Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Χυδαιότητες από τον (β)Ριζοσπάστη ανήμερα της Ουγγρικής Εθνεγερσίας ενάντια στην κομμουνιστική θηριωδία

Γιώργος Μάστορας
Χυδαιότητες από τον (β)Ριζοσπάστη ανήμερα της Ουγγρικής Εθνεγερσίας ενάντια στην κομμουνιστική θηριωδία
Σαν σήμερα, πριν από 58 χρόνια, ο Ουγγρικός Λαός εξεγέρθη εναντίον της ξενοκίνητης κομμουνιστικής τυραννίας, η οποία από το 1945 ταλαιπωρούσε την Ουγγαρία. Η Εθνεγερσία αυτή καταπνίγηκε στο αίμα, ύστερα από την επέμβαση των σοβιετικών τανκ, δείχνοντας το αληθινό απάνθρωπο και ιμπεριαλιστικό πρόσωπο του μπολσεβικισμού.

Στην επέτειο αυτή αναφέρθηκαν και οι εγχώριοι σοβιετόδουλοι του ΚΚΕ οι οποίοι παρότι το αφεντικό τους «ψόφησε» αφήνοντάς τους «ορφανά», εντούτοις παραμένουν φανατικά προσηλωμένοι ως εκπαιδευμένοι σκύλοι (που έλεγε και ο Τζίμης Πανούσης). Ιδού πως παρουσίασε τη επέτειο εξέγερσης του Ουγγρικού Λαού το ρυπαρό έντυπο του «(β)Ριζοσπάστη» στην στήλη «Σαν Σήμερα»:
«Αντεπανάσταση εκδηλώνεται στην Λαϊκή Δημοκρατία της Ουγγαρίας. Αρχικά προβάλλουν αιτήματα όπως π.χ «αποσταλινοποίηση», «εκδημοκρατισμός και αποκέντρωση», «ουγγρικός εθνικός κομμουνισμός» κ.ά. Στις 30 Οκτώβρη, η αντίδραση ενθαρρυμένη από την εξωτερική υποστήριξη, καθώς κι από την προδοτική πολιτική του ΄Ιμρε Νάγκι, πέρασε στην ανοιχτή τρομοκρατία με μαζικές δολοφονίες κομμουνιστών και προοδευτικών ανθρώπων. Επανεμφανίστηκαν οι καπιταλιστές, γαιοκτήμονες, τραπεζίτες, πρίγκιπες και κόμητες, με επικεφαλής τον Μίντσεντι και ίδρυσαν μέσα σε δύο ημέρες 28 αντεπαναστατικά κόμματα. Στις 3 Νοέμβρη 1956 δημιουργήθηκε με επικεφαλής τον Γιάνος Κάνταρ η επαναστατική εργατοαγροτική κυβέρνηση. Για να υπερασπίσουν τη λαϊκή εξουσία αναδιοργάνωσαν το Κομμουνιστικό Κόμμα ως μαρξιστικό-λενινιστικό Ουγγρικό Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα. Το ΟΣΕΚ και η επαναστατική εργατοαγροτική κυβέρνηση απευθύνθηκαν στη ουγγρική τάξη, κάνοντας έκκληση για υπεράσπιση της λαϊκής εξουσίας από την αντίδραση. Η Σοβιετική Ένωση ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της νέας ουγγρικής κυβέρνησης για βοήθεια και της συμπαραστάθηκε για την συντριβή των ενόπλων αντεπαναστατικών ομάδων.».
Πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν το θράσος, την αναίδεια, την αλητεία, και την αισχρή παραχάραξη της Ιστορικής Αλήθειας που επιχειρούν τα «φυτά» του ΚΚΕ, ως γλείφτες και κόλακες του αιμοδιψούς εγκληματία Στάλιν. Αμετανόητοι και ανάλγητοι «αλλάζουν τα φώτα» στην πραγματικότητα και δείχνουν ότι όσα χρόνια κι αν πέρασαν παραμένουν ξενόδουλοι και υπάλληλοι μιας ξένης υπερδύναμης, ασχέτως αν αυτή έχει περάσει πλέον στο μουσείο της Ιστορίας. Οι δημιουργοί της νοηματικής και λεκτικής απάτης του «συνταγματικού τόξου» ας χαίρονται αυτούς τους τόσο μεγάλους «δημοκράτες».
Γιώργος Μάστορας