Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Παρέδωσε στρατιωτικά αρχεία στον τούρκο κατακτητή ο ΑΝΑΝστασιάδης


Σε συνέχεια των συντεταγμένων των 28 ναρκοπεδίων στον Πενταδάκτυλο που επέδωσε ο ναινέκος Νίκος Ανανστασιάδης στον Μουσταφά Ακιντζί, κατά την πρόσφατη τους συνάντηση, η Κυβέρνηση με παρότρυνση των Ηνωμένα Εθνών, επέδωσε προς τους Τουρκο«κυπρίους» και φωτοαντίγραφα όλων των στοιχείων που αφορούν τα εν λόγω ναρκοπέδια, βάσει των καθιερωμένων σχετικών με το θέμα προτύπων.

Αξίζει να σημειώσουμε πως νωρίτερα ο Μουσταφά Ακιντζί, συναντήθηκε με την Ειδικό Αντιπρόσωπο του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, Λίζα Μπάτενχαϊμ και την Διοικητή της ΟΥΝΦΙΚΥΠ, Κριστίν Λουντ και τους είχε δηλώσει πως οι συντεταγμένες που δόθηκαν από τον Νίκο Ανανστασιάδη για τα 28 ναρκοπέδια είναι ανεπαρκείς... Έτσι ο κοινοτάρχης μας έσπευσε να παραχωρήσει φωτοαντίγραφα από όλα τα στοιχεία που διέθεται, αφήνοντας ανυπολόγιστα εκτεθειμένη την πατρίδα μας έναντι του Τούρκου κατακτητή.
Τα γεγονότα εξελίσσονται ραγδαία και ο κατακτητής της πατρίδας μας κερδίζει συνεχώς έδαφος παρουσιάζοντας ένα δήθεν καλό προσωπείο. Την ίδια ώρα, ο Νίκος Ανανστασιάδης με την μειοδοτική στάση που αβασάνιστα τηρεί ευθύς εξαρχής, ωθεί τα γεγονότα προς όφελος της Τουρκίας. Καταπλακώνοντας τα Εθνικά δίκαια του λαού μας, εξαφανίζουν περίτεχνα το Κυπριακό πρόβλημα από τον χάρτη.
Σήμερα παραδίδει στον κατακτητή στρατιωτικά αρχεία, αύριο τι άλλο θα τους δώσει; Έλληνες, εγερθείτε, μην φτάσουμε στο σημείο να πούμε η Κύπρος Εάλω...