Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Εμπρός για μια ακόμη εθνικιστική Νίκη - Το μήνυμα του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου


Εμπρός για μια ακόμη εθνικιστική Νίκη - Το μήνυμα του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου
Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου στην εφημερίδα "Εμπρός"
Η επίσπευση των ψηφοφοριών για εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας στην Βουλή δεν ήταν αποτέλεσμα κάποιας μεγαλοφυούς τακτικής της συγκυβερνήσεως Σαμαρά-Βενιζέλου, αλλά το πρώτο εμφανές σημάδι της αναμενόμενης καταρρεύσεώς της.

Όλοι γνωρίζουμε ότι μόλις λίγες ημέρες πριν την ανακοίνωση της επισπεύσεως της διαδικασίας για την εκλογή προέδρου, ο ίδιος ο Σαμαράς δήλωνε ότι αυτός δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε κανενός είδους εκλογές και ότι οι εκλογές θα γίνουν το 2016. Το ίδιο έλεγαν και τα γνωστά και σεσημασμένα φερέφωνά τους στα τηλεοπτικά παράθυρα τα οποία αποτελούνται από πολιτικούς β’ κατηγορίας της Ν.Δ., αφού οι πολιτικοί οι διαθέτοντες κάποιο έστω κύρος αποφεύγουν, είναι φανερό, τις τηλεοπτικές τους εμφανίσεις. Τις προηγούμενες ημέρες είχε γίνει μία μεγάλη εξόρμηση της Ν.Δ. σε μεγάλες επαρχιακές πόλεις όπου σε καμμία από αυτές δεν συγκεντρώθηκε τριψήφιος αριθμός. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε πόλεις της Βορείου Ελλάδος με παραδοσιακά πλειοψηφικό ποσοστό για την Ν.Δ. οι παριστάμενοι στις εκδηλώσεις της δεν ξεπερνούσαν τους 300 και με ομιλητές μάλιστα κορυφαίους υπουργούς της κυβερνήσεως.
Πέρα όμως από την επίσπευση της διαδικασίας εκ μέρους της συγκυβερνήσεως ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ., η οποία ισοδυναμεί με παραδοχή ήττας, είχαμε και την εμφανή εγκατάλειψη του Σαμαρά από τους διεθνείς τοκογλύφους. Δεν χρειάζεται να σας θυμίσουμε την αυτογελοιοποίηση του κυβερνητικού “κονσότρσιουμ” ότι με το τέλος του χρόνου έρχεται και το τέλος του μνημονίου, τελικά το μόνο που θα έρθει θα είναι ο Άη Βασίλης. Εξέλιξη κι αυτή αναμενόμενη, αφού οι Αγγλοσάξονες πουριτανοί καθώς και οι Γερμανοί συνεταίροι τους πουριτανοί τοκιστές πιστεύουν βαθειά στο ρητό “life does not like losers”.
Δεν ήταν αρκετά, λοιπόν, τα παρηγορητικά λόγια των συμβούλων-αυλικών προς τον πρόεδρο Αντώνη, ότι όλα πάνε καλά και ότι έχουν εξασφαλισμένους για την συνέχιση της αυτοκρατορίας του τους 180. Εν τούτοις και πάρα ταύτα κάποιοι έχουν το θράσος ενάντια στην πραγματικότητα να ισχυρίζονται ότι δεν έχουν χάσει το παιχνίδι. Είναι ξεκάθαρο ότι όσα βρώμικα παιχνίδια και να παίξουν δεν είναι δυνατόν να επιτύχουν την αναβολή του μοιραίου, το οποίο είναι οι εκλογές και η κατάρρευση της χούντας Σαμαρά-Βενιζέλου.
Στο σημείο αυτό μία παρένθεση. Επειδή ο πολιτικός παραλογισμός και η προπαγάνδα θα μας κάνει να χάσουμε κάθε επαφή με την λογική και με την έννοια των λέξεων. Τι άλλο αλήθεια από αποστάτες είναι κάποιοι βουλευτές οι οποίοι εξελέγησαν με την σημαία ενός κόμματος και σε μία κρίσιμη ψηφοφορία τάσσονται στο πλευρό του πολιτικού αντιπάλου του κόμματος με το οποίο εκλέχτηκαν βουλευτές;
Όσο για τις δικαιολογίες του τύπου ότι όλα είναι για το καλό του λαού κλπ., καλά θα κάνουν όσοι τις διατυπώνουν να σταματήσουν να μιλούν γιατί πολύ απλά αυτοεξευτελίζονται. Όλα δείχνουν ότι μέσα στον Ιανουάριο, το πολύ αρχάς Φεβρουαρίου θα έχουμε εκλογές και στις εκλογές αυτές η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα είναι παρούσα και θα δώσει τον αγώνα τον καλό για ένα δυνατό λαϊκό και εθνικιστικό Κίνημα.
Ας γνωρίζουν όσοι σήμερα μας έχουν στην φυλακή όσοι κατεδίωξαν άδικα και παράνομα ένα ολόκληρο πολιτικό Κίνημα, ότι εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες θα τους απαντήσουν με τρόπο ηχηρό και η απάντησή τους αυτή θα είναι ταυτόχρονα και ένα αποφασιστικό και καίριο κτύπημα στην πολιτική σκευωρία που έστησαν.
ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΝΙΚΗ!
Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ
ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ