Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

: ΟΙ ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ ΤΟΥ ΚΥ(ΟΙ)ΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΥ: ΟΙ ΤΡΕΛΟΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ VS ΤΩΝ ΤΡΕΛΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Λυτούς και δεμένους έχει επιστρατεύσει η γαλαζοπράσινη χουντοδημοκρατία προκειμένου οι πολιτικοί φρενοβλαβείς, οι παράφρονες, αυτοί που έχουν το ακαταλόγιστο, να μείνουν και να επιπλεύσουν στον αφρό της εξουσίας σαν τους φελλούς αφού έτσι και αλλιώς και αυτοί από το ίδιο υλικό είναι φτιαγμένοι.
Τελειωμένοι τραπεζίτες, βιτρίνες του Λάγκλευ, μπαμπόγεροι-καναλάρχες, επιχειρηματίες-νταβατζήδες χτυπούν τα τύμπανα του πολέμου για να φοβηθούν οι ιθαγενείς και να επιλέξουν ακόμα πιο σφιχτό τον κόμπο στην θηλιά του λαιμού τους.
Γιατί μόνο αυτό επιτρέπεται από τις δυνάμεις κατοχής και τους εδώ προσκυνημένους να πράξει ο Έλληνας, να φτιάξει την θηλιά του λαιμού του έτσι ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματική στην κρεμάλα.
Δίοτι μην αυταπατάστε τα δικαιώματα και οι υποχρεώσεις των Ελλήνων αρχίζουν και σταματούν στο μέσο αυτοχειριασμού και όχι αυτό της σωτηρίας.
Οι Έλληνες για τους προσκυνημένους νεοταξίτες δεν έχουν δικαίωμα στην ζωή και στο αύριο.
Κράτος και αριστερό παρακράτος μπαίνουν σε μια νέα εποχή όπου δίνουν για τον απλό Έλληνα ψηφοφόρο νέα διάσταση στο γνωμικό <<Μπρός γκρεμός και πίσω ρέμα>>.
Ψυχοπαθείς δολοφόνοι και δολοφόνοι από κούνια, συναγωνίζονται για το ποιο όπλο είναι πιο αποτελεσματικό για να μας στείλουν στον άλλο κόσμο.
Το πιστόλι του θεατρίνου της Συγγρού ή το μαχαίρι του μεταλλαγμένου αριστεροκαπιταλιστή των Βορείων προαστείων.
Κωμικές καταστάσεις με τα γειτονόπουλα να παίζουν τις κουμπάρες και να κάνουν ότι ο ένας δεν ξέρει τον άλλο, προκειμένου ο ένας να συνεχίσει να κρατά την κουτάλα και ο άλλος ο λιμασμένος να την αρπάξει για να χορτάσει την πείνα του για εξουσία με τα κολεγιόπαιδα του London school of economics.
Τραγελαφικές καταστάσεις με τους βο(υ)λευτές να έχουν ηθικά διλήμματα όχι για την κατάντια και την ανέχεια που περνά ο κόσμος, αλλά για το αν πρέπει ή όχι να συνεχίσουν να καρπώνονται τον μισθουλάκο τους.
Ιδεολογικές ιερόδουλες της εξουσίας, φορείς του πολιτικού HIV εξαρτημένες από συμφέροντα και επιχειρηματίες, όλες στο κλαρί για μια <<Ελλάδα νέα>> όπου οι Έλληνες θα αποτελούν μουσιακά εκθέματα ή κέρινα ομοιώματα σαν της Μαρί Τισό.
Βούρκος και λάσπη, πανικός και σήψη, όλα σε ένα, συνταγή επιτυχίας από τους "εταίρους μας" που θέλουν να μας μετατρέψουν σε εταίρες.
Και από κοντά τα γαλαζοπράσινα τσόφλια, αυτοί οι αστείοι αρλεκίνοι της διαπλοκής και του φρενοκομείου, που αντί να είναι στου μαρκομιχελάκη ελλείψει πόρων πιθανώς, κατοικοεδρεύουν στην παράγκα του καραγκιόζη που αυτοί αποκαλούν Μέγαρο Μαξίμου.
Από το πρωί έως το βράδυ τα γαλαζοπράσινα τρομοπούλια κράζουν και φωνασκούν, καταστροφολογούν και κάνουν γαργάρες με ξυλόπροκες, μπας και οι φωνή τους γλυκάνει και πάρουν με το μέρος τους κανένα απολίθωμα της τρίτης ηλικίας.
Σοβαροφανείς κλόουν μαζί με τηλεπερσόνες-γκόμενες υπουργών και πολιτευτών, προπαθούν να πείσουν στα στημένα πάνελ για την αμερολιψία τους και για την άθικτη "παρθενία" τους.
Βόρβωρος και οχετός από σαπιοκοιλιάδες υπόδικους απατεώνες που αντί να είναι φυλακή συναναστρέφονται την εξουσία και τα φιλέτα της.
Κυ(οι)νοβουλευτικές διαδικασίες μπανανίας και καταλυμένης δημοκρατίας, που τα τυραννιικά καθεστώτα της αρχαιότητας φαντάζουν λίκνα πολιτισμού και εκδημοκρατισμού.
Ένα απέραντο Αμπού Κράιμπ με πορτοκαλί στολές και χειροπέδες για τους ιθαγενείς και κοστούμια και υπεράκτιους λογαριασμούς για τους κατά συρροή βασανιστές.
Συμπέρασμα ανάμεσα στους τρελούς της εξουσίας και τους τρελούς για εξουσία διαλέξτε τους τελευταίους που αντιστέκονται.
Διαλέξτε το κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ