Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Ο ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟΣ ΘΙΑΣΟΣ ΤΩΝ ΛΑΟΠΛΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΑΓΩΓΩΝ ΕΝ ΔΡΑΣΗ. Ο ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ.


ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΞΟΥΣΙΑΑναδιατάσσονται ενόψει εκλογών τα (απο)κόμματα της μεταπολίτευσης και το δυναμικό τους, έτσι ώστε να καταφέρουν να υφαρπάξουν για μια ακόμα φορά την ψήφο του αφελή Έλληνα ψηφοφόρου.
Έτσι έχουμε και λέμε.

Στο κλεφτοπασόκ νούμερο ένα η μεσόκοπη συνταξιούχος "γερόντισσα με τους κάλους στα.......χέρια", που δεν πάτησε ποτέ το πόδι της στην δουλειά της, συζητά με το Πολωνολιθουανό Εβραίο και εφιάλτη Μινέιρο την επιστροφή του στην συμμορία, μαζί με τους ληστές με τα πράσινα που τον είχαν ακολουθήσει στην γιάφκα που ονομαζόταν ΚΙΔΗΣΟ, και που δεν βρήκαν στις πρόσφατες εκλογές ούτε την ψήφο τους.
Από κοντά και τα εγγόνια του Κουνέλη που άρχισαν να βγαίνουν από τα......λαγούμια τους αναζητώντας στοργή και προδέρμ.

Στο κλεφτοπασόκ νούμερο δύο η συμμορία του Μαξίμου με τους νεόκοπους νενέκους και λαοπλάνους συνεχίζουν τα......οκτάρια στην πίστα της πολιτικής διαπλοκής και όχι μόνο, παρέα με τους μόνους που τους έχουν απομείνει, δηλαδή το άλλο μισό κλεφτοπασόκ που υπουργοποιήθηκε προσφάτως, μαζί με τις Γεροβασίλισες (κλώνοι Κανέλλη) που ονειρεύονται Εκάλες και Φιλιππινέζες υπηρέτριες τώρα που είδαν χαρά στο πολιτκό τους "βρακί" και γλυκάθηκαν.

Στο (από)κομμα του εργολάβου επικρατεί προβληματισμός, από το πόσοι πρόθυμοι έχουν μαζευτεί για να στηρίξουν τα........συμφέροντα του, και της κλίκας του!!!!!!!!
Βρίσκεται σε δίλημμα ο "άνθρωπος".
Τι να πράξει ο εντολοδόχος που έχει διορίσει επικεφαλής;
Με ποιον να πάει και ποιον να αφήσει;
Όλοι καλά......αρπαχτικά είναι (αν νομίζατε ότι θα γράφαμε καλά παιδιά την πατήσατε), όλοι πίνουν νερό στο όνομα του, όλοι σκίζονται ποιος θα τον πρωτοεξυπηρετήσει.
Δεν βαριέσαι όμως η μέρα της ίδρυσης του μεγάλου συνδικάτου του εγκλήματος που θα είναι αντάξιο της Σικελικής μαφίας δεν είναι μακριά..........

Στους γιαλατζί ψευτόμαγκες της οκάς και της.........Συγγρού ετοιμάζονται πυρετωδώς να ντυθούν και να το παίξουν πρόβατα και πατριώτες!!
Μπας και κανένας συνταξιούχος που ζει σε καμία αετοφωλιά δεν έμαθε ότι σε αντίθεση με ότι λένε σαν παθολογικοί και επαγγελματίες ψεύτες που είναι, δεν έχουν καμία σχέση με οτιδήποτε Εθνικό και πατριωτικό.
Καλούνε δε σε συστράτευση όλους τους "ηθικούς ανθρώπους με αξίες και ιδανικά" στυλ.......Βουλγαράκη για να δημιουργήσουν τον αφρό της θάλασσας, αλλά μάλλον κάτι άλλο που επίσης επιπλέει θα δημιουργήσουν και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε...........

Στο κόμμα του χαφιέ, σαράντα χρόνια φούρναρης, ακολουθούν την πεπατημένη που είναι το άλλοθι και το αποκούμπι των διαμαρτυρόμενων χρήσιμων ηλιθίων του συστήματος.
Έτσι απλά, αρκεί να έχουν μερτικό από την πίτα..........

Και τέλος έχουμε το νέο πουλέν που εσχάτως μας προέκυψε, τον λαθρεπιβάτη της τρίτης εντολής, τον νέο απρόθυμο προεκλογικά- πρόθυμο μετεκλογικά  "επαναστάτη" χωρίς αιτία, τον νέο σταρ του συστήματος, ο οποίος καλεί σε συσπείρωση και ένταξη την ΑΝΤΑΡ(CIA)ΥΑ και τον........."φτωχό αγωνιστή" πολιτικό Αλαβάνο, ο οποίος είναι υπέρ της δραχμής για να γλυτώσει τον ΕΝΦΙΑ που πληρώνει για την αμύθητη ακίνητη περιουσία που έχει, όπως άλλωστε συμβαίνει για κάθε πολιτικό "ολκής", και πάνω από όλα "δημοκράτη", που σέβεται τον εαυτό του και τους ψηφοφόρους του, τα χαιβάνια.........
Όλοι οι εκατομμυριούχοι........"αριστεροί" συνασπίζονται και λένε όχι σε άλλα...... λεφτά!!!!!!!
Φανταστείτε πόσα έχουν.........
Μπούχτισαν οι άνθρωποι.
Από το πρωί έως το βράδυ μετράνε και μετράνε και μετράνε, δεξιά και αριστερά, λογαριασμούς όψεως, άυλους τίτλους, blue chips, ομόλογα...........

Και κοντά σε όλους αυτούς έχουμε και τον........πιτσαδόρο του συστήματος, τον φραπεδοχτυπημένο, που θέλει να συνεργαστεί με όλους και με όλα (κάτσε καλά αυτή είναι δουλειά του εντολοδόχου του εργολάβου), δεν ζητά υπουργεία(κατάντια!!!!!!!!!!), αλλά θέλει να......διαπραγματευτεί με την Μέρκελ...........
Προφανώς θα την μάθει να χτυπά τον φραπέ, και πως να φτιάχνει πίτσες......μαργαρίτες.

Αν αυτοί δεν ήταν δυνάστες και εξουσιαστές της ζωής μας και της τύχης μας, άνετα θα μπορούσαν να είναι συντελεστές σε κάποιο τσίρκο, όπου ούτε τα λιοντάρια δεν θα τους έτρωγαν(!!!!!!!), αλλά δυστυχώς εμείς έχουμε το "προνόμιο" να τους τρώμε στο κατά το λεγόμενο, στην μάπα.
Για τόσο πολιτικούς μακάκες πρόκειται!!!!!!!!

Και φυσικά αφήσαμε τελευταίο αλλά όχι καταιδρωμένο τον κορυφαίο πολιτικό μπαλονόφουσκα, τον γνωστό αυγο-Κα(ο)μμένο των ΑΝΕΛ ή "αγκαλίτσα" του συστήματος, ο οποίος "θριάμβευσε" εσχάτως, επιστρέφοντας από τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου με μια καλή σοδιά από....δίκροκα αυγά........
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Χρυσοβελόνη ήταν σε κατάσταση πλήρους ετοιμότητας (με τα τηγάνια στην φωτιά για τα περαιτέρω), έχοντας κάνει τις κατάλληλες προπαρασκευές έτσι ώστε ο κόπος του προέδρου να μην πάει χαμένος.
Επίσης άλλες πληροφορίες σχετικά με συνθήματα  του τύπου <<ψήστε τον χοντρό να φάμε χοιρινό>>, που φώναζαν οι λαθρέποικοι (οι όχι το μουσουλαμανικό θρήσκευμα), έτσι όπως τον είδαν ευτραφή, δεν κατέστει δυνατόν να επαληθευτούν.

Απέναντι από όλον αυτόν τον κακόγουστο θίασο των λαοπλάνων δημαγωγών της κακιάς ώρας, βρίσκεται και ένα κίνημα που τρέμουν από την μία άκρη του Ατλαντικού έως την άλλη, γιατί ξέρουν ότι δεν μπορούν να το ελέγξουν.
Δεν πατρονάρεται, και αποτελείται από καμικάζι πολεμιστές του ανέμου, που δεν καταλαβαίνουν τίποτα και νομίζουμε ότι αυτό το έχουν καταλάβει εχθροί και φίλοι.
Ξέρουν ότι αν μας δωθεί η ευκαιρία αυτά που πρόκειται να γίνουν θα αφήσουν εποχή, όχι κανένα άλλον λόγο, αλλά γιατί θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι.........

Να είστε σίγουροι ότι μετά από μια τετραετία του κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών η λέξη λαμόγιο και τα συνώνυμα τους, όπως και άλλες λέξεις και έννοιες που σήμερα ταλανίζουν τον Ελληνικό λαό θα είναι αναμνήσεις μακρινές.
Όχι γιατί απλά το λέμε, αλλά γιατί σε αντίθεση με όλους τους άλλους ή θα τα καταφέρουμε ή θα πέσουμε μαχόμενοι μέχρι ενός.

Όσο θα υπάρχει έστω και ένας από εμάς εκεί έξω, η ελπίδα δε θα είναι ένα όραμα, μια εξευγενισμένη ιδέα του παρελθόντος.
Θα είναι μια χειροπιαστή προοπτική, μια διέξοδος στο χάος της ψευτοδημοκρατίας τους, της πατριδοκαπηλίας τους, της απέραντης και χωρίς αιδώ προδοσίας τους.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ