Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Η ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

 ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Αποτέλεσμα εικόνας για μπρεζινσκιΕίναι γνωστό ότι ο Ελληνισμός αποτελεί τον νούμερο ένα εχθρό για τα Ευρωατλαντικά-Εβραιομασονικά συμφέροντα, και από πολύ νωρίς αυτά τα κέντρα είχαν καταστρώσει στρατηγικές τέτοιες ώστε να μπορέσουν κάποια στιγμή, είτε να μας "σπάσουν", είτε να μας καταστρέψουν.
Είναι επίσης δεδομένο ότι αυτοί που φαίνονται πολλές φορές στο προσκήνιο δεν είναι τίποτα άλλό από βιτρίνες εκείνων που έχουν την πραγματική εξουσία στα χέρια τους και κινούν τα νήματα των παγκόσμιων εξελίξεων.
Οι αποφάσεις δεν παίρνονται στα Eurogroup ή στις συναντήσεις κορυφής όπως πολλοί αφελείς νομίζουν.
Οι αποφάσεις παίρνονται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, και έπειτα οι μαριονέτες πρόεδροι ή πρωθυπουργοί καλούνται να τις επικυρώσουν σε μια πράξη φυσιολογικής εξέλιξης των πραγμάτων.
Τίποτα δεν γίνεται, τίποτα δεν περνάει αν πρώτα δεν έχει την σύμφωνη γνώμη των κέντρων αυτών.
Κανένας Ευρωπαίος ή άλλος ηγέτης δεν μένει στην θέση του αν πρώτα δεν έχει ορκιστεί αιώνια πίστη και αφοσίωση σε αυτούς που έχουν στα χέρια τους την εξουσία να ρίχνουν και να ανεβάζουν κυβερνήσεις κατά το δοκούν.
Ένα τέτοιο κέντρο αν όχι το ισχυρότερο είναι η περίφημη τριμερής επιτροπή η οποία έχει μερικά από τα μεγαλύτερα και πιο ισχυρά "μπουμπούκια" ως μέλη ή ως ιδρυτές.
Η συγκεκριμένη δε επιτροπή είναι αυτή που κρύβεται και αποφάσισε το κούρεμα των καταθέσεων στην Κύπρο, αφού ένα από τα ιδρυτικά του μέλη ο Ζμπίγνιου Μπρεζίνσκι είναι σφοδρός πολέμιος της Ρωσίας και του προέδρου Πούτιν, μιας και πρόκειται για τον πρώην σύμβουλο ασφαλείας και γεράκι που έλυνε και έδενε επί κυβερνήσεως Κάρτερ.
Δεν είναι άλλωστε άγνωστο ότι ο συγκεκριμένος ήταν ο πραγματικός πρόεδρος, αυτός που χωρίς την σύμφωνη γνώμη του ο Κάρτερ δεν διανοούνταν να αποφασίσει το παραμικρό.
Αυτός ο τύπος είχε δε εκφράσει τις "ανησυχίες" του για τυχόν προσέγγιση Ελλάδος-Ρωσίας με αφορμή την οικονομική κατάσταση στην χώρα, καθώς και τις επιπτώσεις που αυτές θα είχαν ως προς το ΝΑΤΟ  και την συνοχή του.
Έτσι ο Πολωνός μετανάστης έπαιξε καθοριστικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις και στις πολιτικές εξελίξεις που αφορούσαν τον Ελληνισμό.
Στην Κύπρο λοιπόν βρήκε μια καλή ευκαιρία να χτυπήσει τους Ρώσους και τους φίλους του Προέδρου της Ρωσίας κερδίζοντας τόσο στο πολιτικό-στρατηγικό επίπεδο από μια διατάραξη των σχέσεων Κύπρου- Ρωσίας, όσο και χτυπώντας το Ρωσικό επιχειρείν δημιουργώντας προηγούμενο σε Ευρωπαικό επίπεδο.
Η διορατικότητα όμως της Ρωσικής κυβέρνησης απέτρεψε με κατάλληλους χειρισμούς την ρήξη στις σχέσεις των δύο κρατών, ενώ ακόμα και το ανδρείκελο Ανα(ν)στασιάδης δεν μπόρεσε να κρύψει τον εκνευρισμό του από αυτές τις μεθοδεύσεις που έγιναν χωρίς εκείνος καν να ρωτηθεί ή να ενημερωθεί, δείγμα το πως και με ποιους τρόπους λαμβάνονται οι αποφάσεις στην "Ενωμένη Έυρώπη" του σήμερα.
Κανένας δεν λογαριάζει τα δύο Ελληνικά κράτη αφού θεωρούνται αδύναμα πολιτικά και εσαεί υποτελή, λόγω διεφθαρμένου πολιτικού δυναμικού το οποίο μπορεί εύκολα να χρηματιστεί ή να εκβιαστεί.
Κοινώς αποτελείται από δειλούς, λαμόγια και απατεώνες.
Ο άλλος δε κηφήνας της παγκοσμιοποίησης που έπαιξε καθοριστικό ρόλο για τα όσα βιώνουμε σήμερα ως Ελληνισμός είναι ο γνωστός μας.....Ροκφέλερ.
Ιδρυτής και αυτός μαζί με τον Μπρεζίνσκι της τριμερούς επιτροπής ενδιαφέρεται για τα πετρέλαια και τα αποθέματα φυσικού αερίου της Μεσογίου μέσω των εταιριών του, αφού από την Standard Oil πρόερχονται ΟΛΕΣ οι σημερινές πολυεθνικές πετρελαίου όπως η BP η Mobil και άλλες.
Για να μπορέσει όμως να επιτευχθεί ένα τέτοιο σχέδιο με την παράλληλη εξόντωση κάθε αντίστασης του Ελληνισμού, έπρεπε να συμφωνήσει και ο επικυρίαρχος της Ευρώπης και η κυβέρνηση του η οποία αποτελεί ολόθερμο συνοδοιπόρο τους.
Μπένε- Μπέριτ και τριμερής είχαν απανωτές συναντήσεις με την καγκελάριο που ανέβασαν στην εξουσία στη Γερμανία, την Άνγκελα Μέρκελ, έτσι ώστε να οριστικοποιηθεί το σχέδιο υφαρπαγής και πλήρως υποδούλωσης των Ελλήνων.
Σύμφωνα με αυτό το σχέδιο έπρεπε:

1) Να διασφαλιστεί η συνοχή της Δυτικής συμμαχίας και η αποτροπή εισόδου της Ρωσίας στην Ελλάδα ως στρατηγικός παίκτης.

2) Να διασφαλιστεί η εσαεί εκμετάλλευση των πλουτοπαραγωγικών πηγών της Ελλάδας από εταιρείες συμφερόντων Ροκφέλερ.

3) Να υφαρπαγούν αυτές με "νομότυπο" τρόπο έτσι ώστε να μην συναντήσουν εξωθεσμικές ή άλλες αντιδράσεις.

4) Να εξασφαλιστεί μερίδιο από την λεία προς την Γερμανία με μεθόδους και συμφωνίες που δεν θα προκαλούσαν υποψίες για τον ρόλο της σε όλη αυτή την επιχείρηση όπως έγινε στην Κύπρο.

Έτσι στις 15 Μαρτίου 2013 έγινε στο Βερολίνο η ετήσια συνέλευση της τριμερούς στο Βερολίνο (με την συμμετοχή και μελών της Μπένε-Μπέριτ) και στις 16 Μαρτίου 2013 αποφασίστηκε το τραπεζικό κούρεμα στην Κύπρο!!!!!!!!

Η απόφαση είχε παρθεί.

Σήμερα στην Ελλάδα η συγκυβέρνηση των νέων προθύμων εκχωρεί στο ταμείο αξιοποίησης-ξεπουλήματος περουσιακά στοιχεία αξίας 50 δις που φυσικά δεν είναι άλλα από τα κοιτάσματα μετάλλων και υδρογοναθράκων της Ελληνικής επικράτειας.
Παράλληλα η Γερμανία σε αντάλλαγμα αποκτά τις άδειες έρευνας και εξόρυξης στην Αλβανία, στο Ιόνιο, και βόρεια της Κέρκυρας, σε περιοχές μάλιστα που έχουν καταπατήσει οι Αλβανοί (ανήκουν στην Ελληνική ΑΟΖ) με την σύμφωνη γνώμη τόσο των κυβερνήσεων ΝΔ (Καραμανλή) όσο και των κυβερνήσεων των μνημονίων.

Μιλάμε για την απόλυτη εσχάτη προδοσία!!!!!!

Παράλληλα η Γερμανία δίνει εγγυήσεις στην Αλβανία για ευνοική μεταχείριση σε διμερή θέματα που αφορούν εδαφικές και όχι μόνο διαφορές, όχι με την ίδια, αλλά με την Ελλάδα!!!!!!!!
Ενώ προχωρά σε αθρόες επενδύσεις στα Τουρκικά παράλια και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου (περιφερειακά αεροδρόμια και όχι μόνο), σαν αυτοί όλοι οι γεωγραφικοί χώροι να αποτελούν ενιαία οντότητα και όχι δύο διαφορετικά γεωγραφικά διαμερίσματα και κράτη.
Μήπως ξέρουν κάτι που εμάς μας διαφεύγει;
Μήπως οι νεόκοποι νενέκοι έχουν δώσει τα πάντα εκτός από το......εσώρουχο τους, προκειμένου να παραμείνουν όπως και οι προηγούμενοι στην εξουσία;

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το παιχνίδι είναι υψηλής στρατηγικής, υψηλού ρίσκου, για να αφεθεί στις τύχες ερασιτεχνών ή απατεώνων πολιτικών σαν τους δικούς μας.
Απλά επειδή έξω ξέρουν τι λαμόγια είναι, προσπαθούν να σφίξουν τα χαλινάρια όσο περισσότερο μπορούν, για να εξασφαλίσουν το αίσιο τέλος του σχεδίου τους.
Εξ ου και η άγρια επιτήρηση που θέλουν να επιβάλουν και να εφαρμόσουν στα πάντα και σε όλους.

Φυσικά σε όλο αυτό το σχέδιο είναι ευπρόσδεκτοι όλοι όσοι είναι διατεθειμένοι να πουλήσουν όχι απλά την χώρα, αλλά και την μάνα τους την ίδια.
Όλα τα (απο)κόμμτα, όλα τα ΜΜΕ, όλη η οικονομική και τραπεζική ελίτ είναι καλοδεχούμενη, αρκεί να βλέπει αλλά να κάνει το κορόιδο, να αποπρασανατολίζει και να πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες.
Οι δε εκείνοι που προσπαθούν να αναδείξουν τα ανίερα σχέδια τους και είναι μη ελεγχόμενοι, αποτελούν τους μισητούς και θανάσιμους εχθρούς τους, που πρέπει να εξοντωθούν είτε πολιτικά, είτε ακόμα και φυσικά.

Και αυτόν το καιρό μόνο μία πολιτική δύναμη έχει το κουράγιο να αντιστέκεται και να μάχεται μόνη εναντίον όλων, και αυτή δεν είναι άλλη από την παράταξη των Ελλήνων Εθνικιστών, που πρέπει σύμφωνα με απόρρητα σημειώματα της Αμερικανικής πρεσβείας να συντριβεί, αφού αποτελεί τον πιο ειλικρινή φίλο της ιδέας μιας Ρωσικής προσέγγισης, όπως χαρακτηριστικά αναφέρονται σε αυτά.
Τώρα όλα μπαίνουν στην θέση τους, και πράγματα αθέατα έρχονται στο φως, για να αναδείξουν τον ρόλο και την στάση όλων εκείνων που έχτισαν όνομα και καριέρες πάνω στο πτώμα των Ελλήνων και του Ελληνικού Έθνους.
Το αν θα τους αφήσουμε να πραγματοποιήσουν τα σχέδια τους επαφίεται απλά στον πατριωτισμό των Ελλήνων.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

YΓ:: Αλήθεια πως απόρρητες εκθέσεις της Αμερικανικής πρεβείας μιλάνε για "θανατηφόρα εμπλοκή Εθνικιστών και αριστεριστών".
Και γιατί αυτή θεωρείται η στιγμή "καθοριστική καμπή" για την αναχαίτηση του Ελληνικού Εθνικισμού;
Ήξεραν κάτι;
Μήπως οργάνωσαν κάτι;
Και αν ναι με ποιους, και με τι απώτερο σκοπό.
Ποιοι είχαν στοχοποιηθεί, γιατί και από πότε.
Γιατί παρακολουθούνταν οι Έλληνες Εθνικιστές, με ποιανού εντολή, πόσα αντίγραφα αυτών των παρακολουθήσεων υπάρχουν, και που αυτά κατέληγαν.
Σύντομα κοντά σας.