Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Δυναμικές παρεμβάσεις της «Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα» στο Δημοτικό Συμβούλιο - 4 ΒΙΝΤΕΟ


Δυναμικές παρεμβάσεις της «Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα» στο Δημοτικό Συμβούλιο - 4 ΒΙΝΤΕΟ
Ξενώνας Μεταναστών - Ναρκωτικά - Δημοτικοί Αστυνομικοί - Ραδιοφωνικός σταθμός 9,84 - Τουριστικά Τραίνα, ήταν μερικά από τα θέματα επί των οποίων τοποθετήθηκαν οι Συναγωνίστριες Ουρανία Μιχαλολιάκου και Δήμητρα Βελέντζα στην συνεδρίαση της 26ης Ιουνίου.

Η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ» στέκεται δίπλα στους κατοίκους της 7ης κοινότητας και στην απόφαση που έχει πάρει, τόνισε η Δήμητρα Βελέντζα, σε ό,τι αφορά τον Ξενώνα Μεταναστών που επιχειρείται πάση θυσία να τεθεί σε λειτουργία. Όπως είπε, το κτίριο είναι ακατάλληλο με πάρα πολλά λειτουργικά προβλήματα και δεν θα πρέπει να τεθεί σε λειτουργία μία εν δυνάμει υγειονομική βόμβα. Επίσης, υπογράμμισε ότι, οι παρανόμως εισερχόμενοι στην Χώρα μας, απολαμβάνουν της οικονομικής, επαγγελματικής, νομικής μέχρι και ψυχολογικής υποστήριξης από πολλές Μ.Κ.Ο., τα οικονομικά μάλιστα των οποίων ελέγχονται. Κονδύλια για αυτούς υπάρχουν, την στιγμή που δεν υπάρχουν για τον μαστιζόμενο Ελληνικό και Αθηναϊκό Λαό, συνέχισε στην τοποθέτησή της η Δήμητρα Βελέντζα.
H Ουρανία Μιχαλολιάκου απευθυνόμενη στον Δήμαρχο Καμίνη, ρώτησε τι θα γίνει με την μισθοδοσία Ιουλίου των Δημοτικών Αστυνομικών, αν θα πάρουν τουλάχιστον κάποια χρήματα έναντι. Ακολούθως, επανήλθε στο θέμα με τα τουριστικά τραίνα, γιατί δεν υπήρξε απάντηση από τον Δήμο, όσον αφορά τον βαθμό που εμπλέκεται στην αδειοδότηση και έγκριση των δρομολογίων. Σχετικά δε με την τοποθέτηση των 20 βυθιζόμενων κάδων, ζήτησε να ενημερωθεί σε ποιο στάδιο βρίσκεται το συγκεκριμένο έργο και η αποπληρωμή του, καθώς επίσης, και ποια είναι η εμπλοκή των τεχνικών υπηρεσιών στην χωροθέτηση.
«Έχουν εκλείψει τα ιδανικά, οι αξίες και η πατρίδα από την ψυχή και από το μυαλό του νέου, γι’ αυτό και αυξάνονται οι χρήστες ναρκωτικών», είπε στην τοποθέτησή της για το πρόβλημα των ναρκωτικών στο Δήμο η Ουρανία Μιχαλολιάκου. Παρουσίασε στοιχεία εκθέσεων που αναφέρουν την τεράστια αύξηση των χρηστών, το 80 % ξεκίνησε από χρήση κάνναβης με μέσο όρο ηλικίας 15,5 ετών! Ο Δήμος, όμως, προβάλλει τα ναρκωτικά δίνοντας άδεια για την διοργάνωση χασισοφεστιβάλ στο Σύνταγμα, τόνισε στην συνέχεια. Η «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» δεν διαχωρίζει τα ναρκωτικά σε ελαφριά και βαριά και θεωρεί ότι η πρόληψη είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό κομμάτι για την αντιμετώπιση τους.
"Ποιοι είστε εσείς που θα κρίνεται ποιο κόμμα είναι νόμιμο ή ρατσιστικό; Λαϊκό δικαστήριο είναι το δημοτικό συμβούλιο; Είμαστε νόμιμα εκλεγμένο κόμμα, στην Ευρωβουλή, στο Ελληνικό Κοινοβούλιο σε Δήμους και Περιφέρειες και κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητεί αυτό".
Καταπέλτης η Δήμητρα Βελέντζα, στο θέμα του Δημοτικού Ραδιοφωνικού Σταθμού της Αθήνας 9.84, ρωτώντας, σε μία ακόμα συνεδρίαση, γιατί δεν καλούν στις εκπομπές, τους εκπροσώπους του 16% των Αθηναίων Πολιτών. Καίριας σημασίας και τα ερωτήματα για το πόσο είναι συμβατές οι επιχορηγήσεις του Δήμου με την δυναμική του σταθμού, καθώς επίσης και, αν η παρούσα οικονομική του κατάσταση, θα του επέτρεπε να λειτουργήσει με τα δικά του έσοδα.