Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ "ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΖΕΤΑΙ", "ΕΚΔΗΜΟΚΡΑΤΙΖΕΤΑΙ" ΚΑΙ "ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ"

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Αποτέλεσμα εικόνας για panousis upourgosTo νέο δόγμα του "επιθεωρητή Κάλαχαν"-Πανούση στην Ελληνική αστυνομία τώρα δικαιώνεται.
Έτσι με "χαρά" σας αναγγέλουμε ότι η ποιο επίλεκτη ομάδα της τα ΕΚΑΜ αποκτά νέο ρόλο.
Όχι ακόμα δεν κουβαλάνε ψώνια,ούτε κάνουν καθήκοντα ορτινάτζας, αλλά με "περηφάνια" σας ανακοινώνουμε ότι χρησιμοποιούνται για την φύλαξη στατικών στόχων!!!!!
Ναι πρόκειται για την νέα παγκόσμια πρωτοτυπία του "εγκληματολόγου της συμφοράς" να μετατρέψει δηλαδή τα ΕΚΑΜ σε ειδικούς φρουρούς πολυτελείας.
Φυσικά τα δόγμα και το "όραμα" των πιερότων της αριστεράς δεν είναι άλλο από τον αστυνομικό να αποτελεί στατικό στόχο που θα δέχεται βροχή τις μολότοφ τις πέτρες και τις βρισιές όταν εκείνος θα πλησιάζει στο κράτος των Εξαρχείων για να προσφέρει......λουλούδια.
Εξάλου τι και αν τραυματιστεί, καεί ή πυροβοληθεί, τι το έχουμε το 401 στρατιωτικό νοσοκομείο, τσάμπα θα τους πληρώνουμε όλους αυτούς;
Κάποιος πρέπει και να νοσηλευτεί, και επειδή απαγορεύεται δια ροπάλου να είναι αναρχοάπλυτος μόνο μια λύση υπάρχει, να νοσηλευτεί ο λειτουργός του κράτους.
Τι και αν έχει γονείς, παιδιά, γυναίκα, αδέρφια, όλοι αυτοί δεν έχουν καμία αξία αφού αποφάσισαν να γαλουχήσουν το παιδί τους με τα ιδανικά της πατρίδας και της προσφοράς.
Δεν ντρέπεστε να θέλετε να κάνετε το παιδί σας χρήσιμο μέλος της κοινωνίας;
Είναι σαν να τους λένε κάθε φορά οι γνωστοί άγνωστοι πολιτικοί κηφήνες, όταν το παιδί τους γίνεται στόχος και θύμα των παρακρατικών κατακαθιών.
Τα θέλε και τα πάθε, είναι το ρεζουμέ και το γενικό συμπέρασμα.
Τι αξία άλλωστε έχουν τα ιδανικά αυτά στο παράδεισο-μπορντέλο για τους αετονύχηδες της μεταπολίτευσης;
Μόνο η μάνα του αναρχικού έχει αξία, μόνο για αυτή μπορούν να γίνονται εκδηλώσεις συμπαράστασης...........
Πως κύριε μου αντιδράς στον αληταρά με τη αριστερή ιδεολογία και πράκτορα του παρακράτους, και δεν κάθεσαι να φας την πέτρα στο κεφάλι ή να καείς από την μολότοφ ζωντανός;
Τζάμπα ο άλλος την έφτιαχνε με τόσο "κόπο" και .........μεράκι;
Τι "θράσος" είναι αυτό που δείχνεις;
Πως παρακούς τις εντολές και τις διαταγές του "εγκληματολόγου-φωστήρα" και του μηδενικού που τον τοποθέτησε σε αυτή την θέση;
Πως η χώρα θα πάει μπροστά αν δεν σου ανοίξουν το κεφάλι, αν δεν πάθεις εγκαύματα τρίτου βαθμού, αν η οικογένεια σου δε περάσει τα πάνδεινα, ε πως;
Τι θα πάει να πει στις Βρυξέλες ο Τσίπρας όταν θα του ζητάει απολογισμό και έργο η Μέρκελ;
Ενώ αν κάτσεις και τις φας, αν νοσηλευτείς και στο τέλος καταφέρεις να επιζήσεις των τραυμάτων σου θα πάει ο αρλεκίνος της εγκληματολογίας στα αφεντικά μας και θα μιλήσει για "μεταρρυθμίσεις" που εγχώρια συμφέροντα "αντιπαλεύονται".
Θα πάει και ο πρώην κλεφτοπασόκος Κουρουπλής να μιλήσει για αποτελεσματικό και αναγκαίο δημόσιο σύστημα υγείας που "σώζει" ζωές.
Τώρα τι να πάει να πει αφού δεν κάθεστε να τις φάτε.
 Παίρνετε εξακόσια ευρώ και αυτά σκάρτα και σηκώσατε κεφάλι στον "επιστήμονα-υπουργό" που τα έχει μάθει όλα όσα ξέρει στα χαρτιά.
Είστε εσείς καλύτεροι επειδή έχετε χρόνια στο δρόμο, σας έχουν πυροβολήσει, απειλήσει ή κυνηγήσει;
Όχι κύριοι δίοτι σαν την ακαδημαική μόρφωση δεν είναι καμία ..............
Για αυτό και τοποθετήθηκε σε αυτή την θέση ο συγκεκριμένος, για τα χρόνια που είχε στην θεωρία.
Ποια πράξη και πράσινα άλογα.
Τι σημαίνει πείρα και βιοματική εμπειρία;
Μα ασφαλώς για αυτά τα "ρετάλια" απολύτως τίποτα!!!!!!!
Έτσι στην χώρα της υποκρισίας, της παλαβομάρας, της υποταγής και της μάσας, όπου αλλού στην υφήλιο αυτό θα φάνταζε κάτι το εξωπραγματικό και τρελό εδώ είναι απολύτως φυσιολογικό.
Και αφού τα ΕΚΑΜ βαράνε σκοπιές, γιατί και οι αστυνομικοί στα τμήματα να μην θεωρούν βιβλιάρια ασθενείας, κάρτες ανέργων, και να μην κλείνουν ραντεβού για το ΠΕΔΥ.
Και γιατί  η ομάδα Ζ και Δίας να μην εργάζεται προς όφελος του κοινωνικού συνόλου στην διανομή των ΕΛΤΑ.
Και γιατί  τα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας να μην εξετάζουν ούρα και αίμα ασφαλισμένων και να πηγαίνουν όλοι σε ιδιωτικά κέντρα.
Και γιατί οι τροχονόμοι τα βράδια να μην προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στα διάφορα νυχτερινά μαγαζιά παρκάροντας τα αυτοκίνητα των πελατών τους διατηρώντας έτσι την τάξη στους δρόμους και στα πεζοδρόμια.
Και γιατί η αντιτρομοκρατική να μην συμμετέχει (έχουν μάθει και στις κουκούλες όταν συνοδεύουν κρατουμένους) στα διάφορα σήριαλ των Τουρκοκάναλων βοηθώντας έτσι και τα συμφέροντα που μας αβαντάρουν.
Θα μπορούσαμε να γράψουμε και άλλα παραδείγματα "κοινωνικής μεταστροφής" που είμαστε σίγουροι ότι θα ενθουσίαζαν τους χρόνια αλλεργικούς στις στολές και στα καθήκοντα καταστολής.
Με το παρόν κείμενο θέλαμε να καταγράψουμε την φαιδρότητα, την ανικανότητα, και την αντίληψη που έχουν κάποιοι για το πως πρέπει να είναι ένα "σύγχρονο Ευρωπαικό κράτος της προόδου", εμείς θα λέγαμε της παρακμής.
Το ξεχαρβάλωμα όλων όσων είχαν μείνει ακόμα σε κάποιο σημείο όρθια μόλις ξεκίνησε, με την τελική επιδίωξη των κυβερνόντων, όταν θα παραδώσουν την εξουσία όπως και οι προηγούμενοι να μην έχει απομείνει τίποτα όρθιο.
Εμείς όπως πάντα ενημερώνουμε και δεν κινδυνολογούμε, αφού πάντα αποδεικνυόμαστε πολιτικά και όχι μόνο ακριβείς και πραγματιστές.
Άλλοι είναι που πετάνε στα σύννεφα και πρόκειται να προσγειωθούν ανώμαλα.
Ας πρόσεχαν, ας είχαν τα μάτια και τα αυτιά τους ανοιχτά............



ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ