στην Κύπρο και στο Αιγαίο και γράφουν εκεί που δεν πιάνει μελάνι τα καθωσπρέπει βουτυρόπαιδα, τους πολιτικούς λιμοκοντόρους με τις γραβάτες με τους οποίους έχει γεμίσει η χώρα.
Χαρτογιακάδες ολκής "κυβερνούν" (ελέω Νέας Τάξης Πραγμάτων-Αμερικανοσιωνιστών) φορώντας πάνες για την ακράτεια την στιγμή που απομονώνονται ολόκληρα νησιά στο Αιγαίο για να τεθούν αργότερα σε καθεστώςαμφισβήτησης όπως έγινε με τα "γρκίζα Ίμια" ελέω των αρχιερέων της διαπλοκής και των Γερμανικών μυστικών υπηρεσιών του Μερκελικού κράτους.
<<όλα βαίνουν καλώς>> λένε και ξαναλένε στον κοσμάκη ενώ ξέρουν την αλήθεια, και αυτό το γεγονός είναι που στο μέλλον σε περίπτωση δυσμενής Εθνικής κατάληξης θα γίνει η θηλιά που θα σφιχτεί γύρω από τον δειλό λαιμό τους.
Γιατί ενώ ήξεραν δεν κινητοποίησαν, δεν προετοιμάσαν, δεν προειδοποίησαν το Έθνος και τότε να είναι σίγουροι ότι τόσο η υστεροφημία τους όσο και τα άθλια και προδοτικά κατορθώματα τους θα αναγνωριστούν έτσι όπως τους πρέπει.
Εμείς βλέποντας την καταστροφή να έρχεται κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου όχι για να σώσουμε τα ανάξια τομάρια τους που δεν αξίζουν και να σωθούν, αλλά για να προλάβουμε την Εθνική καταστροφή και ήττα, τον πόνο, και όλα αυτά που θα επιφέρει.
Για αυτό ας αφήσουν τις βαρύγδουπες και ψεύτικες δηλώσεις στις παρελάσεις και ας αρχίσουν να επανορθώνουν ότι μπορούν.
Ο χρόνος λιγοστεύει επικίνδυνα............

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ