Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

ΣΧΕΔΙΟ ΑΚΡΩΤHΡΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ:ΚΩΔΙΚΟΣ "BULGRAVIA"


                                                ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Αποτέλεσμα εικόνας για ελλαδα χαρτηςΈνας από τους λόγους που το κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών έχει δεχτεί τόνους λάσπης και συκοφαντίας από τα σαπιοκάναλα-τουρκοκάναλα και από τους υποτακτικούς του κλεπτοκρατικού τόξου, είναι ότι σε σχέση με εκείνους που τους νοιάζει η τσέπη τους και η καρέκλα τους, εμάς μας νοιάζει η Ελλάδα και οι Έλληνες.
Και όπως είχε πει και πρώην γενικός γραμματέας κυβέρνησης και όχι μόνο, "χαλάμε την πιάτσα".
Την πιάτσα της αρπαχτής, των μαύρων κάτω από το τραπέζι, των προδοτικών συμπεριφορών και πράξεων.

Έτσι σήμερα συνεχίζοντας τα αποκαλυπτικά μας άρθρα θα φωτiσουμε ένα ακόμα υποχθόνιο σχέδιο, που αυτή την φορά αποβλέπει στην εφαρμογή της τελικής λύσης για την Έλλαδα, εκεί όπου θέλουν να καταλήξουν τα πράγματα τα ξένα Ευρωατλαντικά κέντρα καθώς και τα εγχώρια υποτακτικά τους, στον εδαφικό διαμελισμό της χώρας μας.

Όταν αποφασίστηκε ο διαμελισμός της Γιουγκοσλαβίας και η δημιουργία εύκολα χειραγωγίσημων κρατιδίων από την Δύση, ένα τέτοιο μόρφωμα όπως τα Σκόπια ήταν αδύνατο να επιζήσει επί μακρόν χωρίς το απαραίτητο στρατηγικό βάθος και με την πληθυσμιακή σύνθεση που αυτό είχε.
Παράλληλα δεν διέθετε και επαρκείς πόρους ώστε αυτό να μπορεί να συντηρηθεί, κάνοντας την διατήρηση του έναν διαρκή πονοκέφαλο για τους αρχιτέκτονες του όλου σχεδίου επαναχάραξης των συνόρων στα Βαλκάνια.

Η λύση που προτάθηκε τότε και που ανέκαθεν ευνοούνταν στην απέναντι μεριά του Ατλαντικού, ήταν η αποκοπή ενός μεγάλου μέρους της Ελληνικής επικράτειας και η συνένωση του με το μόρφωμα, με πρωτευούσα την Θεσσαλονίκη.
Αυτό θα εξασφάλιζε τη απόλυτη λύση στα εξής προβλήματα που οι Αγγλοσάξονες αντιμετώπιζαν.

1) Οικονομική βιωσιμότητα του νέου μορφώματος μέσω του ορυκτού πλούτου της Μακεδονίας και του λιμανιού της Θεσσαλονίκης.

2) Κεντρικό έλεγχο ολόκληρης της χερσονήσου.

3) Ψαλίδισμα των "ενοχλητικών και ατίθασων Ελλήνων".

4) Εξυπηρέτηση των μακροπρόθεσμων Τουρκικών βλέψεων και επιδιώξεων καθώς και των Ισραηλινών. 
    (Τότε οι σχέσεις Τουρκίας-Ισραήλ ήταν κάτι παραπάνω από συμμαχικές).


5) Θα προωθούνταν τα σχέδια της παγκοσιοποίησης στην περιοχή πιο εύκολα και γρήγορα.

6) Θα αποκόπτονταν τελείως οποιαδήποτε σκέψη- απόπειρα για μελλοντική διείσδυση της Ρωσίας στην περιοχή.

Για να πετύχει αυτό το εγχείρημα που χαρακτηρίστηκε "μακροχρόνιας πνοής και σχεδιασμού" έπρεπε να υπάρξουν κάποιες προυποθέσεις.

1) Η αδυναμία της Ελλάδας να αντιδράσει.
    Αυτό θα μπορούσε να επιτευχθεί όπως αναφερόταν στο σχέδιο είτε με πολιτικούς τρόπους, είτε με οικονομικούς  τρόπους είτε με στρατιωτικούς.
    Επειδή η χώρα είναι μέλος του ΝΑΤΟ αποφασίστηκε η τρίτη επιλογή να μην εξεταστεί καν.
    Έτσι έμειναν διαθέσιμες οι άλλες δύο, οι οποίες μελετήθηκαν επισταμένως από τα Αμερικανικά think tanks και από τις  
    Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες για να εντοπιστούν οι βέλτιστες λύσεις.
    
Ο οικονομικός πόλεμος που δέχεται η χώρα σήμερα αποτελεί (όπως και η στοχοποίηση της ) εφαρμογή παραμέτρων του σχεδίου.

2) Κατάλληλες κυβερνήσεις από πολιτικούς με μειωμένες αντιστάσεις ως επί των πλείστων, αριβίστες και τυχοδιώκτες, που θα τους νοιάζει η προσωπική και κομμματική τους επιβίωση, παρά αυτή του κράτους ή του λαού που κυβερνούν.

Από το 1974 η Ελλάδα μόνο τέτοιες κυβερνήσεις διαθέτει.

3) Κατάλληλο ανθρώπινο προσωπικό που θα στηρίξει τα πλάνα για την αποκοπή των Ελληνικών εδαφών.
      
Ως τέτοια προτάθηκαν τα στίφη των λαθρομεταναστών μουσουλμάνων.
Για τον λόγο αυτό CIA και MIT μαζί με την Μοσάντ κατέστρωσαν σχέδιο προώθησης "κατατρεγμένων" στην Ελλάδα και εγκατάστασης τους στις γεωγραφικές ζώνες ενδιαφέροντος του σχεδίου.

4) Αντιπολίτευση κατάλληλων εκπαιδεμεύνων (απο)κομμάτων τα οποία θα στηρίξουν διακκοματικά το παραπάνω σχέδιο.

Είναι η λεγόμενη "αντιπολίτευση των προθύμων".

5) Αδυναμία των Ελληνικών ΕΔ να αντιδράσουν μέσω της υπονόμευσης της μαχητικής τους ικανότητας.

Μια από τις προτεραιότητες των εκάστοτε μνημονίων είναι πάντα η απόλυση προσωπικού των ΕΔ, παρά το δημογραφικό πρόβλημα, και η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συρρίκνωση και απαξίωση των οροφών τους.

6) Απόλυτα ελεγχόμενο μιντιακό περιβάλλον.

Δεν νομίζουμε ότι εδώ χωρά οποιαδήποτε επεξήγηση.

7) Όσο το δυνατόν εκμαυλισμένο και φοβισμένο Ελληνικό λαό, ώστε να μην καταλάβει που στο τέλος οδηγούνται τα πράγματα παρά μόνο όταν αυτά θα έχουν συντελεστεί.

Εδώ σημαντικό ρόλο παίζουν το παρακράτος και οι μαύρες επιχειρήσεις αποπροσανατολισμού σε συνεργασία με τα ΜΜΕ.

8) Αποσυναρμολόγηση-αποσάθρωση όλων των κρατικών δομών έτσι ώστε να μην υφίσταται οργανωμένο κράτος.

Εδώ τον ρόλο αυτό έχει αναλάβει η τρόικα και οι λεγόμενες "μεταρρυθμίσεις".

Το σχέδιο λοιπόν προβλέπει συγκεκριμένα βήματα που περιλαμβάνουν.

α) Την εξέγερση των μουσουλμάνων λαθρέποικων που θα έχουν πολιτογραφηθεί "'Ελληνες".

Θα ζητούν σύμφωνα με το σχέδιο "ίση μεταχείρηση" των θρησκευτικών τους "ελευθεριών" καθώς και πλήρη σεβασμό στα "δικαιώματα τους".
Το συγκεκριμένο σχέδιο (τελική φάση) θα ξεκινήσει με την πληθυσμιακή αύξηση αυτών από 25% έως 35% στην ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας.

β) Εκτεταμένα επεισόδια με αντάρτικο πόλης, που θα οδηγήσουν την κυβέρνηση (σε συνεννόηση) να βρει την δικαιολογία να καλέσει δυνάμεις του ΝΑΤΟ για να επιβάλουν την τάξη, αφού οι Ελληνικές ΕΔ θα έχουν περιπέσει σε κατάσταση ακινησίας-αχρηστίας λόγω περικοπών.

γ) Προβοκάτσιες και μαύρη προπαγάνδα από τα εγχώρια και διεθνή μέσα, για να πειστεί ο Ελληνικός λαός ότι παρόλο που θα είναι επώδυνος ο εδαφικός ακρωτηριασμός, εντούτοις είναι η μόνη "λογική" λύση που του εγγυάται ένα "βιώσιμο μέλλον".

Εδώ θα έρθουν διαβεβαιώσεις από ΕΕ και ΗΠΑ για γενναιόδωρη χρηματοδότηση και ανοικοδόμηση της εναπομείναντας χώρας (εδώ θα γίνει κούρεμα χρέους και όχι νωρίτερα), για να χρυσωθεί το χάπι.

δ) Παράλληλη επθετική ενέργεια των Τούρκων σε Θράκη και Αιγαίο για να δώσουν επιχειρήματα στην ντόπια κατοχική κυβέρνηση ότι δεν μπορούσε να κάνει τίποτα, αλλά και για να δείξει το "πατριωτικό της προφίλ", χτίζοντας έτσι το άλλοθι της ως προς το έγκλημα για την προδοσία της Μακεδονιάς.

ε) Επιχειρήσεις Αλβανικών παραστρατιωτικών ομάδων στην ευρύτερη περιοχή εννατίον κρατικών και άλλων υποδομών, έτσι ώστε τα σώματα ασφαλείας να περιπέσουν σε κατάσταση αφασίας λόγω του χάους που θα έχει δημιουργηθεί.

ζ) Υποστήριξη επιμελητείας και επικοινωνιών από Αμερικανικούς (Ιταλία) και Τουρκικούς σταθμούς εντός και εκτός της χώρας.

Έστι σε πρώτη φάση προβλέπεται από τις δυνάμεις του ΝΑΤΟ η χάραξη ζώνης ασφαλείας που θα περιλαμβάνει όλα τα εδάφη που πρόκειται να αποκοπούν, και σε δεύτερο ευνοικό για αυτούς χρόνο, η προκήρυξη δημοψηφίσματος  με το ερώτημα της ανεξαρτησίας της περιοχής ή όχι.

Στο ενδιάμεσο δε οποιαδήποτε κρατική ή άλλη δομή έλεγχε την εν λόγω περιοχή, αυτή ή θα κλείσει ή θα μεταβιβαστεί στις δυνάμεις του ΝΑΤΟ που θα ορίσουν τοποτηρητή-κυβερνήτη.

Η Ελληνική διοίκηση παύει πλέον να ισχύει, και η χώρα μέσω της προδοτικής κυβέρνησης υπογράφει την αναγνώριση της ντε φάκτο αποκοπής Εθνικού εδάφους, με τον όρο ότι αν στο μελλοντικό δημοψήφισμα οι κάτοικοι ψηφίσουν υπέρ της παραμονής της Μακεδονίας στον κορμό της Ελλάδας, το ΝΑΤΟ θα την σεβαστεί, και αυτό θα γίνει για να μετριαστούν οι αντιδράσεις αλλά και για να τονιστεί ο........."σεβασμός στην διεθνή έννομη τάξη και δημοκρατία" (τα παραμύθια δηλαδή των πορτοκαλί επαναστάσεων).

Πράγμα που δεν πρόκειται να γίνει ποτέ, αφού από την κήρυξη της ζώνης ασφαλείας, θα ξεκινήσει ένα οργανωμένο σχέδιο διωγμού των Ελλήνων από όλες αυτές τις περιοχές με στοχευμένες επιθέσεις εναντίον τους από μουσουλμάνους, στα πρότυπα των γεγονότων της Πόλης και του ξεριζωμού της εκεί Ελληνικής κοινότητας.

Η νέα χώρα θα ονομαστεί BULGRAVIA (Μπουλγκράβια) και αυτό είναι και το κωδικό όνομα της όλης επιχείρησης.

Μάλιστα κάποτε (αρχές της δεκαετίας του ενενήντα) έγινε ύστερα από καταγγελίες έρευνα της εισαγγελίας, από τον αντιεισαγγελέα Αγγελή, και βρέθηκαν τόνοι αποδεικτικού υλικού όπου χρειάστηκε φορτηγό για να μεταφερθούν.
Όταν αυτό το γεγονός έγινε γνωστό εφαρμόστηκαν έκτακτα πρωτόκολλα, και κλιμάκια της ΕΥΠ μπούκαραν μετά από εντολή της CIA και της τότε κυβέρνησης και εξαφάνισαν τα πάντα.
Τα στόματα έκλεισαν, και οι χάρτες που υπήρχαν μέσα  με τις δυνάμεις τοποθετημένες, τα ονόματα πρακτόρων και προβοκατόρων, τις ομάδες δράσης των μαύρων επιχειρήσεων και των δολιοφθορών, παραδόθηκαν στην........Αμερικανική πρεσβεία ως κρατικό Αμερικανικό υλικό που είχε υποκλαπεί!!!!!!!!

Ποτέ ο συγκεκριμένος αντιεισαγγελέας αναφέρθηκε στη εν λόγω υπόθεση ή στην μυστική οργάνωση στην οποία έκανε έφοδο και βρέθηκαν όλα αυτά τα στοιχεία.
Ακόμα και αυτοί που τα κατείχαν αφέθηκαν στην........ησυχία τους........

Η δε επόμενη φάση του σχεδίου ξεκίνησε στην περίοδο διακυβέρνησης Παπαδήμου, όπου πουλήθηκαν δικαιώματα σε αυτούς που έπρεπε, έτσι ώστε να γίνουν οι απαραίτητες προπαρασκευαστικές ενέργειες στη ευρύτερη περιοχή.
( Άδειες εξεύρεσης και εκμετάλλευσης πολύτιμων ορυκτών μετάλλων, χαρτογράφησης και εγκατάστασης κατάλληλου εξοπλισμού και υποδομών).

Είναι πλέον πασιφανές το γιατί η χώρα έχει μπει σε αυτό τον κυκεώνα χωρίς να μπορεί να ξεφύγει.
Σε αντίθεση με εμάς, οι άλλοι δεν έχουν μεταβάλει ούτε κατά κεραία την τελική τους επιδίωξη που είναι η καταστροφή της Ελλάδας.
Τώρα πολλοί καταλαβαίνεται γιατί η κυρά Τασία και κάθε κυρά Τασία ή ο κάθε Σόρος θέλουν όσο τίποτα στον κόσμο την πληθυσμιακή ένταξη των "κατατρεγμένων με τα iphone"  όσο πιο σύντομα και όσο τον δυνατόν σε μεγαλύτερους αριθμούς στην Ελληνική κοοινωνία γίνεται.

Είναι μάλιστα η μόνη "μεταρρύθμιση" (νόμος για την ιθαγένεια) που οι τροικανοί δεν ζητούν να ανασταλεί από τα μονομερή νομοσχέδια που έφερε στην βουλή ο νεόκοπος νενέκος με τον ευτραφή "τρενάκια" του μνημονίου, γιατί εξυπηρετούν ευρύτερα συμφέροντα.

Όλοι αυτοί δεν αγάπησαν ξαφνικά τους λαθρομετανάστες, ούτε φωνάζουν για τα "δικαιώματα " τους από φιλευσπλαχνία, γιατί πολύ απλά δεν έχουν.
Αντίθετα πρόκειται για ψυχρούς εκτελεστές, μισθωμένους να φέρουν σε πέρας μια αποστολή εναντίον της πατρίδας μας.
Το αν όλοι εμείς θα τους αφήσουμε να μας κάνουν τροφή για τα ανίερα σχέδια τους είναι κάτι που κανενός γνήσιου και πραγματικού Έλληνα δεν το χωράει ο νους.

Για αυτό απατείται έγερση και πάλη, ψυχή και τόλμη.
Εμείς την διαθέτουμε.
Εσείς;


ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ