Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

ΚΟΥΤΣΟΙ, ΣΤΡΑΒΟΙ, ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ

                                      ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Αποτέλεσμα εικόνας για λαθρομεταναστες

Έμαθαν όλες οι φυλές του Ισραήλ ότι η κυβέρνηση του Αλέξη Τσιπρανδρέου μαζί με τον "ανθρωπιστή" Πανούση και τον άλλο θίασο των καπιταλιστών ότι θα τους περιθάλπουν στην χώρα-μπανανία δωρεάν, θα τους δίνουν στέγη και επίδομα φαγητού, και αυτό που γίνεται τις τελευταίες μέρες στα σύνορα δεν έχει προηγούμενο.
Κάθε μια ώρα περνάει το λαθροκαραβάνι από Τουρκία μεριά παρκάροντας στο προτεκτοράτο εκατοντάδες λάθρο εκστασιασμένους από τις κυβερνητικές εξαγγελίες των αριστερών με τις δεξιές τσέπες.
Της κακομοίρας γίνεται στα σύνορα, της κακομοίρας γίνεται και στις πόλεις, όπου ο αστυνομικός της γειτονιάς θα αντικατασταθεί από τον μουσουλμάνο της γειτονιάς, μια χορηγία των διεθνιστών της εγχώριας πλουτοκρατίας με τα κασκόλ και τα δερμάτινα.
Αναμένουμε δε τα εγκλημάτα......"πάθους" όπως βιασμοί, ένοπλες ληστείες, μπούκες σε σπίτια, κλοπές κατά συρροή και άλλα τέτοια ωραία να εκτιναχθούν το επόμενο διάστημα, μόλις οι νεοφερμένοι και "βασανισμένοι" σουνίτες καταλάβουν ότι εδώ επικρατεί ο νόμος της ζούγκλας και της ατιμωρησίας.
Ότι εδώ με την πολιτική πτέρυγα των πυρήνων της φωτιάς στην εξουσία είναι αδύνατον να καταδικαστεί και να φυλακιστεί αλλοδαπός ότι και να έχει κάνει.
Το πιθανότερο όταν τον συλλάβουν είναι να τον χτυπήσουν φιλικά στην πλάτη και να του δείξουν την έξοδο από το αστυνομικό τμήμα, αφού ποιος ένστολος υφιστάμενος του δεν φοβάται τον "ανθρωπιστή" Πανούση που απειλεί Θεούς και δαίμονες σε περίπτωση που πέσει τρίχα από τα μαλλιά αλλοδαπού, και αυτό το γεγονός δεν οφείλεται σε......ανδρική αλωπεκίαση............
Εσωτερική διοικητική εξέταση και απόλυση, σταύρωση από την Αυγή και τα άλλα......"κοκκινόπανα ", δημόσιος εξευτελισμός από τα δελτία, των δοσιλόγων σε πανελλήνια μετάδοση και διαδικτυακός διασυρμός από τις Αλίκες στο ναυτικό τύπου Παπαδημούλη και σια.
Επίσης το κάθε ξεχασμένο σελέμπριτι καθώς και αποτυχημένος "καλλιτέχνης" θα σχολιάσει το συμβάν για λίγα λεπτά ντόρου και δημοσιότητας, μπας και πάρει καμία δουλειά, με την......"σοβαρότητα" που τον διακρίνει ως ξε- μαλακών μορίων για να το πούμε και "αγγλιστί".
Φυσικά τίποτα από τα παραπάνω δεν μας εκπλήσσει, αφού η ατζέντα ήταν από την αρχή γνωστή για τα φιλαράκια του Σόρος, ορκισμένοι πολέμιοι στο κάθε τι που θυμίζει Εθνότητα, καθαρότητα και κοινές προγονικές ρίζες.
Τα πολιτικά "μπασταρδεμένα" της κουμουδνούρου όπως δημιουργούν μείγματα πολιτικής κατά το δοκούν για να συσκοτίζουν και να αποπροσανατολίζουν την κοινή γνώμη από τις κωλοτούμπες τους, το ίδιο πράττουν και στο ζωτικής σημασίας θέμα της λαθρομετανάστευσης.
Δεν είναι τυχαίο ότι το κλεφτοπασόκ, το βρωμερό ποτάμι και ο ΣΥΡΙΖΑ έχουν ταυτόσημες ιδέες ως προς την παροχή δικαιωμάτων σε λαθροεισβολείς.
Πρόκειται για τρία από τα πιο υποκριτικά και ψεύτικα πολιτικά συνονθυλεύματα που ποντάρουν στους αλλοδαπούς ως την αυριανή τους εκλογική βάση, αφού κάποια στιγμή ο Έλληνας (και δυστυχώς αυτή η στιγμή είναι πάντα αργά) θα καταλάβει τι πολιτικοί απατεώνες είναι και προσεχώς θα τους μαυρίσει.
Έτσι αποτελούσε μονόδρομο η απελευθέρωση των λαθρο από την Αμυγδαλέζα και τα άλλα κέντρα κράτησης, "αποσυμφόρηση" όπως την είπαν σε ένα ιδιότυπο δούνε και λαβείν με ενδιαφέροντα για αυτούς ορίζοντα.
Αφήστε δε τώρα που τα κέντρα κράτησης άδειασαν μην αρχίσουν να τα γεμίζουν με Έλληνες Εθνικιστές-Πατριώτες, και κάνουν το όνειρο του προηγούμενου δικτάτορα Πολ Ποτ Σαμαρά και της μαφίας του πραγματικότητα, κλείνοντας δε μέσα και στελέχη των ΕΔ που είχαν το "θράσος" να καταφερθούν εναντίον των αγαπημένων τους Οθωμανών .
Με αυτές τις σκέψεις σας αφήνουμε προς το παρόν να αναλογιστείτε το "λαμπρό μέλλον" που τα παιδιά και τα "αποπαίδια" των αγορών μας έχουν ετοιμάσει, προκειμένου αυτοί να ζουν καλά και εμείς χειρότερα.
Ο τίτλος "λαός και Κολωνάκι" στις σκοτεινές τούτες μέρες δεν αποκτά μόνο συμβολικό αλλά και ουσιαστικό χαρακτήρα και επιδίωξη.
Για αυτό ξυπνήστε από τον λήθαργο που είστε πριν να είναι αργά.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ