Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ "ΚΥΝΩΝ" ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Μέχρι τώρα γνωρίζαμε για έναν πολιτικά ημίτρελο και παράφρονα ηγετίσκο που έχει ως έδρα την......Συγγρού, από το βράδυ της Κυριακής όμως των εκλογών μας προέκυψε και δεύτερος και μάλιστα και με......παντιέρα.
Μιλάμε για τον εκπρόσωπο των στημένων ρεπορτάζ (καταγγελία Τριανταφυλλόπουλου), για τον πολιτικό ημίτρελο με το σακίδιο, τον οργανωμένο (όπως οι φίλαθλοι) οπαδό των νταβατζήδων-καναλαρχών και βρικολάκων των Εθνικών οδών.
Ο συγκεκριμένος λοιπόν έχοντας πια από τα παραισθησιογόνα που λαμβάνει από ότι φαίνεται τακτικά (ίσως αυτή είναι και η χρησιμότητα του σακιδίου) επιρεαστεί πέραν πάσης αμφιβολίας, βγήκε στα κανάλια και ανακοίνωσε ότι αποτελεί την τρίτη κοινοβουλευτική δύναμη της χώρας!!!!!!!!
Αν το κοινοβουλευτική το έγραφε με ύψιλον δεν θα είχαμε καμία αντίρρηση αφού ανάμεσα στους πολιτικούς "κύνες" όχι τρίτος είναι αλλά πρώτος, όμως όταν αναφέρεται σε απόλυτους πραγματικούς αριθμούς και συσχετισμούς μια τέτοια δήλωση από το "γιουσουφάκι" του Μπόμπολα αποκτά υβριστικό χαρακτήρα και περιεχόμενο.
Από τότε δε το επαναλαμβάνει σε κάθε ευκαιρία, αφού τέτοιες είναι οι οδηγίες που έχει λάβει από τα γραφεία "μεγκάλων" συμφερόντων, σε μια προσπάθεια να εμπεδωθεί και να νομιμοποιηθεί η προπαγάνδα, η οποία αποτελεί το άλφα και το ωμέγα στην επίβιωση αυτού του επιχειρηματικού μορφώματος-αποκόμματος που στελεχώνεται από "σελέμπριτι" που έχουν παίξει ή συμμετάσχει (τυχαίο; δεν νομίζω) ως επί το πλείστον στο mega..........
Βλέποντας δε το βλέμμα αγελάδας, αυτό το απλανές βλέμμα που τόσο πετυχημένα το απέδωσε, όσο και την ευφράδεια λόγου γνωστός μίμος με σατιρική εκπομπή στην τηλεόραση, δεν μπορείς να μην αναρωτηθείς το τι "ξύλο" θα έφαγε μετά την αποτυχία κατάληψης της τρίτης θέσης στις εκλογές, με τόσο μεγάλο πακτωλό χρημάτων να δαπανάται από το αφεντικό του προκειμένου να τον αβαντάρει.
Ίσως και για αυτό το θλιμμένο ύφος και η πικρία που έβγαζε στην συνέντευξη μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων αφού γνώριζε τι θα επακολουθούσε.
Αυτό όμως δεν του δίνει το δικαίωμα να παραπληροφορεί, εκτός και αν δηλώσει επισήμως ότι πάσχει, όπως δηλαδή όλοι μας πλέον γνωρίζουμε.
Εκεί έχει τον λόγο μας ότι τότε θα τον δούμε με άλλο μάτι και θα του δώσουμε ως ένδειξη "αλληλεγγύης" και "κατανόησης" το ακαταλόγιστο που τόσο κόπο κάνει καθημερινά για να το αποκτήσει.
Έως τότε όμως δεν μπορούμε παρά να τον καταγγείλουμε ως παιδί του επιχειρηματικού σωλήνα, ένα κλωνοποιημένο κακέκτυπο σε μικρότερη ηλικία του αφεντικού της χώρας που κρύβεται πάντα στις σκιές πίσω από όλα τα γεγονότα και τα πρόσωπα της σύγχρονης Ελληνικής ιστορίας.
Μέχρι δε η ιατρική επιστήμη να ασχοληθεί σοβαρά με την περίπτωση του, του συνιστούμε άφθονα κρύα ντους και να αποφεύγει την πεζοπορία σε υψόμετρο, αφού με τα μυαλά του να έχουν πάρει αέρα φαίνεται ότι η εγκεφαλική του λειτουργία έχει επηρεαστεί προς το χειρότερο, εφόσον βέβαια αποδειχτεί από τις κατάλληλες εξετάσεις ότι είχε και πριν εγκεφαλική λειτουργία..........


ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ