Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Να γιατί... τα βάφει ο Έλληνας Λένιν - Λαφαζάνοφ! Ξεσπάθωσε πάλι κατά του dear Alexis


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Να γιατί... τα βάφει ο Έλληνας Λένιν - Λαφαζάνοφ! Ξεσπάθωσε πάλι κατά του dear Alexis
Γράφει ο Αντίοχος
Ένα σημαντικότατο παραλειπόμενο από την προχθεσινή συγκέντρωση-επίδειξη δύναμης των Λαφαζανίστας στον Πανελλήνιο, είναι και η εξαγγελία του Λαφαζάνη για ίδρυση όχι κόμματος σε πρώτη φάση, αλλά οργάνωσης νεολαίας που φιλοδοξεί να εκφράσει το «όχι» του λαού στο δημοψήφισμα:
«Τέλος από αυτό το βήμα θέλω να κλείσω χαιρετίζοντας την αδούλωτη νεολαία του «ΟΧΙ», η οποία με την ψήφο και της συμμετοχή της στις πλατείες μας έκανε πάλι , μετά από πολλά χρόνια υπερήφανους. Θέλω επίσης να υπογραμμίσω ότι είναι καιρός να επιχειρήσουμε να ανασυγκροτήσουμε και αν επαναθεμελειώσουμε στις γραμμές μας και με σύγχρονους βαθιά ταξικούς όρους μια ριζοσπαστική νεολαία που θα αναλάβει να χτίσει το ελπιδοφόρο προοδευτικό αύριο αυτής της χώρας».
Εδώ προφανώς βρίσκεται και η απάντηση σε ερώτημα που θέσαμε προ ημερών, αν τα βάφει (τα μαλλιά του) ο 65χρονος «Έλληνας Λένιν». Ασφαλώς και τα βάφει, αλλά μην τον παρεξηγείτε, γιατί στην περίπτωσή μας το βάψιμο είναι… αναπόφευκτο. Διότι, πως αλλιώς θα ηγηθεί ο Λαφαζάνης της οργάνωσης νεολαίας; Με… άσπρα μαλλιά; Γίνεται; Αμ δε γίνεται!

Ξεσπάθωσε ο «Έλληνας Λένιν»
Μεγάλα… γλέντια και αρχηγική εμφάνιση του Λαφαζάνη, είχαμε χθες το βράδυ στο γήπεδο του Πανελληνίου. Βέβαια, η όλη εκδήλωση των Λαφαζανίστας-Αριστεροπλατφορμίστας ήταν για τα… γενέθλια της (λενινιστικής εμπνεύσεως) ιστοσελίδας iskra.gr., ωστόσο ο σκοπός ήταν η επίδειξη δύναμης προς τους… Τσιπρίστας.
Στο δρώμενο συμμετείχαν ο παππούλης Γλέζος, ο διαθέτων 19 ακίνητα Στρατούλης, ο Χουντής (αυτός που κρύφτηκε στην ευρωβουλή…), ο Λαπαβίτσας, η Αμανατίδου (η αντιπρόεδρος της βουλής τους, με το πορτραίτο του Λένιν στο γραφείο της), ο… κομμαντάντε Ήσυχος, ο μπαμπάς της… πολυταξιδεμένης κόρης του Μηλιού, που κάνει Χριστούγεννα στο πολυτελέστερο θέρετρο του κόσμου, ο γαμπρός του Άντριου Παπάντριου, Κατσανέβας και άλλα… φρούτα εποχής.
Ο επικεφαλής των Λαφαζανίστας, ευρισκόμενος σε μεγάλα κέφια (μιας και προσεχώς θα πραγματοποιήσει το όνειρο της ζωής του, γινόμενος –επιτέλους!- αρχηγός κόμματος – κόμμα να’ ναι κι ότι να’ ναι!) τάχθηκε υπέρ της αμφισβήτησης και ρήξης με το ευρωπαϊκό σύστημα και την ευρωζώνη, προτείνοντας την έξοδο από το ευρώ και την επιστροφή στο εθνικό νόμισμα.
Μάλιστα, κάλεσε την κυβέρνηση να διακόψει εδώ και τώρα τις διαπραγματεύσεις με την “τερατρόικα” για το τρίτο μνημόνιο και κάλεσε την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να ανοίξει το κόμμα και την κοινωνία έτσι ώστε να αρχίσει μία συζήτηση για επιστροφή στη δραχμή.
Φυσικά, ο… πολυπράγμων Λαφαζάνης απέφυγε επιμελώς να εξηγήσει το σχέδιό του για επιστροφή στη δραχμή και καλύφθηκε πίσω από τις συνήθεις πομπώδεις εξαγγελίες, για «εθνικοποίηση των τραπεζών», «μεγάλη αναδιανομή του πλούτου» και άλλα τέτοια… ηρωικά, του στυλ «απάνω τους και τους φάγαμε».
Ωστόσο, ενώ άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση (την οποία εξακολουθεί να στηρίζει εφόσον δεν αποχωρεί από τον ΣΥΡΙΖΑ), στη συνεχεία κατηγόρησε τα ΜΜΕ πως υπονομεύουν την… ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ και της αριστεράς. Πονηρούλης ο «Έλληνας Λένιν», κρατάει και την… πισινή.
Άλλος με τη βάρκα μας; Πέντε κρίκοι ένα τάλιρο, για περάστε παρακαλώ, πλούσια δώρα…