Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Άγρια γιούχα στον υπουργό της ΝΔ, Ντινόπουλο, που πήγε για ψηφοθηρία πάνω στα ερείπια


Είδαμε όλοι τις εικόνες τις βιβλικής καταστροφής σε Περιστέρι, Ίλιον και άλλες περιοχές της Δυτικής Αττικής, που ήρθαν ως αποτέλεσμα της αχρηστίας ενός κράτους, το οποίο δεν είναι ικανό ούτε για το καθάρισμα των φρεατίων. «Βενετία» έγιναν πολλές εκ των προαναφερθέντων περιοχών και ήταν πραγματικό θαύμα που δεν θρηνήσαμε ανθρώπινες ζωές, αφού έτυχε και δεν πνίγηκε κανείς, όπως έγινε σε άλλες περιπτώσεις.

Στο Ίλιον συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των ανθρώπων που εγκλωβίστηκαν στο υπόγειο παρκινγκ του σούπερ μάρκετ, για να αναφέρουμε ένα μόνο παράδειγμα, στο οποίο θα μπορούσαμε να έχουμε θύματα:
"Το νερό μας έφτανε μέχρι τη μέση και φοβόμασταν ότι θα πνιγούμε. Φτιάξαμε μια αλυσίδα, πιασμένοι χέρι-χέρι για να καταφέρουμε να ανέβουμε την ανηφόρα καθώς η δύναμη του νερού ήταν πολύ μεγάλη και ο καθένας μόνος του ήταν αδύνατο να συνεχίσει. Μια ηλικιωμένη γλίστρησε και βρέθηκε μέσα στο νερό ξανά. Κάποιος βούτηξε ξανά στα νερά και μετά από 25 αγωνιώδη λεπτά κατάφερε να την βγάλει έξω λιπόθυμη αλλά ζωντανή. Το νερό είχε ήδη φτάσει σχεδόν στο ταβάνι του πρώτου ορόφου του παρκινγκ".
Σε αυτούς τους ανθρώπους πήγε να εμφανιστεί ως «αρμόδιος», ο υπουργός εσωτερικών, Αργύρης Ντινόπουλος, προκειμένου να «ακούσει τα προβλήματα», δηλαδή να ψηφοθηρήσει αναίσχυντα επί των ερειπίων και του πόνου των Ελλήνων πολιτών. Αντιθέτως, ο Σαμαράς, φοβούμενος μπας και τον κράξουν δεν εμφανίστηκε, αλλά πήγε στο ελεγχόμενο Κέντρο Επιχειρήσεων, όπου ακόμα και ο πιο οργισμένος θα διατηρούσε την ψυχραιμία του, γιατί υπήρχε πολύ σοβαρότερη δουλειά να γίνει από το να ασχολούνται με τον Σαμαρά.
Ο άμοιρος ο Ντινόπουλος, αντιμετώπισε την οργή των πολιτών, οι οποίοι του δήλωσαν ξεκάθαρα ότι δεν θέλουν να τον βλέπουν. "Φτάνει, πια! Φύγετε αρκετό κακό έχετε κάνει ΠΑΣΟΚ και ΝΔ!" ακούγονται να λένε οι πολίτες, ενώ ο υπουργός προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, γνωρίζοντας όμως ότι δεν πρόκειται να βγάλει ψήφους για την ψοφοδεξιά. Υπήρξε μάλιστα και κόσμος που ευθέως είπε στον υπουργό ότι πήγε εκεί για ψήφους, αναγκάζοντας τους δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ να διακόψουν την σύνδεση "με εντολή Σαμαρά"