Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Η ΣΥΝΘΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ Ο.Υ.Κ. ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΘΙΑΣΟΥ ΤΩΝ ΡΙΨΑΣΠΙΔΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ.

 ΠΑΠΑΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ   
Αποτέλεσμα εικόνας για συριζα κατριβανου εναντιον ουκΜεγάλη αναταραχή και σωρεία αντιδράσεων και καταγγελιών προκάλεσε το σύνθημα που φώναξε ο ουλαμός παρελάσεων, των Υποβρυχίων Καταστροφέων (Ο.Υ.Κ.) κατά την προχθεσινή παρέλαση. Άπαντα τα ανδρείκελα τόσο της ξενόδουλης αστικής δημοκρατίας, όσο και των απάτριδων ψευτομπολσεβίκων προέβησαν σε αρνητικά και καταδικαστικά σχόλια, ζητώντας μάλιστα και κάποιοι από αυτούς την τιμωρία του επικεφαλής της ομάδος παρελάσεων.
Αλλά τι ήταν αυτό που είπαν οι παρελαύνοντες βαντραχάνθρωποι, που ξεσήκωσε το μένος του πολιτικού κόσμου, δεξιού και αριστερού;

Μήπως εξύβρισαν την κυβέρνηση; Μήπως καταφέρθηκαν εναντίον των λαθρομεταναστών με υβριστικά, ρατσιστικά σχόλια; Μήπως απείλησαν τη δημοκρατική και συνταγματική ομαλότητα;
Τίποτα απ όλα αυτά. Το μόνο που έκαναν ήταν ν’ αναφωνήσουν ένα σύνθημα, που ανταποκρίνονταν απόλυτα στο όνειρο και στους θρύλους που στήριξαν, ενθάρρυναν και γαλούχησαν γενεές επί γενεών Ελλήνων και που αφορούσε τη Μεγάλη του ονείρου μας την Πόλη.
«Τ’ όνειρό μας είναι/στην Πόλη εμείς να μπούμε/σημαία να υψώσουμε/τον ύμνο εμείς να πούμε».
Ήταν λοιπόν απόλυτα φυσικό να ξεσηκώσουν το μένος και την αντίδραση των δοσίλογων, των ριψάσπιδων και των εθνοπροδοτών, όλων αυτών των αθλίων πολιτικάντηδων και ισοπεδωτών που αρνούνται την Πατρίδα και τη Φυλή και περιφρονούν την Ιστορική τους κληρονομία.
Το αν βρέθηκαν κάποιοι άνδρες που όχι μόνο ακόμη πιστεύουν στις αλύτρωτες πατρίδες και στο όραμα του Ελληνισμού, αλλά και που έχουν το σθένος να το δηλώνουν ευθαρσώς, αυτό αποτελεί τιμή και ελπίδα για το Έθνος και όχι όνειδος.
Τώρα εάν αυτό το σύνθημα έθιξε αυτούς που ακόμη παράνομα κατέχουν τη Βόρεια Κύπρο, που με πράκτορες και ρουφιάνους δημιουργούν θύλακες προβολής του Τουρκικού επεκτατισμού μέσα στο Ελληνικό έδαφος, που η εξωτερική τους πολιτική δεν παύει να εφαρμόζει μια συνεχή διαλεκτική απειλής και περιφρόνησης των διεθνών κανόνων, ελάχιστα μας ενδιαφέρει.
Ας το γνωρίζουν λοιπόν όλοι οι εντόπιοι δηλωμένοι ανθέλληνες, καθώς και οι γιαλαντζί πατριώτες, ότι υπάρχουν ακόμη Έλληνες που βάζουν πάνω από τον προσωπικό ευδαιμονισμό και τα μικροσυμφέροντα την Πίστη και το Όραμα. Έλληνες  και όχι γραικύλοι, που είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να χύσουν το αίμα τους, υπερασπίζοντας  Θερμοπύλες, όταν κάποιοι επικριτές τους όπως η κυρία Κατριβάνου, ο κύριος Σακελλαρίδης και άλλοι πολλοί σε περίπτωση συρράξεως , θα καβαλάνε αεροπλάνα για το εξωτερικό ή θα ψάχνουν τρύπες για να χωθούν.  Και φυσικά σε καμία περίπτωση κυρία Κατριβάνου δεν αποτελεί «δημοκρατική απαίτηση» η τιμωρία του επικεφαλής του αγήματος, αλλά δική σας προσωπική απαίτηση επειδή η συνθηματολογία, έθιξε την διεθνιστική ιδεολογική σας θεώρηση πάνω στους όρους Πατρίδα, Ιστορία, Τιμή. Ο Φασισμός, όπως τον ερμηνεύετε αγαπητή κυρία, δεν έχει συγκεκριμένη πολιτική ταυτότητα, δεν φορά στολή, αλλά αποτελεί νοοτροπία και πρακτική που μπορεί κάλλιστα να είναι κόκκινη. Είμαστε δε απόλυτα βέβαιοι, ότι αν οι παρελαύνοντες βατραχάνθρωποι αναφωνούσαν κάποιο σύνθημα του τύπου, «Όχι στο στρατό των στρατοκρατών, ένοπλες κομούνες των εργατών», σίγουρα θα επικροτούσατε και θα ζητούσατε –πάλι ως δημοκρατική απαίτηση- την παρασημοφόρηση του επικεφαλής.
Εύγε λοιπόν στους άνδρες της Μ.Υ.Κ. που παρέλασαν και για τα συνθήματα που αναφώνησαν. Με τέτοιους στρατιώτες σε αυτές τις θέσεις ,σίγουρα μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι.