Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

ΟΙ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ "ΙΕΡΑΡΧΕΣ"

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Σοκ προκαλούν οι θέσεις "ιεραρχών"  (λέμε τώρα) της εκκλησίας σχετικά με τον πολιτικό όρκο που έδωσε ο νέος πρωθυπουργίσκος- αριστεροπαρακρατικός Τσίπρας.
"Καλά έκανε που δεν ορκίστηκε στο ευαγγέλιο και αυτό πρέπει να γίνεται και στα δικαστήρια!!!!!!!" είπε "ιεράρχης", αλλά και άλλοι εξέφρασαν την ίδια άποψη, και το πιο σοκαριστικό δεν είναι απλά τα λόγια τους αλλά η θέρμη και ο ενθουσιασμός που έδειξαν σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.
Πραγματικά γνωρίζαμε ότι η ιεραρχία της εκκλησίας έχει αλωθεί από μασόνους και πραγματιστές, από αμφιβόλου αξίας και ηθικής παπάδες, αλλά ότι η σήψη και η παρακμή έχει φτάσει σε αυτό το σημείο δεν μπορούσαμε να  το φανταστούμε.
Οι δηλώσεις αυτές ισοδυναμούν με την δήλωση ενός στρατηγού ο οποίος επιχαίρει γιατί οι άνδρες του λιποτάκτησαν στο πεδίο της μάχης και πέταξαν τα όπλα τους!!!!!
Καταλαβαίνετε λοιπόν εφόσον αυτοί που έχουν ταχθεί θεματοφύλακες της παράδοσης της εκκλησίας μας έχουν τέτοιες απόψεις και ιδέες τι γίνεται στα κατώτερα κλιμάκια της ιεραρχίας, εκεί όπου γαλουχούνται οι αυριανοί ηγέτες της.
Μην εκπλαγείτε στο μέλλον αν υπάρξουν φωνές για κατάργηση του ράσου και αντικατάστασης του με σιθρού ένδυμα, ή η κατάργηση των ιερών κανόνων ως "αναχρονιστικοί" και άλλα τέτοια φαιδρά όπως αυτά που δηλώνουν οι "προοδευτικοί ιεράρχες".
Πραγματικά πάντως δεν μπορούμε να μην αναρωτηθούμε αν πραγματικά επρόκειτο για τους επικεφαλής Μητροπόλεων ή λόγο της εποχής που πλησιάζει για καρναβαλιστές που παρίσταναν τους ιεράρχες.
Διότι μόνο από τους δεύτερους θα δεχόμασταν τέτοιες αιρετικές νουθεσίες που προκαλούν σάλο και υπονομεύουν τους αγώνες πραγματικών ηγετών της εκκλησίας που έδωσαν ακόμα και την ζωή τους για την πατρίδα.
Πιο πολύ στα μάτια μας μοιάζει ως γνήσιος παπάς ο παπαζούσας που ερμήνευε την δεκαετία του 80 γνωστός Έλληνας ηθοποιός παρά αυτοί που κάνουν τέτοιου είδους δηλώσεις.
Αρχίζουμε δε να έχουμε την υποψία ότι αυτά που κατά καιρούς έχουν δει το φως της δημοσιότητας για ιερατικά όργια και γυναικεία παρατσούκλια μόνο αήθη ψέματα δεν είναι.
Φαίνεται ότι οι δυνάμεις του Αντίχριστου έχουν πράκτορες εντός της ιεραρχίας με σκοπό την εκ των έσω αποδόμηση της σε μια εποχή που ο Ελληνισμός βάλλεται πανταχόθεν και η εξόντωση του Έθνους αποτελεί για τις δυνάμεις της ΝΤΠ πρώτη προτεραιτότητα.
Η αποχαύνωση και ο έκκλητος και πολυτελής βίος ορισμένων "ιεραρχών" που είδαν το λειτούργημα τους ως επαγγελματική αποκατάσταση και μπίζνα και όχι ως πνευματική ενασχόληση και τροφή της ψυχής, έχει και τα επακόλουθα του με δηλώσεις που θα μείνουν στην ιστόρια ως "αντάξιες" των "λεφτά υπάρχουν" και "ευχαριστούμε τους Αμερικάνους".
Αν υπήρχε ιερατική αστυνομία οι συγκεκριμένοι θα έπρεπε να συλληφθούν με την διαδικασία του αυτοφώρου και να τους ξυρίσουν στην μέση της πλατείας, αφού μάλλον τα γένια τους τα έχουν όχι για να τιμούν τον ρόλο τους αλλά ως φάσιον ή τρέντυ αξεσουάρ.
Όπως μόδιστροι και κομμωτές φοράνε σκουλαρίκια και μην πούμε τι άλλο.
Το μόνο που έχουμε να πούμε και να προτείνουμε κλείνοντας αυτό το κείμενο είναι κάποιος να τους μαζέψει γιατί όπως λέει και ο σοφός λαός μας "πρώτα σου βγαίνει η ζωή και μετά το χούι"................
Ελπίζουμε οι ενδιαφερόμενοι να κατάλαβαν.


ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ