Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

ρουσφέτι μέσω twitter !!!!

Θλίψη, γέλιο και πικρή ειρωνεία είναι οι πρώτες αντιδράσεις κάποιου που θα δει τα χθεσινοβραδυνά tweet του Άδωνη Γεωργιάδη με απελπισμένη άνεργη νοσηλεύτρια, όπου της προσφέρει εκδούλευση για να τη βοηθήσει να βρει δουλειά και φυσικά το αποζημειώνεται αμέσως από το ενθουσιασμένο κοινό.

«ειμαι νοσηλευτρια τει με 8 χρονια προυπηρεσια σε Ελλάδα και Αγγλία και είμαι ανεργη! καντε κατι! ειμαι κ απο φλωρινα κ νδ!!!» είναι η έκκληση που απευθύνει η άνεργη νεοδημοκράτισσα νοσηλεύτρια.
Αντί λοιπόν ο έμπειρος επίσης νεοδημοκράτης πολιτικός και πρώην υπουργός να της απαντήσει κάτι που να την ντροπιάζει για το δημόσιο αίτημά της, ή έστω να απαντήσει μια πολιτική κοινοτοπία, ότι κάνει ότι μπορεί για να βγάλει την Ελλάδα από την κρίση, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας επιλέγει έναν πιο άμεσο τρόπο να προσεγγίσει την αγανακτισμένη ψηφοφόρο απαντώντας της λακωνικά «g-adonis@otenet.gr στείλτε μου το βιογραφικό σας» αφού πρώτα την έχει ρωτήσει σε ποια πόλη ψάχνει δουλειά.
Αφήνω τον αναγνώστη να δει τη θλιβερή συζήτηση μόνος του στη φωτογραφία. Θέλω όμως να προλάβω τις αντιδράσεις. Είναι απαράδεκτος ο Άδωνης Γεωργιάδης; Όχι βέβαια. Από απολύτως αποδεκτός! ΑΠΟΛΥΤΩΣ! Το θλιβερό δεν είναι η δημόσια προσφορά εκδούλευσης. Είναι ότι επικροτείται αμέσως παρακάτω από χρήστες του twitter. Ακόμη και από κάποια που σημειώνει ότι ενώ «του τα χώνει κάθε μέρα» εντούτοις δεν μπορεί να μην αναγνωρίσει τη γενναιόδωρη κίνηση του βουλευτή.
Ποιοι ήταν τόσο αφελείς ώστε να γράφουν τα τελευταία χρόνια, ότι οι Έλληνες έμαθαν από την κρίση και ότι μέσα από αυτή θα βγούμε υγιέστεροι ως κοινωνία;    Κανείς. 
Ήταν η προσπάθεια διαστρέβλωσης της πραγματικότητας που ήταν σε όλους εμφανής. Ότι οι Έλληνες είναι απελπισμένοι και ως τέτοιοι θα κάνουν και απελπισμένες κινήσεις. Γιατί όχι και εξευτελιστικές.