Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Αποκλειστικό “Εμπρός”: ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ: Αγοράζουν οικόπεδα σε όλη την Ελλάδα για να χτίσουν τζαμιά


Αποκλειστικό “Εμπρός”: ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ: Αγοράζουν οικόπεδα σε όλη την Ελλάδα για να χτίσουν τζαμιά
Όμιλος Τούρκων επιχειρηματιών με επικεφαλής τον μεγιστάνα Φερίτ Σαχένκ που συνδέεται άμεσα με τον Ταγίπ Ερντογάν, αναζητεί χώρους για την ανέγερση τζαμιών και τεμένων στην Αθήνα, την Θεσσαλονίκη και στην Πάτρα και γενικότερα σε πόλεις όπου ζει μεγάλος αριθμός μουσουλμάνων λαθρομεταναστών.

Προκειμένου δε να μην γίνουν αντιληπτοί, έχουν ως προκάλυμμα εταιρείες από το Κατάρ, που ειδικεύονται στην αγορά ακινήτων και μεγάλων εκτάσεων γης, μέσω θυγατρικών τους στο Λονδίνο και σε χώρες της Δυτικής Ευρώπης. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΕΜΠΡΟΣ, έχουν εντοπισθεί δύο - τρεις χώροι στην Αττική, οι οποίοι θα αγορασθούν από την JERMΥN STREET REAL ESTATE FUND IV LP, που είναι εταιρεία αραβικών - τουρκικών συμφερόντων με κύριο μέτοχο την Dogus Group, ιδιοκτησίας του Σαχένκ.
(Η συγκεκριμένη κοινοπραξία έχει αποκτήσει τον Αστέρα Βουλιαγμένης με μόλις 400 εκατ. ευρώ, όσο κάνει και ο άχρηστος ουρανοξύστης που αγόρασε για την στέγαση της θυγατρικής της Finansbank στην Κωνσταντινούπολη η Εθνική Τράπεζα).
Πρόκειται για εκτάσεις όπου υπάρχουν ήδη εγκαταλελειμμένα κτίρια, τα οποία με τις κατάλληλες τροποποιήσεις θα αποτελέσουν ιδανικό χώρο για τεμένη. Παράλληλα, αναζητούνται εντός των νομών Αττικής και Θεσσαλονίκης, οικόπεδα που δεν περικλείονται από κτίρια, προκειμένου να χτισθούν κτίρια, τα οποία αρχικά θα λάβουν άδεια λειτουργίας ως «πολιτιστικά κέντρα» και στην συνέχεια θα μετατραπούν σε οργανωμένους χώρους προσευχής και άλλων δραστηριοτήτων.
Ένα απ’ αυτά βρίσκεται στην περιοχή του Μαραθώνα όπου διαβιεί μεγάλος αριθμός μουσουλμάνων εποικιστών σουνιτικού δόγματος και το άλλο στο Θριάσιο Πεδίο. Σε αυτά δεν θα κατασκευασθούν τζαμιά που αποτελούν μόνο χώρο λατρείας -για την ακρίβεια είναι ευκτήριοι οίκοι-, αλλά τεμένη. Τα τελευταία μπορούν να χρησιμοποιηθούν όχι μόνο για τα τυπικά θρησκευτικά καθήκοντα των ισλαμιστών, αλλά μπορούν να λειτουργήσουν, κι εδώ είναι το ενδιαφέρον, και ως ιερατικές σχολές.
Εκεί θα μπορεί να διδάσκεται και να ερμηνεύεται το κοράνι και να έρχονται σε επαφή με πιστούς που είναι πρόθυμοι να ακολουθήσουν τις αρχές της σαρίας και τις οδηγίες που θα δώσουν οι μουλάδες. Για όσους δεν το γνωρίζουν, η λειτουργία τεμένους σε οποιοδήποτε σημείο όχι μόνο της Ελλάδας αλλά όλου του πλανήτη, το καθιστά αυτομάτως τόπο προορισμού για τους ισλαμιστές και δη τους σαλαφιστές, από τους κόλπους των οποίων ξεπήδησε το ISIS και η Αλ Κάιντα.
Τι κρύβεται πίσω από τον Σαχένκ
Στενός φίλος του Τούρκου προέδρου, με τον οποίο συχνά προσεύχεται στο Μπλε Τζαμί (Σουλτάναχμετ) είναι ο Τούρκος μεγαλοεπιχειρηματίας Φερίτ Σαχένκ, που έχει βάλει ως στόχο να επεκτείνει την αυτοκρατορία του και στην Ελλάδα εξυπηρετώντας τα σχέδια του κυβερνώντος κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚ PARTI), και προσβλέποντας στην σταδιακή μετατροπή της χώρας μας σε προτεκτοράτο της Άγκυρας.
Αυτή την στιγμή, σύμφωνα με την κατάταξη του περιοδικού «Forbes», βρίσκεται στην 395η θέση στην λίστα των πολυδισεκατομμυριούχων, με προσωπική περιουσία που ξεπερνά τα 3,4 δισ. δολάρια. Ο όμιλός του αριθμεί πάνω από 25 εταιρείες, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται και μια από τις μεγαλύτερες τράπεζες της Τουρκίας, η Garanti Bank, ενώ διαθέτει τουλάχιστον 16 κανάλια και ραδιόφωνα.
Παράλληλα, του ανήκει μια από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες της γείτονος χώρας με ειδικότητα στα υδροηλεκτρικά έργα, τους αυτοκινητόδρομους, τους λιμένες και τα νοσοκομεία. Τελευταία δε με πρόσχημα την εταιρεία ανθρωπίνου δυναμικού Humanitas και τις παραφυάδες της, έχει καταφέρει να διεισδύσει σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες.
Στην Ελλάδα, εκτός από την ανέγερση τζαμιών και τεμένων σε χώρους που θα αποκτήσει μέσω της τουρκο-αραβικής κοινοπραξίας (JSREF IV LP), έχει βάλει στο μάτι όλες τις μαρίνες στο Αιγαίο αλλά και στο Ιόνιο Πέλαγος.
Τις «υπόγειες συναλλαγές» του τις κάνει δια των κεφαλαίων που διαθέτει στην ισπανική τράπεζα Banco Bilbao Vizcaya Argentaria,  στην οποία εικονικά έχει παραχωρήσει ένα μέρος των μετοχών του στην Garanti.
Ο ίδιος έχει κατηγορηθεί από τις ρωσικές υπηρεσίες ασφαλείας ότι μέσω του υποκαταστήματος της τράπεζάς του, που έχει στην Μόσχα, χρηματοδοτούσε στο πρόσφατο παρελθόν, αποσχιστικές τάσεις των Τατάρων της Κριμαίας οι οποίοι διοικούνται από συγγενικό του πρόσωπο.
Ο απόφοιτος του αμερικανικού σχολείου της Ελβετίας (TASIS), θέλει εκτός των άλλων, να ανοίξει και στην χώρα μας εστιατόρια όπου μεταξύ άλλων θα σερβίρονται κατά την διάρκεια του Ραμαζανιού, τα δύο κυρίως γεύματα των μουσουλμάνων κατά τις ημέρες της νηστείας, το Σουχούρ πριν την Ανατολή και το Ιφτάρ μετά την δύση.
Ήδη, για τον σκοπό αυτό έχει αγοράσει τα εμπορικά σήματα των kitchenette (διεθνής κουζίνα) και Gina και Da Mario (ιταλική). Οι κινήσεις του, πάντως, έχουν προκαλέσει την αντίδραση των μουσουλμάνων άλλων εθνικοτήτων, που φοβούνται ότι θα καπελωθούν από την Τουρκία, η οποία φιλοδοξεί να αναδειχθεί σε ηγέτιδα δύναμη του σουνιτικού Ισλάμ, προκαλώντας την αντίδραση άλλων ισχυρών κρατών, όπως η Αίγυπτος και το Πακιστάν.
Δεν θα αποτελέσει, επομένως, έκπληξη, αν ξεσπάσει διαμάχη με απρόβλεπτες συνέπειες μεταξύ των ισλαμιστών που καθοδηγούνται από την Άγκυρα και όσων θέλουν να διατηρήσουν τον εθνικό χαρακτήρα τους.
Πάντως, το ανησυχητικό είναι ότι σε πολλά παράνομα τζαμιά, όπως αυτό που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Θηβών και Δωρίδος στο Αιγάλεω, έχουν εμφανιστεί ιμάμηδες που κηρύσσουν το θρησκευτικό μίσος κατά των ορθοδόξων χριστιανών, ξεχνώντας ότι βρίσκονται λαθραία στην Ελλάδα και η μη απέλασή τους οφείλεται καθαρά στα πολιτικά κόμματα της υποτέλειας και του μισελληνισμού που μας κυβερνούν.
Κι ακόμη δεν έχει ανοίξει το θέμα της επαναλειτουργίας του τζαμιού στο Μοναστηράκι, που ήδη έχει (ξανα)θέσει η τουρκική πλευρά στον ανεκδιήγητο Ελληνόφωνο υπουργό Εξωτερικών, πρώην συνδαιτυμόνα του Γιώργου (Τζέφρι) Παπανδρέου, γνωστού κι ως «ο σύντροφος Σουσλόφ», όταν ήταν στο ΚΚΕ.
Πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο που στην πρόσφατη σύνοδο των ΥΠ.ΕΞ. του ΝΑΤΟ στην Αττάλεια, χαρακτήρισε «θεϊκή ζαριά» το γεγονός ότι «Ελλάδα και Τουρκία βρίσκονται στο ίδιο κομμάτι του κόσμου», λέγοντας πως «Ο Θεός έπαιζε τάβλι και έφερε εξάρες. Η μία εξάρα στην Τουρκία, η άλλη σε εμάς».
Δεν χρειάζεται να προσθέσουμε τίποτε άλλο εμείς, ο άνθρωπος είναι δηλωμένος τουρκόφιλος.
Γ. ΦΡΑΓΚΟΣ


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apokleistiko-empros-sunagermos-agorazoun-oikopeda-se-olh-thn-ellada-gia-na#ixzz3h6HYJ388