Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Γάτα η μάνα της Βαλαβάνη! Όχι μόνο το μυρίστηκε αλλά ειδοποίησε κι άλλους συγγενείς για το επερχόμενο capital control


Δεν ήταν μόνο η μάνα της Βαλαβάνη, που χωρίς βεβαίως να έχει «εσωτερική πληροφόρηση» -μιας και ήταν… τσακωμένη με την κόρη της την… σοσιαλίστρια- έβγαλε τους «κόπους μιας ζωής» από την τράπεζα στο παρά πέντε των capital controls.

Όπως αποκάλυψε το «Πρώτο Θέμα», κι άλλοι δύο συγγενείς της (πρώην) υπουργάρας «σήκωσαν» χιλιάδες ευρώ, πριν κλείσουν οι τράπεζες. Πρόκειται για έναν ανιψιό και έναν εξάδελφο της Βαλαβάνη, οι οποίοι έκαναν ανάληψη σημαντικών ποσών από τράπεζες του Ηρακλείου, πριν επιβληθούν οι σχετικοί περιορισμοί. Μάλιστα ο ένας από τους δύο ακόμη συγγενείς, πρόλαβε και πήρε 120.000 ευρώ μόλις μία ημέρα πριν από το κλείσιμο των τραπεζών, ενώ ο άλλος μερικές ημέρες νωρίτερα.
Ποια ήταν η αντίδραση της Βαλαβάνη στις αποκαλύψεις; Η… γνωστή. Ότι δεν έχει καμία σχέση με τις ενέργειες των συγγενών της, γιατί έχει… χρόνια να επικοινωνήσει μαζί τους. Προφανώς, η μαντάμ, εκτός από τη μάνα της, είναι… τσακωμένη και με όλους τους υπόλοιπους συγγενείς της!
(ΥΓ): Δε μπορείτε να πείτε, γάτα με πέταλα η μάνα της Βαλαβάνη, που… μυρίστηκε το capital control από… χιλιόμετρα. Και δεν το κράτησε μυστικό για πάρτη της, αλλά το σφύριξε και στους λοιπούς συγγενείς! Ερήμην βεβαίως της κακομοίρας της (πρώην) υπουργού μας, που παρότι δεν ξέρει τίποτα για όλες αυτές τις ιστορίες, διασύρεται άδικα των αδίκων από τον… κίτρινο Τύπο!