Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Ο ΜΙΣΤΕΡ ΑΘΩΟΣ, ΤΟ ΓΑΛΑ ΓΑΙΔΑΡΑΣ ΚΑΙ Η ΑΓΕΛΗ ΤΩΝ ΛΥΚΩΝ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣΣυνεχίζεται εντατικά το παιχνίδι της παροχολογίας, της ψευτιάς, και της δημαγωγίας, από τους προφέσορες του είδους, τους επί σαράντα χρόνια πρώτους διδάξαντες, προκειμένου να αποσπάσουν για τον εαυτό τους και για τα συμφέροντα που εκπροσωπούν όσες περισσότερες παραπλανημένες ψήφους μπορούν, από όσους περισσότερους αφελείς βρουν.

Ο τζάμπα μάγκας του σέντ της Συγγρού σε μια "πρωτοφανή" για τα χρονικά συγκέντρωση..... συγγενών πρώτου βαθμού στην Χαλκίδα, πήρε ως γνήσιος ψευτοθόδωρος την ομιλία που έχουν στα γραφεία τους ως φόρμα, και  που απλά αλλάζουν τα τοπωνύμια και τις ημερομηνίες (για τέτοια φαντασία μιλάμε), και διαβεβαίωσε όλους μας στο τέλος, ότι με αυτούς στην πρώτη θέση θα ζούμε με χρυσά κουτάλια, αλλά στον........άλλο κόσμο που θα μας έχουν στείλει πρώτα.

Διαβεβαίωσε ότι αν έρθει στην εξουσία θα αλλάξει το μνημόνιο(!!!!!!) προς το......"καλύτερο" (δεν θα μείνει ούτε κολυβηθρόξυλο δηλαδή όρθιο), ότι από την επόμενη μέρα των εκλογών ξεκινά μια.....νέα εποχή (!!!!!!!) όπου η Ελλάδα θα αποκτήσει και πάλι το κύρος και την θέση που έχασε επί ΣΥΡΙΖΑ!!!!!!

Δηλαδή απλά και λαικά με αυτούς στην εξουσία θα μπορεί ο χαφιές και ο δοσίλογος να περπατά στους δρόμους χωρίς κουκούλα με το κεφάλι......"ψηλά"...........
Θα αρχίσει πάλι η διανομή χαντρών και καθρεπτών στους ερυθρόδερμους ιθαγενείς αυτού του τόπου, μαζί με κουβέρτες (γιατί έρχεται και χειμώνας) έτσι ώστε να κοιμούνται άνετα στα.....παγκάκια, δωρέαν αλκοόλ για να ξεχνά τον πόνο του και να μην θυμάται ότι με την ΔΙΚΗ ΤΟΥ ψήφο για μια ακόμα φορά αυτοί εκλέχτηκαν, καθώς και κουπόνια φαγητού αλλά μόνο αν είναι αθίγγανος ή αλλοδαπός "κατατρεγμένος¨.

Οι υπόλοιποι θα μπορούν να φάνε ο ένας τον άλλο ή τα σωθικά τους..........
Όποιο έρθει πρώτο και πιο βολικό.

Τώρα αν αυτό δεν είναι "λύση του ανθρωπιστικού προβλήματος" τότε δεν ξέρουμε τι άλλο είναι.............
Αφήνουμε εσάς να το κρίνετε.

Σε όλα αυτά έχουμε και την διαβεβαίωση τους (εδώ κουμπωθείτε), ότι ο ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση δεν θα εφαρμοστεί (άσχετα αν μαζί το ψήφισαν, λεπτομέρεια) και θα βρεθεί άλλο ισοδύναμο.....
Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει σχέδιο εξόντωσης των χρόνια αρρώστων με την νομιμοποίηση της.....ευθανασίας, έτσι ώστε να γλυτώσει το σύστημα υγείας το ποσό των εκατόν εξήντα εκατομμυρίων που κοστίζει το μέτρο του ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση και να έρθει ίσα βάρκα ίσα γιαλός.

Σε αντίθεση δε με εμάς που μοιράζουμε τρόφιμα στους Έλληνες που δεν έχουν να φάνε, στην Συγρού ετοιμάζονται να "διευκολύνουν" τον Έλληνα διαφορετικά, προμηθεύοντας εντελώς δωρεάν και με κονδύλια από τα κομματικά ταμεία και τις αποζημιώσεις των βο(υ)λευτών-αρπαχτικών τους, σχοινί, σφαίρες ή σκάγια, μαχαίρια, δηλητήρια και ποντικοφάρμακα, ότι δηλαδή "διευκολύνει" τον καθένα μας για να πάει να συναντήσει τον δημιουργό του, και να τους αδειάζουμε την γωνιά από τις ενοχλητικές παρουσίες μας.

Τόσο πολύ φιλεύσπλαχνοι είναι εκεί πέρα...........

Φυσικά όποιος τολμά και αναφέρεται σε μακροημέρευση των Ελλήνων, αποσπά στην φωλιά του κούκου της Συγγρού, ένα πλατύ χαμόγελο, ένα φιλικό χτύπημα στην πλάτη, και τα ειρωνικά σχόλια των παρευρισκομένων, καθώς και την βεβαιότητα ότι δεν πρόκειται να συμπεριληφθεί στα ψοφοδέλτια των αδίστακτων κοινοβουλευτικών δήμιων με τα καθωσπρέπει κοστούμια.

Είναι αδιανόητο ανάμεσα σε λύκους να υπάρχουν αισθήματα συμπάθειας για τα θηράματα τους.
Δεν το ανέχεται η αγέλη και ο αρχικαρεκλάρχης της.

Το χειρότερο τους δε είναι όταν πρέπει προεκλογικά (γιατί μετεκλογικά δεν τους καίγεται καρφί), να πουν καλή κουβέντα για τον Έλληνα.
Ειδικά εκεί που λένε διαμαρτυρόμενοι αν  τους στριμώξουν, ότι ανήκουν και αυτοί στο συγκεκριμένο γένος των Ελλήνων (ενώ είναι Εβραιομασόνοι του κερατά), τους βλέπεις ότι οι "άνθρωποι" φτάνουν στα όρια τους.

Πόσο πια να αντέξει και ο ψεύτης;

Κοκκινίζουν, ιδρώνουν, αγκομαχούν, προσπαθούν να γίνουν πιστευτοί, ενώ την ίδια στιγμή θέλουν να βγάλουν τα σωθικά τους ή να δαγκώσουν την γλώσσα τους για αυτό το βδέλυγμα που ξεστόμισαν, αλλά είπαμε όλα στην υπηρεσία της εξαπάτησης και της.....ψήφου........

Ο δε παλιο........"Βαγγέλας" πέρνει αυτό το "αθώο ύφος" και το ψεύτικο χαμόγελο που έχει η ύαινα πριν επιτεθεί στο θύμα της καθώς ουρλιάζει, και γελά με τρόπο σαρδόνιο σκεπτόμενος από μέσα του για εκείνον που τον ρώτησε, ότι <<δεν θα σε πετύχω πουθενά έξω, τότε θα δεις>>............
Φαίνεται η......"αθωότητα" του άλλωστε στο πρόσωπο του..........

Είναι ο μίστερ αθώος.

Αυτός για τον φόνο και το έγκλημα δεν ξέρει, δεν είδε, δεν άκουσε...........
Ήταν στο κομματικό σωλήνα όταν όλα έγιναν και έπινε γάλα..........γαιδάρας...........

Αλλά έτσι είναι, τα ψέματα έχουν κοντά ποδάρια, και οι ψεύτες αυτοί γερές πλάτες...........με γερά πορτοφόλια.

Εξαγοράζουν τα πάντα και τους πάντες, και όποιος έχει το ηθικό ανάστημα να αρνηθεί την συμπόρευση μαζί τους βαφτίζεται ακραίος, επικίδνυνος για την ψευτοδημοκρατία τους, και εγκληματίας που πρέπει να διωχτεί παραδειγματικά.

Ότι δηλαδή υποστήκαμε εμείς ως κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, επειδή δεν συνυπογράψαμε την καταδίκη των Ελλήνων.

Επειδή είμαστε απέναντι.
Επειδή σε αντίθεση με αυτούς ΕΙΜΑΣΤΕ Έλληνες όχι μόνο στο γένος, αλλά και στην ψυχή.
Επειδή θα πολεμήσουμε μέχρι τέλους για την ελευθερία μας.
Επειδή εμείς δεν συγκαλύπτουμε αλλά ξεσκεπάζουμε.
Επειδή εμείς ανταποδίδουμε στα ίσια.
Επειδή εμείς δεν προσκυνάμε ποτέ και κανέναν, παρά μόνο τον Ελληνικό λαό.


ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ