Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Λαϊκός Εθνικισμός και Αγροτική Πολιτική


Λαϊκός Εθνικισμός και Αγροτική Πολιτική
Η Ελλάς είναι μία κατεξοχήν αγροτοκτηνοτροφική χώρα από την αρχαιότητα έως σήμερα. Ανέκαθεν η χώρα μας στηριζόταν στην αγροτική παραγωγή και τη λεγόμενη οικιακή οικονομία.
Αυτό το είδος της οικονομίας συνεχίστηκε ως τα μέσα του εικοστού αιώνα. Τη δεκαετία του΄50 και περισσότερο τη δεκαετία του ΄60 αυτό άρχισε να αλλάζει.

Στο διάστημα αυτό, το ξενόδουλο μεταπολεμικό αστικό κράτος της δεξιάς, εκμεταλλευόμενο «λανθασμένα» (σκόπιμα βέβαια) το σχέδιο Μάρσαλ, έφερε τους αγρότες στις πόλεις και τους έκανε θυρωρούς και λαχειοπώλες. Τους απομάκρυνε έτσι από τη γη τους και κατ’ επέκταση από την παραγωγή. Παρόλο αυτά η χώρα μας συνέχισε να είναι μία χώρα αγροτική φτάνοντας στην δεκαετία του ΄80.
Με την είσοδο της χώρας στην Ε.Ε. η Ελλάς έπαψε να είναι μια χώρα παραγωγική. Τα χρόνια που θα ακολουθήσουν θα γίνουν απίστευτες μεθοδεύσεις. H E.E. θα επιδοτήσει το ξεχέρσωμα των ελιών, των αμπελιών καθώς και άλλων παραδοσιακών καλλιεργειών, καταστρέφοντας την αγροτική παραγωγή στη χώρα μας. Θα επιδοτηθούν καταστροφές όπως αυτή του αλιευτικού στόλου της χώρας μας, τη στιγμή που τα ξένα σκάφη θα σαρώνουν την πανίδα των ελληνικών θαλασσών. Θα κλείσουν πάρα πολλά εργοστάσια και βιοτεχνίες επεξεργασίας αγροτικών προϊόντων. Αντίστοιχα καθίζηση θα παρουσιάσει και ο κτηνοτροφικός κλάδος. Η ποσότητα των ελληνικών ζώων θα μειωθεί πολύ. Η δε ποιότητα και ο αριθμός των ελληνικών ζωοκομικών φυλών θα υποβαθμιστεί ποικιλοτρόπως.
Φθάνοντας στα τρέχοντα έτη, στα έτη της χρεοκοπίας, στα έτη του μνημονίου η κατάσταση έχει γίνει πολύ χειρότερη. Μέσα σε αυτό τον ορυμαγδό, ο μόνος κλάδος που συνεχίζει να στέκεται όρθιος και να παράγει έστω και περιορισμένα είναι ο αγροτικός.
Εδώ έρχεται η Ε.Ε. να βάλει «το κερασάκι στην τούρτα». Ζητά να μειωθεί η αγροτική παραγωγή στο 5%. Κάτι που η Ελλάς υπέγραψε με την είσοδο της στη Ε.Ε. το 1980. Και όπως μας εξηγούν οι φωστήρες αυτοί της Ε.Ε. τα προϊόντα που λείπουν από της χώρες της Ένωσης θα εισάγονται από τον τρίτο κόσμο. Αυτό ενδεχομένως, μπορούν να το κάνουν χώρες με βαριά βιομηχανία όπως η Γερμανία και η Γαλλία. Είναι χώρες παραγωγικές και εξαγωγικές. Η Ελλάς όμως που είναι χώρα αγροτική κατά βάση χωρίς βιομηχανία, χωρίς να παράγει, πως θα το υλοποιήσει αυτό, δίχως να καταστραφεί;
Αυτή τη στιγμή η δήθεν «βαριά βιομηχανία» της χώρας είναι ο τουρισμός. Είναι δυνατόν μία χώρα να επιβιώσει μόνο χάριν του τουρισμού; Ο Έλλην καθηγητής και στοχαστής Παναγιώτης Κονδύλης επισημαίνει ότι: «1% βιομηχανική παραγωγή αξίζει εκατό φορές περισσότερο από 1% τουριστική ανάπτυξη διότι, η πρώτη συμβάλει στην αυτάρκεια της χώρας».
Θα αναρωτηθεί κάποιος γιατί γίνονται όλα αυτά; Μήπως αυτοί οι εγκέφαλοι των Βρυξελλών δεν τα βλέπουν αυτά; Μάλιστα δε από τη στιγμή που και ένας εχέφρων απλός πολίτης μπορεί να τα καταλάβει. Η απάντηση είναι απλή: οι εγκέφαλοι αυτοί, δρουν κάτω από τις οδηγίες μιας εθνοκτόνου υπερεθνικής ελίτ που ονομάζεται Νέα Τάξη Πραγμάτων (ΝΤΠ). Η ελίτ αυτή εξουσιάζει τις περισσότερες κυβερνήσεις του κόσμου και κατ΄ επέκταση τους λαούς.
Τρανό παράδειγμα, η κυβέρνηση της αριστεράς στην Ελλάδα και η νέα φορολόγηση των αγροτών που εξαπολύθηκε, βάζοντας οριστική ταφόπλακα στην όποια αγροτική παραγωγή της πατρίδας μας. Η ΝΤΠ μας οδηγεί σε ένα εφιαλτικό μέλλον, όπου θα εξουσιάζουν και θα χειραγωγούν τις ζωές μας μέσω της διατροφής. Το είχε πει άλλωστε ο προφήτης της ΝΤΠ ο Ιουδαίος αρχισιωνιστής Χένρυ Κίσινγκερ: «Ελέγξτε το πετρέλαιο και θα ελέγχεται τα κράτη, ελέγξτε τη τροφή και θα ελέγχεται τον κόσμο όλο!».
Μέσω των Γενετικά Τροποποιημένων Οργανισμών (ΓΤΟ), σκοπεύουν να ελέγξουν την παγκόσμια παραγωγή τροφίμων. Η παγκόσμια τράπεζα η οποία προσφέρει φθηνά δάνεια, καθώς και ο παγκόσμιος οργανισμός εμπορίου (ΠΟΕ) ενισχύουν την κυριαρχία των γενετικά τροποποιημένων καλλιεργειών, στις αναπτυσσόμενες και αναδυόμενες χώρες του πλανήτη. Η μεγαλύτερη εταιρία μεταλλαγμένων είναι η πολυεθνική Μονσάντο. Κατέχει το 90% περίπου της αγοράς. Στις περιοχές της γης όπου μπαίνουν οι ΓΤΟ επιμολύνονται και οι περιοχές που γειτνιάζουν με αυτούς. Οι κυβερνήσεις ανά τον κόσμο ψηφίζουν διάφορους περίεργους νόμους, που φαινομενικά είναι αθώοι και ασύνδετοι μεταξύ τους. Αλλά όλα αυτά θα ενεργοποιηθούν στον κατάλληλο χρόνο, στο άμεσο μέλλον και θα αποτελέσουν την πολιορκητικό κριό της ΝΤΠ στο θέμα της διατροφής.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο «CODEX ALIMENTARIUS» ο οποίος είναι ουσιαστικά ένας κώδικας ελέγχου τροφίμων. Μέχρις εδώ, όλα καλά. O κώδικας αυτός όμως, μεθοδεύει απίστευτα πράγματα όπως για παράδειγμα την ακτινοβόληση των τροφίμων με πρόσχημα την υγιεινή τους, για την ασφάλεια βέβαια των καταναλωτών όπως μας λένε. Επίσης, διάφοροι πολέμιοι του κώδικα ισχυρίζονται ότι, στο μέλλον θα απαγορεύεται η οικιακή κηποκαλλιέργεια και η συλλογή αρωματικών φυτών στην ύπαιθρο. Οι αγελάδες γαλακτοπαραγωγής σε όλο τον κόσμο, θα υποβάλλονται υποχρεωτικά σε αγωγή με γενετικά τροποποιημένη αυξητική ορμόνη της πολυεθνικής Μονσάντο. Ο κώδικας ψηφίστηκε στις ΗΠΑ το 2010 και από τις επόμενες χρονιές ισχύει σε 170 χώρες μεταξύ των οποίων και η Ελλάς.
Η φύση για να παράγει πρέπει να έχει ισορροπία με τον άνθρωπο. Η ισορροπία αυτή μεταξύ ανθρώπου και φύσεως, σήμερα έχει διαταραχθεί: Τα καλλιεργήσιμα εδάφη έχουν επιβαρυνθεί πάρα πολύ από τα κάθε λογής φυτοφάρμακα που πέφτουν αλόγιστα, μολύνοντας τους υδροφόρους ορίζοντες της γης. Εντούτοις, οι σοδειές γίνονται όλο και μικρότερες. Η γη έχει υποστεί ένα κορεσμό που την οδηγεί σταδιακά σε ακαρπία.
Το ζοφερό μέλλον στο οποίο οδηγούμαστε, δεν μπορεί να αντιμετωπισθεί από κυβερνήσεις όπως, η παρελθούσα της αριστεράς ή οι προγενέστερες. Αυτές αποτελούν μέρος του προβλήματος και όχι τη λύση του. Μόνο μία αληθινά Εθνική και Λαϊκή κυβέρνηση, θα μπορούσε να βγάλει τη χώρα από το τέλμα που βρίσκεται σήμερα. Μία κυβέρνηση που θα είναι διατεθειμένη, να συγκρουστεί με την παγκοσμιοποίηση και τις ιδέες που αυτή προωθεί.
Και αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί να είναι άλλη από το Εθνικιστικό Κίνημα της Χρυσής Αυγής. Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να αντισταθεί στους διεθνείς εξουσιαστές. Άλλωστε δεν είναι τυχαίες, όλες αυτές οι διώξεις που έχει υποστεί. Αυτό θα γίνει, γιατί η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη που έχει ιδέες αλλά και όραμα, σε πείσμα όλων αυτών που λένε το αντίθετο.
Το δικό μας όραμα ξεκινάει από το μικρό κτήμα του Έλληνα αγρότη. Αυτός μπορεί να γίνει η δική μας ατραπός προς την ελευθερία και την αυτάρκεια. Γιατί ο αγρότης είναι ο φύση πατριώτης. Γιατί εκεί που μοχθεί και εργάζεται είναι θαμμένοι οι προγονοί του. Εκεί έχουν πολεμήσει οι ήρωες του. Έχει λοιπόν ένα ακλόνητο ηθικό έρεισμα γιά να υπερασπιστεί τη γη του.
Πρέπει να γίνει μεθοδευμένη στροφή προς τη βιολογική γεωργία και τα παράγωγα της. Πρέπει να επενδύσουμε στα οργανικά στοιχεία της Ελληνικής γης. Ο μικρός σχετικά κλήρος της Ελληνικής γης είναι ιδανικός γι αυτό. Με μία έξυπνη διαχείριση και μια θέσπιση σειράς νόμων είναι σχετικά εύκολο να γίνει αυτό. Σε μία περίοδο ολίγων ετών, θα έχουμε αυτάρκεια στα περισσότερα βασικά προϊόντα.
Πρέπει να θεσπιστούν νόμοι, οι οποίοι θα διασφαλίζουν την προστασία των μικρών αγροτικών καλλιεργειών, απαγορεύοντας ρητά την υποθήκευση της γης, υπό τη μορφή δανεισμού, ενώ θα προστάτευαν το μικρό αγρότη από τη δαμόκλειο σπάθη των διαφόρων δανειστών και των πολυεθνικών εταιριών. Κάτι παρόμοιο έστω και σε πιο ακραία μορφή, έκαναν οι Λακεδαιμόνιοι οι οποίοι απαγόρευαν ρητά την πώληση της γης τους, όπως μας πληροφορεί ο Αριστοτέλης στα «Πολιτικά» του. Επίσης θα μπορούσε να γίνει διαγραφή των χρεών των Ελλήνων αγροτών, όπως συνέβη υπό το στρατιωτικό καθεστώς, δίνοντας ώθηση στην αγροτική οικονομία.
Τα χρόνια που έρχονται, θα είναι δύσκολα και καθοριστικά. Ο Έλλην πολίτης πρέπει να κάνει τις επιλογές του. Πρέπει να επιλέξει ένα Εθνικό – Λαϊκό Κράτος που θα πολεμήσει για την επιβίωση του ή θα είναι υπεύθυνος για την καταστροφή και την ισοπέδωση της χώρας του από τις σκοτεινές δυνάμεις της παγκοσμιοποίησης.
Ο Έλλην πρέπει να αποφασίσει αν θέλει να είναι ένας ελεύθερος άνθρωπος, ένας πολίτης-οπλίτης με την αρχαιοελληνική έννοια του όρου, ή ένα ασπόνδυλο καταναλωτικό νούμερο, ένας αριθμός στη κυριολεξία, ένας σκλάβος στην παγκόσμια σιωνιστική φάρμα της Νέας Τάξης.
ΜΠΕΛΜΠΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
Τ.Ο. ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/laikos-ethnikismos-kai-agrotikh-politikh#ixzz3kTU7GXZu