Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

ΘΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΛΟΓΩ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΥΠΟΣΤΕΛΕΧΩΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ. ΜΑΛΛΟΝ ΜΑΣ ΕΜΠΑΙΖΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ

  ΠΑΠΑΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Αποτέλεσμα εικόνας για δικαστηριο«Η Δικαιοσύνη, λόγω υποστελέχωσης, εμφανίζει καθυστερήσεις. Αυτό είναι που μπορεί να οδηγήσει στην καθυστέρηση της δίκης της Χρυσής Αυγής και στην αποφυλάκιση βουλευτών της, λόγω της παρέλευσης του 18μηνου της προσωρινής κράτησης» δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης, κύριος Νίκος Παρασκευόπουλος.
Και εμείς απαντούμε. «Σε ποιόν τα πουλάτε αυτά κύριε υπουργέ;».

Όταν ήταν να προετοιμαστεί και να στηθεί η συνομωσία εις βάρος της Χρυσής Αυγής και εισαγγελείς βρέθηκαν όπως ο κύριος Βουρλιώτης για να συντάξουν το πόρισμα τους και εισαγγελείς του Αρείου Πάγου όπως η κυρία Γκοτζιαμάνη για να προχωρήσουν  σε εκδόσεις ενταλμάτων σύλληψης  του Αρχηγού και βουλευτών της τρίτης πολιτικής δύναμης της Χώρας και άλλοι εισαγγελείς βρέθηκαν για να συνοδεύουν τους πάνοπλους άνδρες της αντιτρομοκρατικής στις 9 το πρωί του Σαββάτου, στις οικίες των προαναφερομένων συλληφθέντων, λες και επρόκειτο να συλλάβουν μέλη της «φαμίλια Κορλεόνε» και ανακριτές βρέθηκαν για να προσαχθούν άμεσα οι συλληφθέντες, από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ στην Ευελπίδων και όλα τα «παρελκόμενα» τέλος πάντων, για να στηθεί αυτό το αισχρό και κατάπτυστο σκηνικό, που δεν πρόβαλε άλλο τι από ένα θεαματικό επικοινωνιακό ερέθισμα καταστολής της λογικής διεργασίας, μέσω της αισθητικής διέγερσης. Ήτοι την παντοδυναμία της εικόνας, των σιδηροδέσμιων περιφερόμενων συνοδεία πάνοπλων κουκουλοφόρων, που κατέστελλε την  νοητική επεξεργασία, ταυτίζοντάς τους αυτόματα με εγκληματικές φυσιογνωμίες, απογυμνώνοντας τους από πραγματική τους ιδιότητα ως μέλη του Ελληνικού κοινοβουλίου.
Τώρα λοιπόν που επιτέλους έφθασε το πολυαναμενόμενο πλήρωμα του χρόνου και οι «ναζιστές», «ρατσιστές» «εγκληματίες» οι οποίοι είναι υπεύθυνοι σύμφωνα με διάφορες κατάπτυστες φυλλάδες για τις δολοφονίες δεκάδων αλλοδαπών (βρώμισαν τα πτώματα), για κατοχή αποθηκών οπλισμού (βαρεθήκαμε να βλέπουμε πολυβόλα και κανόνια), για προετοιμασία κατάλυσης του δημοκρατικού πολιτεύματος (τα τεθωρακισμένα ήταν παρκαρισμένα έξω από τα σπίτια των συλληφθέντων), για εκπαίδευση στελεχών τους στο να σκοτώνουν (και να ίπτανται για εξοικονόμηση χρόνου λόγω ταχύτερης μετακίνησης) και γενικά για οτιδήποτε αξιόποινο και κακουργηματικό μπορεί να εμπεριέχει ο ποινικός κώδικας,  ο κύριος υπουργός δηλώνει, ότι θα αναβληθεί η δίκη  λόγω υποστελέχωσης της δικαιοσύνης;
Κατά καιρούς έχουμε επανειλημμένα αναφέρει ότι δίκη δεν πρόκειται να γίνει. Ακόμη και τώρα που τα ΜΜΕ άρχισαν να προσδιορίζουν την ημερομηνία της γύρω στα τέλη Απριλίου, επαναλαμβάναμε, ότι θεωρούμε πως δεν θα γίνει τίποτα. Να λοιπόν που για μια ακόμη φορά επιβεβαιωθήκαμε, όχι φυσικά επειδή διαθέτομε μαντικές ικανότητες, αλλά απλή λογική η οποία μας υπαγορεύει, ότι αν υπήρχαν ουσιαστικά αποδεικτικά στοιχεία, επιβεβαιωμένες και αξιόπιστες μαρτυρίες και αν οι ….. ας το πούμε κατηγορίες που αναγράφονται στη δικογραφία μπορούσαν να στοιχειοθετηθούν νομικά, η δίκη θα είχε γίνει από το τέλος του 2013.
Η αλήθεια είναι μια, δεν υπάρχει τίποτα!!!
Διότι κανείς από τους συλληφθέντες δεν εμπλέκεται σε τίποτα απ όλα όσα μας καταλογίζουν. Ούτε δολοφονημένοι υπάρχουν, ούτε όπλα, ούτε υλικό κέρδος από εγκληματικές δραστηριότητες, ούτε καθοδήγηση από την κεντρική ηγεσία του Κινήματος για τέλεση παραβατικών πράξεων.
Τώρα το αν χαιρετούμε με τη δεξιά υψωμένη ή με μούντζες, το αν έχουμε ως σήμα μας τον αρχαίο Μαίανδρο ή τον Μπόμπ Σφουγγαράκη, το αν μας αρέσει η άθληση, οι θερινές κατασκηνώσεις η οδοιπορία ή το χόκεϋ επί χόρτου, αυτό είναι συνταγματικό μας δικαίωμα και δεν στοιχειοθετεί σε καμία περίπτωση ποινικό αδίκημα.
Αυτά λοιπόν αγαπητοί μου, έτσι για να μην μας παραμυθιάζει ο κύριος υπουργός.
Ο κύριος Τσίπρας αν μη τι άλλο είναι ευφυέστατος και ως πρωθυπουργός δεν θα ριψοκινδυνεύει να εξευτελιστεί με μια δίκη παρωδία της τρίτης πολιτικής δύναμης της Χώρας, που στηρίχθηκε πάνω σε μια σαθρή σκευωρία ενορχηστρωμένη από τον προκάτοχό του.
Άλλωστε εκτός των άλλων, του φθάνουν τα κυβερνητικά του στελέχη που καθημερινά τον εξευτελίζουν, με τον αλλοπρόσαλλο, ανακόλουθο και ανερμάτιστο χαρακτήρα τους.

ΠΑΠΑΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ