Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

ΌΧΙ στην εθελοδουλεία προς τους διεθνείς τοκογλύφους


ΌΧΙ στην εθελοδουλεία προς τους διεθνείς τοκογλύφους
Πιστοί στο ραντεβού μας με την σύγχρονη Ιστορία του Έθνους και επιτακτικής ανάγκης για την Μελλοντική μας επιβίωση, εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές ψηφίζουμε ΟΧΙ.

Η Ελλάδα και οι Έλληνες υποφέρουν σιωπηλά εδώ και τουλάχιστον πέντε χρόνια, η Ελλάδα είναι δακτυλοδεικτούμενη, οι Έλληνες προσβάλλονται και η χώρα προβάλλεται σαν να είναι το πειραματόζωο της παγκοσμιοποίησης, που ξαφνικά φαίνεται να ξυπνά από έναν πολιτικοοικονομικό λήθαργο που κάποιοι της επέβαλλαν με δόλο.
Πόσο καιρό θα αντέξουμε τα συστημικά ΜΜΕ να παρουσιάζουν τους Έλληνες ανόητους και κλέφτες; Πόσο καιρό ακόμα θα ανεχόμαστε πολιτικούς σαν τον Α.Σαμαρά, Ε.Βενιζέλο, τον νεοφώτιστο κριτή των πάντων "ποταμίσιο" Θεοδώρακη, να μας κουνούν το δάχτυλο και να μας αναλύουν με σοβαροφάνεια ότι το ΝΑΙ αποτελεί λύση για το σημερινό αδιέξοδο που οι ίδιοι μας οδήγησαν; Το οτι η μεταπολιτευτική πολιτική σκηνή δεν υλοποίησε ποτέ την ιδέα του εκσυγχρονισμού του Ελληνικού κράτους είναι ένα γεγονός, που το χρεώνονται αυτοί του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, αυτοί δηλαδή, που ακόμα και σήμερα εμφανίζονται στην τηλεοπτική αρένα ως οι σωτήρες, ενω στην πραγματικότητα είναι οι ολετήρες του Έθνους.
Το 2003 ο Ρομάνο Πρόντι, πρόεδρος τότε της Ευρωπαϊκής επιτροπής, πρότεινε το δημόσιο εθνικό λογιστικό έλεγχο των κρατών της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά η Γαλλία, η Γερμανία και η Ιταλία αρνήθηκαν. Γνώριζαν ότι τα στοιχεία της Ελλάδας είχαν "φτιαχτεί", ήξεραν ότι ο λαός μας δεν γνώριζε τίποτα. Υπήρξε κανείς την περίοδο Σημίτη, την περιόδο του Χρηματιστηρίου, την περίοδο της επίπλαστης ευμάρειας που να ζήτησε την πολιτική αναδιάρθωση του Ελληνικού κράτους; 
ΟΧΙ κανείς ευρωπαίος δεν ζήτησε ποτέ τίποτα, αντιμετώπιζαν την Ελλάδα ως χώρα διακοπών και ατελείωτου χαβαλέ, με πολιτικό προσωπικό λιγούριδες του χρήματος και της καλής ζωής. Όλες οι μετέπειτα κυβερνήσεις (Κ. Καραμανλής,Γ. Παπανδρέου, Α. Σαμαρά) γνώριζαν ότι ο Κ. Σημίτης που σήμερα παει για καπουτσίνο στην Αγγλία έλαβε ακατάσχετα δάνεια από την Γκόλτμαν Σαχς , που συνιστούν επαχθή χρέη, προκειμένου να εμφανίσει στην Ε.Ε. Πλασματικά στοιχεία και να εντάξει την Ελλάδα στην ΟΝΕ, επιλογή σκόπιμη η οποία υπήρξε και ο επιθανάτιος βρόγχος της...
Το ΟΧΙ είναι ευκαιρία και θα είχε τεράστια ποσοστά την Κυριακή 5 Ιουλίου ΑΝ η κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ δεν είχε κλείσει τις τράπεζες την εβδομάδα που διανύουμε και είναι καθοριστική για το δημοψηφίσμα.
Το ΟΧΙ θα ξεπερνούσε το 70% αν η κυβέρνηση είχε χειριστεί την εναπομείνουσα ρευστότητα των Ελληνικών τραπεζών με σύνεση και εξ αρχής είχε σταματήσει να πληρώνει δόσεις σε ΕΚΤ και ΔΝΤ.
Το ΟΧΙ της Χρυσής Αυγής είναι το ΝΑΙ στα δημοψηφίσματα και στην εφαρμογή σε αυτό που ονομάζεται άμεση δημοκρατία . Το ΟΧΙ της Χρυσής Αυγής είναι το ΝΑΙ στο δικαίωμα του Ελληνικού λαού να πάρει την τύχη στα χέρια του, έστω και υπό αυτές τις δραματικές συνθήκες. Το ΟΧΙ της Χρυσής Αυγής είναι το ΝΑΙ στην δικαιοσύνη να κλείσει φυλακή αυτούς τους πολιτικούς που μας έφτασαν ως εδώ.
Το ΟΧΙ της Χρυσής Αυγής είναι το ΝΑΙ στην εκκαθάριση των συστημικών ΜΜΕ που ελέγχονται από βαρώνους και εξυπηρετούν συγκεκριμένες πολιτικές σκοπιμότητες εδώ και χρόνια. 
Το ΟΧΙ της Χρυσής Αυγής είναι το ΝΑΙ στην απελευθέρωση από τα δεσμά του παγκόσμιου τοκογλυφικού κεφαλαίου που ρουφά την ζωή μας μέρα με την μέρα. Το ΟΧΙ της Χρυσής Αυγής είναι το ΝΑΙ στην πολιτική κάθαρση που πρέπει να συντελεστεί σήμερα, που η πολιτική - δημοσιογραφική - οικονομική διαφθορά έχει πλέον αποκαλυφθεί. Το ΟΧΙ της Χρυσής Αυγής είναι το ΝΑΙ στην δικαιοσύνη να προχωρήσει με όλα τα στοιχεία εκείνα που διαθέτει και είναι πολλά, στην πολιτική κάθαρση που οι Έλληνες απαιτούν. Το ΟΧΙ της Χρυσής Αυγής είναι το ΝΑΙ στο αύριο της Ελληνικής οικογένειας που τόσο πολύ κυνηγήθηκε από τα "μεγάλα" ονόματα της σύγχρονης πολιτικής σκηνής: Κ. Σημίτης, Κ. Καραμανλής, Γ. Παπανδρέου, Α. Σαμαράς και που τα ονόματα τους στο απώτερο μέλλον θα γραφτούν με μελανά γράμματα.
Μέχρι και σήμερα ουδείς αποτόλμησε να προχωρήσει εμπράκτως στον λογιστικό έλεγχο του δημοσίου εξωτερικού χρέους. Να εντοπίσει και αποκαλύψει τις αιτίες και τους υπαίτιους που προκάλεσαν τις τεράστιες αυτές οφειλές της Ελλάδος, να το αναδείξει σε ζήτημα Εθνικό και να προχωρήσει σε καταλογισμό ευθυνών. Ουδείς, διότι άπαντες τελούν υπό τις προσταγές των "αγορών" , τακτική των οποίων είναι να επιλέγουν ηγεσίες διεφθαρμένες που να προκαλούν διαρκεί χρέη και ύστερα να έρχονται οι ίδιοι, με τον μανδύα των οίκων αξιολόγησης και να σκλαβώνουν έθνη και λαούς με την δουλεία των τόκων.
Σημαντικό είναι να θυμούνται οι Έλληνες την Κυριακή του δημοψηφίσματος, ότι το ΝΑΙ σημαίνει εκχώρηση Εθνικής Κυριαρχίας μιας και τα μνημόνια η αλλιώς και "αργός θάνατος" είναι  υπογεγγραμένα σε αγγλικό δίκαιο.  Με αυτά κατά νου και με τα μεγαλοκανάλια (Mega, ANT1, ΣΚΑΙ) που χρωστούν δισεκατομμύρια ευρώ, καθημερινά να μας βομβαρδίζουν να ψηφίσουμε ΝΑΙ και με πολιτικούς που θα έπρεπε να είναι  φυλακή, με χρεωκοπημένα κόμματα και αποκόμματα να ουρλίαζουν όλη μέρα ΝΑΙ εμείς για το καλό της πατρίδας λέμε ένα βροντερό ΟΧΙ!. 
Παγκάκης Παναγιώτης, οικονομολόγος - MBA