Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Τρέμουν οι “αρχηγίσκοι” του κατεστημένου! Απέκλεισαν τον Ν. Γ. Μιχαλολιάκο από το προεκλογικό ντιμπέιτ


Τρέμουν οι “αρχηγίσκοι” του κατεστημένου! Απέκλεισαν τον Ν. Γ. Μιχαλολιάκο από το προεκλογικό ντιμπέιτ
Το πόσο τρέμει την φωνή της Αλήθειας, την φωνή της Χρυσής Αυγής το σαθρό κατεστημένο των πολικάντηδων αποδείχθηκε περίτρανα για ακόμη μια φορά.
Σύσσωμο το Μνημονιακό τόξο συνωμότησε και αποφάσισε τον αποκλεισμό του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής από την στημένη και ελεγχόμενη προεκλογική τους "τηλεμαχία".
Αφού τον κράτησαν παράνομα 18 μήνες στην φυλακή, τώρα τρέμουν να αντιπαρατεθούν μαζί του. Με ποια επιχειρήματα και με ποιο πολιτικό πρόγραμμα θα σταθούν απέναντι στον Αρχηγό του Εθνικιστικού Κινήματος, οι εκπρόσωποι του ανθελληνικού κατεστημένου;

Ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος εκφράζει την εθνική αντίσταση των Ελλήνων ενάντια στο Μνημόνιο, την λαθρομετανάστευση και όλες τις μεγάλες πληγές της Πατρίδας μας.
Η Χρυσή Αυγή θα αντιδράσει σε αυτήν την κατάφωρη παραβίαση της αρχής της πολυφωνίας και της συνταγματικής νομιμότητας με δυναμικές, νόμιμες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας. Η φωνή της αλήθειας δεν φιμώνεται!
 
Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής δήλωσε για τον αποκλεισμό του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου από το ντιμπέιτ: "Στήνουν ντιμπέιτ πολιτικών αρχηγών χωρίς τον Αρχηγό του τρίτου πολιτικού κόμματος, αποκλείουν τον Νίκο Μιχαλολιάκο της Χρυσής Αυγής, γι' αυτό και εμείς θα αποκλείσουμε την ΕΡΤ με χίλια άτομα και θα ψάχνουν να βρουν στούντιο στο... Καρπενήσι για να πουν τα ψέματά τους οι πολιτικάντηδες της διαφθοράς και του μνημονίου".