Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Τα… μπουρδούκλωσε ο Sir Τάκης Μπαλτάκος: και Ρίζες και… ριζοσπαστικό γίνεται;


Τα… μπουρδούκλωσε ο Sir Τάκης Μπαλτάκος: και Ρίζες και… ριζοσπαστικό γίνεται;
Οργανώνεται σιγά-σιγά το περιβόητο κόμμα Μπαλτάκου, μήπως και προλάβει να κατέλθει στις εκλογές για να κόψει ψήφους από την Χρυσή Αυγή –σύμφωνα με την… μεγαλοφυή σκέψη του φον Αντωνάκη). Μάλιστα, εχθές ανακοίνωσε τα 12 μέλη της ηγετικής του ομάδας, που θα εκλέξουν αρχηγό με το νέο έτος.
Πρόκειται για 8 αποστράτους των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, τον Τάκη Μπαλτάκο, τον βολευτή Καπερνάρο, τον Γιώργο Κανελλόπουλο, πρώην πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ (λείπει ο… Μάρτης- συνδικαλιστής;) και τον Δημήτρη Νατσιό, θεολόγο.
Μάλιστα, ο sir Τάκης αποκάλυψε στη «διαρροή» που έκανε προς τα φιλικά ΜΜΕ για το 12μελές Πολίτ-Μπυρό του υπό ίδρυση κόμματός του και το πλήρες όνομα του κόμματος, καθότι το συμβολικό ΡΙΖΕΣ θα είναι τα αρχικά του (και τα… παλιόπαιδα θα βάζουν ένα «ΜΠ» μπροστά και θα γίνεται… ΜΠΡΙΖΕΣ).
Και το όνομα αυτού: Ριζοσπαστικός Εθνικός Συναγερμός (ΡΙΖ.Ε.Σ.). Δηλαδή, ολίγη από Κ. Καραμανλή (τον κουφό ψευτοεθνάρχη – που είχε ιδρύσει προεπαναστατικά την ΕΡΕ, ήτοι «Εθνική Ριζοσπαστική Ένωση») και ολίγον από τον στρατάρχη Παπάγο, που είχε μεταπολεμικώς ιδρύσει τον «Ελληνικό Συναγερμό».
Ωστόσο, κάπου βιάστηκε ο sir Τάκης (ή αυτός που του είπε να φτιάξει κόμμα) και τα… μπουρδούκλωσε. Διότι, πως είναι δυνατόν ένα κόμμα να κρατάει τις Ρίζες (του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας, εννοεί ο sir Τάκης) και ταυτοχρόνως να είναι και… ριζοσπαστικό;
Εθνικισμός