Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Στο Ισραήλ τον Ιούλιο ο Καμμένος για προσκύνημα στο σιωνισμό!


Στο Ισραήλ τον Ιούλιο ο Καμμένος για προσκύνημα στο σιωνισμό!
Την ώρα που οι προπαγανδιστές της ελαφροδεξιάς των ΑΝΕΛ διασπείρουν για λόγους εσωτερικής κατανάλωσης ψευδείς και ανυπόστατες φήμες περί «στενότερης συνεργασίας Ελλάδος και Ρωσίας», ο ίδιος ο υπουργός Άμυνας φροντίζει να τις διαψεύσει τρέχοντας με την... γλώσσα κρεμάμενη να προσκυνήσει τον αμερικανοσιωνισμό!

Μετά λοιπόν την επίσκεψη στις ΗΠΑ, όπου μεταξύ άλλων ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ δήλωσε πως «η Ελλάδα θα βάλει πλάτη σε νατοϊκές επιχειρήσεις κατά του ISIS», ο Π. Καμμένος ανακοίνωσε πως θα επισκεφτεί το Ισραήλ κατά το διήμερο 19-21 Ιουλίου.
Στο ενδιάμεσο, είχε προλάβει να προτείνει την κατασκευή νατοϊκής βάσης στο Αιγαίο και συγκεκριμένα στην Κάρπαθο, διευκολύνοντας κατ' αυτό τον τρόπο τα σχέδια των αμερικανοσιωνιστών για στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Μέση Ανατολή. Πρόκειται βεβαίως, για την πάγια τακτική της ελαφροδεξιάς να παραδίδει τη χώρα στα νατοϊκά αφεντικά, χρυσώνοντας το χάπι στη κοινή γνώμη με ασυναρτησίες περί «προστασίας των εθνικών, κυριαρχικών μας δικαιωμάτων από τους εταίρους του ΝΑΤΟ». Διαχρονικά και κυρίως κατά τη διάρκεια κρίσεων έχει αποδειχτεί, πως η συγκεκριμένη θεωρία είναι όχι μόνο ασαφής αλλά πρακτικά αβάσιμη και συνεπώς εθνικά επικίνδυνη.
Εντούτοις, οι παλινωδίες Καμμένου στη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία και η προοπτική συμμετοχής της Ελλάδος σε ένα εγχείρημα σκοτεινό προς εξυπηρέτηση των αμερικανοσιωνιστών, κρίνονται εξόχως επικίνδυνες για την Πατρίδα. Διότι εάν οι ισλαμιστές δρομολογήσουν αντίποινα εντός της ελληνικής επικράτειας (η εισβολή χιλιάδων μουσουλμάνων λαθρομεταναστών στη χώρα μας ευνοεί προς αυτό το ενδεχόμενο), τότε οι πομπώδεις ανοησίες για Κούγκι και συναφή γραφικά ευφυολογήματα, δεν θα αρκούν για να αντιστρέψουν την κατάσταση.
Εν κατακλείδι, ο Καμμένος τηρεί απαρέγκλιτα την ακραία φιλοσιωνιστική γραμμή της προηγούμενης κυβέρνησης το οποίο αποδεικνύει και ποιος είναι το απόλυτο αφεντικό στο οποίο υποτάσσονται και το οποίο εξυπηρετούν όλες οι κυβερνήσεις του αντισυνταγματικού τόξου.