Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Χρήστος Παππάς: Δεν πτοούμεθα και κρατάμε ψηλά την Σημαία - ΒΙΝΤΕΟ


Παρέμβαση Χρήστου Παππά στην ολομέλεια για την βομβιστική δολοφονική επίθεση κατά στελέχους και υποψηφίου της Χρυσής Αυγής, την ίδια στιγμή που ο εσμός των κομμάτων της διαπλοκής και των δημοσιογραφικών λακέδων της εξουσίας χαρακτηρίζει το τρίτο κόμμα της χώρας ως «εγκληματική οργάνωση» σέρνοντας μια δράκα κρατικοδίαιτων παρακρατικών έξω από την αίθουσα της δίκης στον Κορυδαλλό, όπου αφενός προπηλακίζει περαστικούς και αφετέρου απαιτεί την καταδίκη της Χρυσής Αυγής!

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής. τόνισε ότι δεν υπήρξε καμία καταδίκη της επίθεσης από κανένα από τα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου και με την ένοχη σιωπή τους έμμεσα επικροτούν την δολοφονική επίθεση. Παράλληλα σημείωσε πως δεν έγινε ούτε μία προσαγωγή και ο βρώμικος πόλεμος κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας συνεχίζεται. «Όσες δολοφονικές επιθέσεις, βόμβες, διώξεις, φυλακίσεις κι αν εξαπολύσει το καθεστώς, ο δίκαιος Αγώνας της Χρυσής Αυγής για την Ελλάδα και τους Έλληνες θα φέρει αποτέλεσμα!» Να γνωρίζουν, τα εγχώρια κέντρα  αλλά και ο εξωτερικός εχθρός που προσπαθεί να διαλύσει την χώρα, πως ότι και να κάνουν, εμείς ως Έλληνες και ως Εθνικιστές ΔΕΝ ΠΤΟΟΥΜΕΘΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΜΕ ΨΗΛΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ!», είπε χαρακτηριστικά.
Συμμορίες με τον μανδύα πολιτικών κομμάτων και με την προστασία πολιτικών κομμάτων καθώς και στρατευμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης έχουν εδώ και δύο σχεδόν χρόνια προλειάνει το έδαφος στο κόκκινο παρακράτος για δολοφονικές επιθέσεις σε βάρος στελεχών, μελών και φίλων του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Οι διωκτικές αρχές από την πλευρά τους, είναι πλήρως υποταγμένες στο δόγμα του αντισυνταγματικού τόξου: «Η βία κατά της Χρυσής Αυγής είναι νόμιμη»!
 Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή έχει στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα υποστεί δολοφονικές επιθέσεις και βομβιστικές ενέργειες, με αποκορύφωμα την θρασύδειλη δολοφονία των μελών της Γιώργιου Φουντούλη και Μάνου Καπελώνη. Κοινό σημείο όλων των τρομοκρατικών επιθέσεων εις βάρος του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος είναι το γεγονός πως αφενός κανένα κόμμα δεν καταδίκασε ποτέ τις επιθέσεις και αφετέρου η αστυνομία δεν έχει προβεί σε καμία απολύτως σύλληψη!
Στις μεθοδεύσεις αυτές και στην τρομοκρατία του αντεθνικού Κράτους και του κόκκινου και κάθε λογής και χρώματος παρακράτους, απαντούμε με ακόμη πιο ένθερμο πολιτικό και στα πλαίσια του Συντάγματος Αγώνα μέχρι την Τελική Νίκη του Ελλήνων!