Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

ΟΛΟΨΥΧΑ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΙ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ ΠΑΝΟΥΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ ΣΚΑΪ ΓΙΑ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΣ



ΠΑΠΑΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΑΝΟΥΣΗΣΌταν ο Ιμπραήμ είχε καταλύσει την Ελλάδα κατόπιν πρόσκλησης του σουλτάνου προκειμένου να συντρίψει τους εξεγερμένους Έλληνες, είχε ως απώτερο σκοπό τον αφανισμό του Ελληνισμού μέσω γενικευμένων σφαγών, πώλησης των επιζώντων στα σκλαβοπάζαρα της Βορείου Αφρικής και κυρίως με τη μεταφορά στον Ελλαδικό χώρο φελάχων, ώστε να ριζώσει νέα φυλή και να ξεχαστεί ακόμη και το όνομα των Ελλήνων. Με τη βοήθεια του Θεού και την αυταπάρνηση και τη γενναιότητα των εξεγερθέντων δεν μπόρεσε να εφαρμόσει το ανίερο σχέδιό του.
Σήμερα περίπου δύο αιώνες μετά, ένα παρόμοιο σχέδιο αρχίζει να εφαρμόζεται, όχι από ξένους εισβολείς, κατακτητές ή εχθρούς της Πατρίδας μας, αλλά από τη νέα κυβέρνηση της Χώρας, εάν και εφόσον το έγγραφο του υπουργείου Εσωτερικών που παρουσίασε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ είναι αληθές.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αυτό που τιτλοφορείται "Νέα πολιτική σχετικά με τις διαδικασίες κράτησης αλλοδαπών" όσοι αλλοδαποί εισέρχονται στα υδάτινα και τα χερσαία σύνορα της χώρας μας δεν θα συλλαμβάνονται, αλλά θα τούς δίδεται χαρτί παραμονής 1 μήνα, αν θέλουν να φύγουν, ενώ αν δε θέλουν θα τους δίδεται άδεια παραμονής έξι μηνών. Στο έγγραφο δεν διευκρινίζεται μέχρι στιγμής τι διαδικασία θα ακολουθείται αν η περίοδος των έξι μηνών παρέλθει, και απλώς αναφέρεται ότι θα ακολουθήσει νεότερη διαταγή.
Μπορείτε να διανοηθείτε τι μέλλει γενέσθαι αν όντως ισχύσει κάτι τέτοιο; Ήδη οι χειρισμοί της κυβέρνησης μέσω των αρμόδιων υπουργείων για την απελευθέρωση άνευ μέριμνας και προϋποθέσεων των λαθρομεταναστών από τα κέντρα κράτησης, μόνο επικίνδυνη και εγκληματική μπορεί να χαρακτηριστεί, εκτός από επιπόλαιη και ανεύθυνη. Τολμήστε λοιπόν να σκεφθείτε τι πρόκειται να συμβεί, όχι μόνο στις μεγαλουπόλεις, αλλά και σε ολόκληρη την επικράτεια,  αν ισχύσει αυτό που αποκάλυψε ο ΣΚΑΪ. Η κόλαση του Δάντη, θα ωχριά εμπρός σε αυτά που πρόκειται να συμβαίνουν εν μέσει οδώ, μέρα μεσημέρι. Οι Έλληνες θα είναι φυλακισμένοι πλέον μέσα στα σπίτια τους και θα ζουν σ’ ένα ανείπωτο καθεστώς τρόμου, φοβούμενοι να κυκλοφορήσουν, να πάνε τα παιδιά τους στο σχολείο, ακόμη και να πάνε μέχρι το αρτοπωλείο της γειτονιάς τους. Οι δρόμοι, οι συνοικίες, οι πλατείες, οι πόλεις και τα χωριά μας, θα γεμίσουν με στίφη πεινασμένων και εξαθλιωμένων λαθρομεταναστών και ο καθένας μπορεί να φανταστεί τη συνέχεια.
Φυσικά το υπουργείο ΠΡΟ ΠΟ έσπευσε αμέσως να διαψεύσει το έγγραφο που ο ΣΚΑΪ ισχυρίζεται ότι έχει στην κατοχή του χαρακτηρίζοντάς το ως «αποκυήματα αρρωστημένης φαντασίας», ενώ ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης, μίλησε για οργανωμένη επιχείρηση προβοκάτσιας.
Εμείς από την πλευρά μας ευχόμαστε ολόψυχα να είναι έτσι, διότι μετά την Αμυγδαλέζα και την θρασεία και προκλητική απελευθέρωση των τροφίμων της στο Αθηναϊκό κέντρο, όλα πλέον τα περιμένουμε από μια κυβέρνηση που τα στελέχη της στερούνται συνοχής, συνεννόησης, σύμπνοιας, αλληλοσεβασμού και κυρίως ιδεολογικής σύγκλισης και κοινής πολιτικής στρατηγικής. Από μια κυβέρνηση που προβαίνει με τις ευλογίες του αρμόδιου υπουργού σε σκανδαλώδεις αυξήσεις στη ΔΕΗ και ο υπουργός Οικονομίας το αγνοεί.
Εδώ πρέπει να επισημάνουμε και να σχολιάσουμε την αντίδραση του κυρίου Σαμαρά, ο οποίος χαρακτήρισε την διαψευσθείσα (;;;;;) απόφαση της κυβέρνησης για το άνοιγμα των συνόρων ως απίστευτη, αδιανόητη και προκλητική.
Ειλικρινά το θράσος, η υποκρισία και η αναισχυντία αυτού του ανθρώπου δεν έχουν μέτρο. Αυτός που άνοιξε τη δεκαετία του 90 τα σύνορα της Χώρας στην Αλβανική μαφία, τώρα επικρίνει τη νέα κυβέρνηση διότι υποτίθεται (;;;;;;) ότι εφαρμόσει την ίδια τακτική.
Τελειώνοντας θα επαναλάβουμε για μια ακόμη φορά, ότι ευχόμαστε ολόψυχα οι δηλώσεις του κυρίου Πανούση για στημένη προβοκάτσια να είναι αληθείς, διότι  το 5% μόνο να ισχύει από όλα όσα λέει το έγγραφο που ο ΣΚΑΪ προφασίστηκε ότι έχει στην κατοχή του, τότε πλέον ομιλούμε  για Φυλετικό και πολιτισμικό αφανισμό, καθώς και για καταδίκη μιας ολόκληρης κοινωνίας στον τρόμο και το θάνατο.
Φυσικά δεν σχολιάζουμε καν το δεδομένο, όχι ενδεχόμενο, με τέτοια σαθρή μεταναστευτική πολιτική η Χώρα μας να γίνει το άντρο και προπύργιο στην Ευρώπη των φανατικών Ισλαμιστών.
Η κυβέρνηση λοιπόν πέραν από τις παιδαριώδεις ιδεολογικές και φιλοσοφικές μπαρούφες περί διεθνισμού και πολιτισμικότητας, πρέπει με πρώτιστο κριτήριο το συμφέρον του Ελληνικού Λαού, να επιδείξει για πρώτη φορά στα δεδομένα της, απόλυτη σοβαρότητα και υπευθυνότητα στο θέμα της λαθρομετανάστευσης, γιατί ο όλεθρος είναι πλέον οφθαλμοφανής.  

ΠΑΠΑΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ